seta pisze:Ja mam E 39 2.8 z 99 roku od dwóch lat. Wcześniej jakoś nie byłem fanem tej marki a teraz polecam ją innym. Jak traficz na zadbany egzemplarz to będziesz pan zadowoloty.
No właśnie , jak trafisz . Parę lat temu miałem E 39 2,5 TD . Na początku było fajnie , ale jak przyszedł do wymiany rozrząd , hamulce i jakieś części zawieszenia przedniego to cena wyprostowała kręcone włosy mojej żony ...........
Przecież twoja żona nie ma kręconych włosów
Kowall, żona Customa właśnie od tej naprawy już nie ma kręconych włosów ...
adaśko pisze:A pamiętasz Custom jak paliwa zabrakło na objeździe z Devilen
Pamiętam
A pamiętasz jak leżący na asfalcie kamień wielkości głowy pogruchotał mi spód zderzaka ?
Albo ten mercedes na poboczu , który urwał na tym kamieniu miskę olejową ?
Chodzi chyba o słynny silnik niemiecki. v-ka pięciocylindrowa. co to ludzie nie wymyślą.
Przy okazji konkurs. Jaka trajka z v-łek pięciocylindrowych jest najbardziej znana? Podpowiem że o Babkach mówimy
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
winda pisze:Chodzi chyba o słynny silnik niemiecki. v-ka pięciocylindrowa. co to ludzie nie wymyślą.
Przy okazji konkurs. Jaka trajka z v-łek pięciocylindrowych jest najbardziej znana? Podpowiem że o Babkach mówimy
Jaka nagroda bo nie wiem czy opłaca się odpowiadac
winda pisze:Chodzi chyba o słynny silnik niemiecki. v-ka pięciocylindrowa. co to ludzie nie wymyślą.
Liii tam. VR 6 ma gładki dźwięk. V5 lub VR 5 ( silnik ten sam nazwy w zależności czy był w bożenie czy w passtuchu. Były też jeszcze w Sharanie gulfie toledo oraz news beatle) ma specyficzny dźwięk, nierówny.
Na bazie VR powstały silniki w układzie W. W8 4litry, W12 audi chyba 6 litrów oraz W 16 w Bugatti.
Z ciekawości silnik V5 ( na dwóch głowicach) chciała zrobić Honda w motocyklu ostatnio.
Rob_trike pisze:1.8 najlepszy silnik przebieg normalny Zobacz czy nie bity Polecam
kurła... wczoraj popołudniu wisiało ogłoszenie..myślę zadzwonię dzisiaj rano ustawić się na niedzielę...a tu jeb, nieaktualne
BMW u mnie w mieście..niby nieuszkodzone... tylko automatyczna skrzynia do roboty..kurwa... no i standardowo pali sie ''check engine'' . Abstrahując... co jest z tymi autami w LPG co się pytam, to w wiekszości aut z ogłoszenia pali się żółta lampka... niby przez to,że założono LPG...ciekawi mnie to, bo moja 21 letnia vectra też w gazie...a check engine się nie pali