Dużo zostało na przepicie

i to mi się podoba - to jest biznesowe podejście do tematuSulkyrider pisze:Dla jasności:
Dużo zostało na przepicie
No chyba że "open bar" w SierpcuGREGOR pisze:proszę gospodarować kasą z rozwagą nie wydawać na lewo i prawo , a w szczególności na alkohol
Wie co jest na rzeczyLamm pisze:Qrcze Seku, kusisz tym Sierpcem
Coś mi się zdaje, że Sierpc koliduje mi z planami wakacyjno wczasowymi,GREGOR pisze:Wie co jest na rzeczyLamm pisze:Qrcze Seku, kusisz tym Sierpcem
Ładny awatar , dasz fotkę w powiększeniu ?Lamm pisze:Qrcze Seku, kusisz tym Sierpcem
"Ukradłem" komuś fotkę ze zdjęć z Silverado, urzekła mniecustom pisze:Ładny awatar , dasz fotkę w powiększeniu ?Lamm pisze:Qrcze Seku, kusisz tym Sierpcem
Właśnie kombinowałem , gdzie ją widziałemLamm pisze:"Ukradłem" komuś fotkę ze zdjęć z Silverado, urzekła mniecustom pisze:Ładny awatar , dasz fotkę w powiększeniu ?Lamm pisze:Qrcze Seku, kusisz tym Sierpcem![]()
Jeszcze nigdy moja Traja nie wyszła tak pięknie na zdjęciu![]()
Dzięki kolego
A, że Traja jest moja więc uznałem, że prawa autorskie się dzielą
http://e-trike.pl/forum/viewtopic.php?f=36&t=5004winda pisze:Kto to jest Mariusz Opałko ? Może być info na PW. Wpłaciłeś kolego kase na serwer ale nie podałeś nicku z forum
nie ma cennika Paniebobber pisze:w poniedziałek obiecuje wpłacić tyle ile się normalnie wymaga
idzie co łaskawinda pisze:nie ma cennika Paniebobber pisze:w poniedziałek obiecuje wpłacić tyle ile się normalnie wymaga
A coś myślał,że będziemy sie tu komunikować w gratisieBaran pisze:To tak spytam, może głupio.... ponownie zbieramy na serwer????
To ja też tak spytam ,może głupio .....napisałeś to z błędem przez przypadek czy poprawnie ?, chciałeś napisać panowie czy ponownie ....Baran pisze:To tak spytam, może głupio.... ponownie zbieramy na serwer????
yunkers pisze:Witajcie
Sprawa z serwerem przedstawia się następująco:
- fakturę dostaliśmy na 430,50 zł
- ze składki forumowej z minionego okresu zostało 371,90 zł
- z Klubowych składek dopłaciliśmy brakującą resztę.
Na razie mamy opłacone i wszystko wydaje się działać jak należy. Niemniej jednak za jakiś czas znowu trzeba będzie opłacić, więc jak ktoś ma wolę wspomóc nasze wspólne miejsce w sieci to w temacie są dane do przelewu, nie ma dolnej i górnej granicy jeśli chodzi o kwotę, no i koniecznie używajcie forumowych nicków.
Jak czytam, co napisał Yunkers, to widzę, że powinno być Panowiekowall pisze:To ja też tak spytam ,może głupio .....napisałeś to z błędem przez przypadek czy poprawnie ?, chciałeś napisać panowie czy ponownie ....Baran pisze:To tak spytam, może głupio.... ponownie zbieramy na serwer????![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości