Witam z rodu Kraka.
Do Bielska rzut beretem to i zapraszam na imprezę motocyklową do Krakowa (Błonia Zabierzowskie - Rogate Ranczo) 14 maja Powinny być tam ze 4 trajki i z 1500 motocykli i ok 2000 uczestników No chyba że ekipa Trajkersów zawita to będzie więcej
Co do trajki dla kobiety to znalazłem oto takie sprzęty.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Budowa Trajki jest jak film pt. " Niekończąca się opowieść "
Poważnie pisząc - gwarantuję Ci, że jazda trają to niesamowite wrażenie ..... Jeździłem duuuuuuuuużo zabytkami, współczesnymi motocyklami, aut też trochę przewaliłem.....
Do czego porównać jazdę trają ? Hmmmmmmmmmm ..... do wolności ???? Sam nie wiem.... Nie da się tak tego prosto opisać ...
Jeśli zastanawiasz się nad wyborem traji - najlepiej kup na początek taka na podzespołach maluszka lub garbusa..... To klasyczne traje.... Warto taką kupić i na podstawie "wymarzonej" traji - choćby takiej ze zdjęcia, gazety, internetu zlecić przeróbkę pod swój gust. Fachowców tu na forum nie brakuje i na pewno dadzą radę wystrugać .......... marzenie...
Opisz proszę lub wklej foty traji która Ci się podoba - doradzimy
Warto też w allegro lub olx wpisac trike, traja, trójkołowiec, SAM i poszukać ogłoszeń..... Wiemy prawie o każdej traji w PL co to za sprzęt.....
Pamiętaj - warto spełniać marzenia...
No i przyjedz na nasz zlot - tylu i tak różnych traji w jednym miejscu nigdzie nie zobaczysz.....
Tak patrzę na tego janka z pierwszej foty i... gdyby pominąć że to niszczenie klasyka, że silnik jest zabezpieczony przed właściwym chłodzeniem, to można zrobić jednak względnie ładną maszynę w oparciu o motocykl, oczywiście stosując jakiś współcześniejszy silnik. Bo w sumie sam projekt nie jest wcale rażąco szpetny, prawie nawet mi się podoba
Nie ważne co masz pod dupą. Ważne co pod kaskiem. T F F T
Nie uciekła,tylko rzadko zagląda
Znam takich co zaglądają raz na miesiąc, a nawet rzadziej...
Chyba że faktycznie uciekła. Tylko dlaczego niby? Tym razem nikt nie dał powodu, więc nie sądzę.
Nie ważne co masz pod dupą. Ważne co pod kaskiem. T F F T
kowall pisze:A mi się wydaje że ona myślała że trafiła do twardzieli ,a tu wszyscy grzeczni ,ułożeni nikt nawet nie chce nagich fot , no to poszła wpizdu ,szkoda
normalnie ciepłe Bolki
nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
kowall pisze:A mi się wydaje że ona myślała że trafiła do twardzieli ,a tu wszyscy grzeczni ,ułożeni nikt nawet nie chce nagich fot , no to poszła wpizdu ,szkoda