Ja tam sie nie znam, ale dzis we Wrocławiu dojrzałem traję REWACO, czarmy połysk na tablicach POznańskich. Któż to był i dlaczego wymiękł z 14letnim vanem w tdi?
T F F T A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
moja paczka dotarła dopiero dziś, Budrys gratuluję fantazji przy pakowaniu zawartość - satysfakcjonująca.
Przed użyciem forum, skonsultuj się ze swoim lekarzem lub psychologiem, gdyż każdy post niewłaściwie sformułowany lub zinterpretowany, może zagrażać Twojemu zdrowiu psychicznemu...
nie miało prawa, ale żadna paczka do tej pory nie wkurzyła tak mojej córki co się dzieciak musiał nakombinować żeby się do środka dostać
Przed użyciem forum, skonsultuj się ze swoim lekarzem lub psychologiem, gdyż każdy post niewłaściwie sformułowany lub zinterpretowany, może zagrażać Twojemu zdrowiu psychicznemu...
na szczęście nie bo listonoszowi by do malca nie wlazło
Luk nie ma się co dziwić,
Kapitalne autko służbowe!!!!!
Mało pali, naprawisz jak starego Harleya młotkiem i przecinakiem.
W tym szaleństwie jest logika.
Lamm pisze:Luk nie ma się co dziwić,
Kolejne powody by robić traję 126p
na malczanie też może wyjść fajna traja, zobacz trajka Małego, albo Szfagra, traje które designem wypierdalają z butów
Kolejne powody by robić traję 126p
na malczanie też może wyjść fajna traja, zobacz trajka Małego, albo Szfagra, traje które designem wypierdalają z butów
Czarku, ktoś kiedyś napisał, żeby nie robić traji na malaczu- nie zgodziłem się z Nim a teraz podkreślam by wszyscy zapamiętali 650 małego fiacika jes prosty, na ssm początek wystarczający i nadaje się do trajczana.
Luksky pisze:Ja tam sie nie znam, ale dzis we Wrocławiu dojrzałem traję REWACO, czarmy połysk na tablicach POznańskich. Któż to był i dlaczego wymiękł z 14letnim vanem w tdi?
Widuję tą trajkę od lata 2013 na Oltimerbazarze we Wrocławiu. W niedzielę spytam z ciekawości z jakiego miasta jest.
.
[img]http://www.kf_ukf.republika.pl/77.jpg[/img]
mało tego, zestaw naprawczy czyt. filtr paliwa i kilka innych pierdół wozi na tylnej szybie, kapitalke na poboczu sam robi a jak ma większą pakę to kolega meganką przywozi.