custom pisze:Laćki wyglądają na słuszne , jaki rozmiar masz ?
Przednie zawieszenie było robione na oko czy wg sprawdzonych wymiarów ?
opony 295 ale na felgach 12 cali
zawias zerżnięty od Tyciego
No to super , powinien pracować pięknie . Fajnie byłoby gdybyś wrzucił wymiary na forum . Tyle razy mówiliśmy o zawiasach ale jescze nikt nie wstawił konkretnych wymiarów . Najlepiej w dziale Tutoriale , będzie dla potomnych.
też jestem zainteresowany , zawias Tyciego wygląda super i chyba działa bez zarzutów , więc dobrze by było to zapisać w pamięci tego forum
GREGOR pisze:
też jestem zainteresowany , zawias Tyciego wygląda super i chyba działa bez zarzutów , więc dobrze by było to zapisać w pamięci tego forum
Wszyscy by na tym skorzystali , ale coś nie ma odzewu w tej sprawie , nie wiem dlaczego , może Gemin właśnie rysuje ?
GREGOR pisze:
Wszyscy by na tym skorzystali , ale coś nie ma odzewu w tej sprawie , nie wiem dlaczego , może Gemin właśnie rysuje ?
Tyci dał wymiary zawiechy Geminowi, Gemin nie może tych wymiarów tu wrzucić bez pozwolenia Tyciego. Czemu o wymiary nie pytacie Tyciego ???
Żyj tak, aby nikt nigdy przez Ciebie nie płakał... chyba, że ze szczęścia
GREGOR pisze:
Tyci dał wymiary zawiechy Geminowi, Gemin nie może tych wymiarów tu wrzucić bez pozwolenia Tyciego. Czemu o wymiary nie pytacie Tyciego ???
Pewnie , że mógłbym wrzucić , pod warunkiem, że znajdę trochę czasu , żeby poszukač tego i owego w dwóch kompach i jakiś tam zapiskach !
Czasu mam niewiele .......pracuje nad nowym projektem tylko nie pytajcie nad jakim ,bo jeszcze nie ma się czym pochwalić
Najbardziej cenie ludzi ,dla których słowo ma większą wartość od pieniądza !
Tyci pisze:Pewnie , że mógłbym wrzucić , pod warunkiem, że znajdę trochę czasu , żeby poszukač tego i owego w dwóch kompach i jakiś tam zapiskach !
Czasu mam niewiele .......pracuje nad nowym projektem tylko nie pytajcie nad jakim ,bo jeszcze nie ma się czym pochwalić
jak bym śmiał się pytać ? wcale nie jestem ciekawy ..... Nawet już o tym nie będę myślał tylko napisz choć słowo bo nie dopije kawy zaraz
Ostatnio Tyci pisał że ma na zbyciu zbiornik z Jawy TS, idąc tym tropem to może jakiś bobber lub inny cafe racer powstaje na Jawulcu No chyba że trajka z Jawy
Budowa Trajki jest jak film pt. " Niekończąca się opowieść "
witam ponownie . pasowało trochę posprzątać w mojej hali produkcyjnej , a przy okazji przewietrzyć trochę moją trajkę .chociaż do konca jeszcze brakuje , to i tak lepiej się trajka prezentuje w słoncu jak w cieniu . trochę za mało się udzielam na forum , ale taka moja zaleta , natomiast staram się czytać wszystkie posty związane z budową , kopalnia wiedzy jest ogromna . pare fotek żeby nie bylo że tylko biorę a nic w zamian
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
No i gitara ,coś się dzieje , powiedz no mi co ty tam masz za przełączniki na kierownicy , bo ja mam taki sam pomysł ale na razie jestem na etapie -pomysł -