Mam nadzieję , że chociaż Ty zdążysz

Jedyna słuszna decyzja ,nie ma innej opcji ,ale jedno wiem na pewno ,spawów masz tam na metry i dochodzi jeszcze szczelność ,palnik ci się będzie śnił po nocachrob_bull pisze:dziękuję szanownym kolegom za opinie, wszystko już wiadomo, jutro zaczynamy tworzyć zbiorniczek w metalu
A co tam jest ? jakiś specjalny zakład który się w tym specjalizuje ,czy zwykły zakład blacharski w którym pracują dobrzy fachowcy .Rob_trike pisze:na szczelność mogą pospawać we Włocławku ...
Co do miga to wszystko zależy jakiej grubej blachy użyjemy ,jeśli jedynki to ja bym się za to nie brał ,tigiem tak jak piszesz bez bólu ,pisząc wyżej palnik to tiga miałem na myśli ,ale sama spawarka to nie wszystko potrzebna jest jeszcze pewna ręka ,do pewnej ręki trzeba wypić jakiś stabilizator ,parę piw ,wódasekuwawa pisze:Na szczelność to i zwykłym migiem pospawasz. Tigiem bez bólu.
... za Wisłą na Grodzkiej, jak dobrze pamiętam,Rob_trike pisze:na szczelność mogą pospawać we Włocławku ...
kowall pisze:Co do miga to wszystko zależy jakiej grubej blachy użyjemy ,jeśli jedynki to ja bym się za to nie brał ,tigiem tak jak piszesz bez bólu ,pisząc wyżej palnik to tiga miałem na myśli ,ale sama spawarka to nie wszystko potrzebna jest jeszcze pewna ręka ,do pewnej ręki trzeba wypić jakiś stabilizator ,parę piw ,wódasekuwawa pisze:Na szczelność to i zwykłym migiem pospawasz. Tigiem bez bólu.problem się jednak zaczyna jak przy spawaniu zaczynasz widzieć drut podwójnie ,wtedy kończymy spawanie i całą czynność kropka w kropkę powtarzamy następnego dnia
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość