tanio... biorąc pod uwagę , że w niektórych miastach proces rejestracji SAMa obejmował usługę rzeczoznawcy oraz innych wymaganych przez kurwę w WK i za wszystko trzeba było płacić
dmaczuga pisze:Bak będzie zmieniony a papier z tablicy z innym sprzętem ale nie za 300 tylko za 3000!
i tak jak za darmo , gratulki . A naszym gadaniem się nie przejmuj , Tobie ma się podobać i chuj !!! i tego się trzymaj , ale zrób z tego fajną traje a nie wozidło dla sołtysa
To prawda. Nie przejmuj sie tym co tutaj przeczytasz, nie przejmuj sie naszymi opiniami. Jest tu kilku takich z postępująca łysiną, któzy tworzą tzw "loże szyderców" - rózne pierdoły gadają, z sensem zdarza im sie gadać tylko w okolicach ostatniego tygodnia maja i pierwszego tygodnia czerwca - wtedy mają owulację i tego sie trzymajmy.
T F F T A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
Ja nie z tych co strzelają focha jak 19-latka /chciałaby, dałaby ale boi się/. Akurat w procesie tworzenia trai taki bak miałem więc taki zawisł - jazdy testowe - a dopieszczanie dopiero się zaczyna. I tak dziękuję za wszystkie cenne uwagi.
trajka nie w moim stylu i bardzo dobrze bo to twoja traja
gratuluje!!! nikt ci nie powie na stare lata ze trajki nie zbudowałes i życie przez to zmarnowałeś
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
Dzieje sie coś w Łańcucie ? Jak bede u rodziców to może wpadne na pogaduszki.
Są tam jakieś nowe knajpy warte uwagi czy dalej chodzi sie na "Bukową" chlac piwo na ławkach... zapomniałem władze zamku ławki zabrały To były czasy ochrona zamku bała sie tam chodzic
Budowa Trajki jest jak film pt. " Niekończąca się opowieść "
Czyli w starym Pewexie gdzie za ściana jest zakład pogrzebowy. Była też piwnica a i w MDK knajpe zrobili. Zawszze mozna było pic exlusiv w Zameczku Romantycznym ale i tak najlepiej smakowało na Bukowej albo w lesie "Bażantarnia" oj działo si działo... ogniska, namioty, browary gitara i darcie ryja. Wyło sie do ksiżyca i straszyło przypadkowych ludzi
Jakieś nowe zdjecia trajki ?
Budowa Trajki jest jak film pt. " Niekończąca się opowieść "
A na najbliższą zimę zgromadziłem:
- kawałek Suzuki
- Uno całe
- trochę stali
- coś po zlotach więcej wiedzy /choć trochę szarych komórek zginęło przez C2H5OH/
- chęci do nr 2 /stworzenia trajki 1,0 uno+skrzynia 126p/
czekam na sugestie i podpowiedzi
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Mam jeszcze wycięta flansze do połączenia skrzyni 126p i silnika uniaka. Rysunki tulejek potrzebnych do wspawania i tulejki do wałka sprzęgowego ale tu mozna wykorzystać tulejkę z rozrusznika poldka. Duzo wiedzy o takich modach mozesz znaleźć na stronach o swapowaniu maluchów.
Zwierząt jest 2 i tak ma być a reszta??? Nadmienię, że prowadzi się super /przy 130 już nie za bardzo ale do 110 jest ok/, pisałem już na priv do Wiktora nt. takiej flanszy, ale wszystkie sugestie mile czytane.