ronon pisze:większość ma kółeczka 15 jak widzę a zastanawiam się czy są 14 na 10" i czy znajdę opony tak z 295 ?
ostatecznie poszerzyć tez można jakieś fele tylko kwestia opon mnie zastanawia, może ktoś przerabiał ten temat?
Z rozmiarami opon wal do Małego , on jest specem
Ostatnio zmieniony 21 cze 2020, 02:51 przez custom, łącznie zmieniany 1 raz.
ronon pisze:większość ma kółeczka 15 jak widzę a zastanawiam się czy są 14 na 10" i czy znajdę opony tak z 295 ?
ostatecznie poszerzyć tez można jakieś fele tylko kwestia opon mnie zastanawia, może ktoś przerabiał ten temat?
Mały nie jest specem tylko prawdziwym twardzielem!!!!
Ostatnio zmieniony 21 cze 2020, 02:51 przez wisnia, łącznie zmieniany 1 raz.
Mały nie jest specem tylko prawdziwym twardzielem!!!!
dzięki Wiśnia to był wyczyn jutro tnę fokusa na traje
Ostatnio zmieniony 21 cze 2020, 02:51 przez mały, łącznie zmieniany 1 raz.
W Poznaniu zapaliła mi się kontrolka ciśnienia oleju dolałem litr oleju bo widać było że brakuje i już nie zgasła.nie wiem czy to dobrze że tyle mi spalił oleju ale Bawół wspominał jak lecieli za mną że kopci jak parowóz w Wolsztynie wymieniejednostkę ale biorę się za następną traje
ronon pisze:Mały podobno w temacie opon to tylko do Ciebie
zastanawiam się czy są jakieś 14 ale tak pod 290+- i czy znajdę do takiego papucia felgi stalowe
albo 15 ale o niskim profilu i jakie są ceny
felgę można jeszcze poszerzyć tylko te papucie
więc jako WŁADCA OPON oświeć mnie proszę
mianowicie to ciężki temat taki nie typowy dla mnie bo nie handluje używanymi oponami bo tylko z takimi można się spotkać w takim rozmiaże a z nowymi to tylko na zamówienie ale mósiałbym jutro podzwonić po hurtowniach albo po znajomych gumiarniach a jeszcze 290 nie występuje tylko 285,295,305,315 itd.coś poszukam ale musisz mi dać z 2 dni to podzwonie a słuchaj Pierdziela
Ostatnio zmieniony 21 cze 2020, 02:51 przez mały, łącznie zmieniany 1 raz.
Panowie, a co powiecie na taką felgę http://cgi.ebay.pl/VW-Kafer-TRIKE-Felge ... 255f7e87a5
Trochę obawiam się tego ET - 82, bo przy takim odsadzeniu, to chyba działają duże siły na szpilki, dobrze kombinuję?
A piasta garbusowa nie ma żadnego zatoczenia centrującego do osadzenia felgi, więc całą siłę przejmują szpilki - dobrze myślę?
Ostatnio zmieniony 21 cze 2020, 02:51 przez Jockey, łącznie zmieniany 1 raz.
Jockey pisze:Panowie, a co powiecie na taką felgę http://cgi.ebay.pl/VW-Kafer-TRIKE-Felge ... 255f7e87a5
Trochę obawiam się tego ET - 82, bo przy takim odsadzeniu, to chyba działają duże siły na szpilki, dobrze kombinuję?
A piasta garbusowa nie ma żadnego zatoczenia centrującego do osadzenia felgi, więc całą siłę przejmują szpilki - dobrze myślę?
Zobacz na moja traje ja mam duze ET i mam zrobione tuleje centrujace wprasowane na bebny garba
Ostatnio zmieniony 21 cze 2020, 02:51 przez Devil, łącznie zmieniany 1 raz.
Jockey pisze:Panowie, a co powiecie na taką felgę http://cgi.ebay.pl/VW-Kafer-TRIKE-Felge ... 255f7e87a5
Myślę, że nie ma się czym martwić, w garbie masz szpilki M14, a to dość konkretne, a takie felgi to na pewno lepsze rozwiązanie niż np ET - 37 i dystanse 45mm
Ostatnio zmieniony 21 cze 2020, 02:51 przez pawlikTrike, łącznie zmieniany 1 raz.
Żyj tak, aby nikt nigdy przez Ciebie nie płakał... chyba, że ze szczęścia