chyba polubie scigi

Wszystko na temat jednośladów.
woks11
Kontakt:

Re: chyba polubie scigi

Post autor: woks11 »

dark pisze:
woks11 pisze:
dark pisze:Fanie jest tak o przejścia do przejścia dla pieszych te zł 120 -150 pośmigać :D
I cyknąć dziewczynkę która za późno wyszła na orzejście w Toruniu czego byłem świadkiem
WOKS jeżdziłem cztery lata dwa ślizgi żadnej dziewczynki , pojeżdzisz pogadamy :evil:
Przyspieszenie nie zwalnia z myślenia jeszcze raz powiem najpierw spróbuj bo pierdolisz jak te stare dewotki najpierw jeżdzisz dopiero się wypowiadasz ,też widziałem jak gość pierdzielnął dziewczynke rowerem jechał 15km/h

Tak się składa że jeżdżę nie cztery lata a od 1985 w tym od 1977 na junaku B-20 oraz na wielu innych pojazdach począwszy od komarka a skończywszy na T-72 (na który mam zresztą uprawnienia) :lol:
dark

Post autor: dark »

Chodzi o prawdziwego ściga w plastiku 150 koni na 250 czy 300kg wagi nie porównuj jazdy na junaku czy innych kultowych maszyn ach do ścigaczy bo grzeszysz , to zupełnie co innego :?
Awatar użytkownika
maciey
Krótki opis: Narzędziem pracy artystów jest...DŁUTO!!!
Kontakt:

Post autor: maciey »

woks11 pisze:
dark pisze:
woks11 pisze:
dark pisze:Fanie jest tak o przejścia do przejścia dla pieszych te zł 120 -150 pośmigać :D
I cyknąć dziewczynkę która za późno wyszła na orzejście w Toruniu czego byłem świadkiem
WOKS jeżdziłem cztery lata dwa ślizgi żadnej dziewczynki , pojeżdzisz pogadamy :evil:
Przyspieszenie nie zwalnia z myślenia jeszcze raz powiem najpierw spróbuj bo pierdolisz jak te stare dewotki najpierw jeżdzisz dopiero się wypowiadasz ,też widziałem jak gość pierdzielnął dziewczynke rowerem jechał 15km/h

Tak się składa że jeżdżę nie cztery lata......... skończywszy na T-72 (na który mam zresztą uprawnienia) :lol:
Twoje uprawnienia są już nieaktualne.Ty masz na T-72 ale na płaskie bateryjki. :mrgreen: :lol:
Z Trajką jest jak z babą...jak się raz za nią zabierzesz to do końca życia będziesz się pierdolił!
Niekoniecznie z tą samą...
woks11
Kontakt:

A czy v-max coś Ci mówi :D
Awatar użytkownika
winda
Secretary
Secretary
Kontakt:

Post autor: winda »

ja nie widze nic mądrego w prędkosci 150 między światłami.
Dark.jest róznica między obrażeniami po spotkaniu z rowerem 15km/h a motocyklem.

mi nie przeszkadza jak kierownik motocykla przypierdoli w drzewo przy 200km/h jesli nikogo ze soba na tamten świat nie zabiera.
problem powstaje jak giną inni.
Sam mam pamiątkę w postaci przerwy między żebrami jak rozwaliłem kumpla VFR 750.
musiałem sprzedać swoją vfr ( 10 lat starsza) i jeszcze było mało aby spłacić.
każdy moze robić co chce. o jego sprawa.przestaje być jego sprawą gdy pojawiają się poszkodowani
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
dark

Dokładnie o tym mówie jeżdziłem nikomu krzywdy nie zrobiłem dwa razy leżałem sprzedałem , też twierdze że debili nie brakuje na ścigaczach choperach i innych rowerach ale wkurza mnie jak ktoś nie mając pojecia lub raz przejadąc raz na porzyczonym plastiku przytacza argumenty typu dziewczynka na przejściu , wiadoma rzecz że nie robię tego jak są tłumy na ulicach ,ale ja to lubię złoty dwadziescia czy złoty piędziesiąt od przejścia do przejścia określenie to wsakzuje na przyspieszenie na krótkim odcinku drogi ,a jak ktoś od razu przytacza dziewczynke na przejściu pojęcia nie ma o czym mówi .A respekt do ściga mam do tej pory i doskonale wiem co on potrafi. Najbardziej dziwi mnie jak ktoś mówi że nie boi się jeżdzić 250- 300km/h dla mnie to stracony motocyklista .I jeszcze jedna zasada jazdy na ścigaczu nie myśl jak się rozpędzić to jest proste ,Pomyśl jak i gdzie się zatrzymasz to jest najtrudniejsze.
Ostatnio zmieniony 11 gru 2011, 14:54 przez dark, łącznie zmieniany 1 raz.
woks11
Kontakt:

dark pisze:Dokładnie o tym mówie jeżdziłem nikomu krzywdy nie zrobiłem dwa razy leżałem sprzedałem , też twierdze że debili nie brakuje na ścigaczach choperach i innych rowerach ale wkurza mnie jak ktoś nie mając pojecia lub raz przejadąc raz na porzyczonym plastiku przytacza argumenty typu dziewczynka na przejściu , wiadoma rzecz że nie robię tego jak są tłumy na ulicach ,ale ja to lubię złoty dwadziescia czy złoty piędziesiąt od przejścia do przejścia określenie to wsakzuje na przyspieszenie na krótkim odcinku drogi ,a jak ktoś od razu przytacza dziewczynke na przejściu pojęcia nie ma o czym mówi .A respekt do ściga mam do tej pory i doskonale wiem co on potrafi. Najbardziej dziwi mnie jak ktoś mówi że nie boi się jeżdzić 250- 300km/h dla mnie to stracony motocyklista .
Nie będę się więcej licytował ,skoro twierdzisz że nie mam pojęcia o jeździe to niech tak zostanie ,przy okazji życzę przyspieszeń 10 G w mieście oraz pełni zadowolenia i abyś nigdy nie musiał spotkać się z rodzicami żadnej dziewczynki :D
Czarek-trike
Krótki opis: FTW
Kontakt:

Post autor: Czarek-trike »

woks11 pisze:A czy v-max coś Ci mówi :D

yamaha :mrgreen:
It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
Awatar użytkownika
Rob_trike
President
President
Krótki opis: Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg
Kontakt:

Post autor: Rob_trike »

to i ja sie wypowiem Mam X11 - 140 KM potrafi przyspieszać jak szatan - małe scigi wymiekaja ale ................... najwieksza frajde dała mi jazda po torze poznań ....... zamkniecie opon, starcie podnóżków i mega dohamowania - wypas :mrgreen:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg.
Awatar użytkownika
Wiktor
Kontakt:

Post autor: Wiktor »

i to jet to
idą zmiany
Awatar użytkownika
mały
Krótki opis: P/G.
Kontakt:

Post autor: mały »

Rob_trike pisze:to i ja sie wypowiem Mam X11 - 140 KM potrafi przyspieszać jak szatan - małe scigi wymiekaja ale ................... najwieksza frajde dała mi jazda po torze poznań ....... zamkniecie opon, starcie podnóżków i mega dohamowania - wypas :mrgreen:
Takie to ja też mam foto.Zapodaj jak kolanem szurasz :mrgreen: :wink:
Awatar użytkownika
Rob_trike
President
President
Kontakt:

nie mam kiedys szukałem po mojej jezdzie na torze - ale ze bylem sam zero znajomych nikt specjaalnie nie robil mi fot

Znalazlem jedno zdjecie "w tłumie" na winklu ale mam chyba w domu :mrgreen:

chyba ze chcesz to zrobie fotę "strat" w sprzęcie :mrgreen:
Czarek-trike
Kontakt:

Rob_trike pisze:
czyli co, zamiast szorować sliderami, szoroowaleś kaskiem i kurtką? :mrgreen:
It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
Awatar użytkownika
Rob_trike
President
President
Kontakt:

Czarek-trike pisze:
Rob_trike pisze:
czyli co, zamiast szorować sliderami, szoroowaleś kaskiem i kurtką? :mrgreen:

na cale szczescie nie choc na ostatnim okrążeniu przede mną dwa poszły na łuku pzry tak 120 - 140 km/h - widzialem tylko jak moto leci z 10 m nad ziemią - kurwa do dziś to mam przed oczami .....
a mój X11 nie jest na tor - co z tego że krzesałem iskry z zamykających sie podnóżków, na zamkniętych oponach jak nizej nie mogłem się pochylic bo musiał bym mieś kolana pod brodą - to tarłem podnóżkami i sliderami butów bo noga pomiedzy moto a glebą :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Awatar użytkownika
Rob_trike
President
President
Kontakt:

.... ale za to przy wyjściu na prostych miałem banana od ucha do ucha jak przy max otwartej manecie 600tki wciągałem nosem.............. do następnego zakrętu ja na pochyleniu buty mi sie smażą a tu drobniutka kobitka mnie po zew w środku łuku mija ...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Awatar użytkownika
Rob_trike
President
President
Kontakt:

wiem wiem znowu jadę jak przedszkolak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale to "rozgrzewka" przed :mrgreen:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
pawlikTrike
Member
Member
Krótki opis: TRAJKERS
Kontakt:

Post autor: pawlikTrike »

Kurde, co to za zdjęcia ??? nie masz jak jedziesz, ale bez kasku?? bo wcale nie widać ze to Ty :mrgreen:
Żyj tak, aby nikt nigdy przez Ciebie nie płakał... chyba, że ze szczęścia
Czarek-trike
Kontakt:

Rob na focie ma pozycje jak by przeciwskręt stosował :P
Co do przycierania podnóżkami to mi się nawet na junaku zdarzało :D
Ja się tylko pytam dlaczemu na focie nie masz kamizelki ?
It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
Awatar użytkownika
Rob_trike
President
President
Kontakt:

ciężko zapierdalać w granicach 2,60-siąt na końcu prostej w kamizelce :mrgreen:

co do kasku itp - kiedyś jak byłem młody i głupi - a teraz jestem tylko młody :lol: :mrgreen: to przeleciałem przez kierownice hamuląc wewnętrznymi stronami dłoni - ciężko się śrubokętem wygłubuje kamienie z dłoni :mrgreen: więc teraz nawet "na miasto po bułki" ubieram długie buty, pełne rękawice, kask i kombi :mrgreen:
Czarek-trike
Kontakt:

Rob_trike pisze:ciężko zapierdalać w granicach 2,60-siąt na końcu prostej w kamizelce :mrgreen:

:
za to mógłbyś hamować później od innych :mrgreen:
It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
Awatar użytkownika
Rob_trike
President
President
Kontakt:

Czarek-trike pisze:
Rob_trike pisze:ciężko zapierdalać w granicach 2,60-siąt na końcu prostej w kamizelce :mrgreen:

:
za to mógłbyś hamować później od innych :mrgreen:

noooooooooooo hamowanie wywarło na mnie największe wrażenie :shock: :shock: :shock: z 2,60siąt dual CBS+ maksymalne wychylenie a później na dohamowaniu wejście w winkiel - świadomość że nie ma dziur, piachu, żwiru, traktora, ludzi na przejściu dla pieszych, azjatek na poboczach, wiewiórek - - można hamować na maxa - wrażenia bezcenne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Luksky
Krótki opis: Życie to piękne, ludzie są wspaniali...
Kontakt:

Post autor: Luksky »

ta wiewiorka to za Windą będzie chodzić do późnej starości :)
T F F T
A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
dark

Winda jak wiewiorka , dokarmiasz ją choc trochę :wink:
Junior
Krótki opis: TRAJKERS
Kontakt:

Post autor: Junior »

Rob fajnie sie bawisz :D , a to jakiś cykl wyścigiów w ramach jakiegoś pucharu amatorów, czy po prostu każdy kto chce pojeździc przyjeżdża do Poznania, zostaje przydzielony do odpowiedniej kategorii i jazda...?
Awatar użytkownika
Rob_trike
President
President
Kontakt:

Junior pisze:Rob fajnie sie bawisz :D , a to jakiś cykl wyścigiów w ramach jakiegoś pucharu amatorów, czy po prostu każdy kto chce pojeździc przyjeżdża do Poznania, zostaje przydzielony do odpowiedniej kategorii i jazda...?
masz egzamin ze znajomosci np flag itp, wplacasz 100 zł chyba jak pamietam i deklarujesz poziom zaawansowania - C najsłabsi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

potem smigasz w grupach tak z 20 motocykli

najlepsze było jak mi mierzyli poziom hałasy z wydechów buuuuuuuuuhahhahhahahha kolo dobry był :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale dopuścił
ODPOWIEDZ