Kowall ma skrzynie porszafki.. i tu mnie zastanawia co w zamian ma Kato

Lipa jak będziesz przerabiał to ja te pozostałości odkupie, tak na zaś.
Wszak zostałem przy subaru ej22 i skrzyni garba

Mazda zostań przy tym co masz , Kowal co innego . On ma ponoć Tatarskie korzenie a oni tam od wieków mieli najszybsze konie .mazda pisze:Czy to jest ta skrzynia z rodu Kraka ? Jeżeli tak to waży więcej niż ja![]()
Kowall ma skrzynie porszafki.. i tu mnie zastanawia co w zamian ma Kato![]()
to jesteś jak większość kierowników w firmie której pracujęwinda pisze:tydzień temu pół nocy mi to tłumaczył i zdjecia pokazywał a ja nadal nie rozumiem
Mazda znam gościa co zakupił porschaka z taką skrzynią za stówę i jeszcze parę dziesiątek polskich złociszy ,jak myślisz ile by kosztował taki komplet z purchawki do traji -silnik ,skrzynia i zawieszenie? -ale jedno muszę ci przyznać ,na pewno było by prościej ,szybciej i więcej mocymazda pisze:Kowall nie chce podpuszczać ale jak masz skrzynie z 911 to i może silnik zakupisz z tej samej fury, prościej, szybciej więcej mocy i emocji
jak coś Mazda to ja już mogę Ci opierdzielić kompletny silnik z wiązka zamachem i flanszą pod garbamazda pisze:
Lipa daj cennik na pw.Lipa pisze:jak coś Mazda to ja już mogę Ci opierdzielić kompletny silnik z wiązka zamachem i flanszą pod garbamazda pisze:
Wszak zostałem przy subaru ej22 i skrzyni garba- jaki chcesz 2.2 136 KM czy 2.0 125 KM - wybieraj
Pewnie do dużej flanszy [ zabieraka ] przykręcony nożyk , bynajmniej ja mam takie ustrojstwo zrobione , którym można coś tam splanować .custom pisze:Mnie ciekawi co tam na frezarce jest założone . głowica frezerska czy jakieś koło szlifierskie ?
Custom ja tam się nie znam ,nie umimcustom pisze:Mnie ciekawi co tam na frezarce jest założone . głowica frezerska czy jakieś koło szlifierskie ?
Jasne . początkowo myślałem że gościu Ci to jeszcze szlifował. Dobry patent jak się nie ma głowicy frezerskiej.kowall pisze:Custom ja tam się nie znam ,nie umimcustom pisze:Mnie ciekawi co tam na frezarce jest założone . głowica frezerska czy jakieś koło szlifierskie ?i nie wiem co i jak ,ale tak jak pisze -zbigniew - do tego talerza (babcinego spodka jak to ujął yunkers
) jest przykręcony nóż i to skrawa .
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość