a wracajac do tematu - Mały jak kojarzę masz przełączniki "zrobione" w kierownicy... Mam ochotę w swojej traji zrobić coś podobnego - czyli nawiercić i wpuścić przełaczniki w kierownicę - ściana mojej kierownicy ..... 7 mmm więc dam radę
Tylko tu pytanie z czego zaadaptowałeś przełączniki Poproszę o foto
Rob_trike pisze:a wracajac do tematu - Mały jak kojarzę masz przełączniki "zrobione" w kierownicy... Mam ochotę w swojej traji zrobić coś podobnego - czyli nawiercić i wpuścić przełaczniki w kierownicę - ściana mojej kierownicy ..... 7 mmm więc dam radę
Tylko tu pytanie z czego zaadaptowałeś przełączniki Poproszę o foto
Dzia Rob
Ja też bym się podpioł do prośby Roba, bo mam jakieś przełączniki od jakiegoś chińczyka i nihuhu nie paszą mi wcale i z wyglądu i z kwestii dopasowania na moją kiere
Pozdrawiam
Idę własną drogą ,bo tylko taką znam.
... _ _ _ ...
Dobra jestem z powrotem.Odpowiadając na pytanie Pawlika to Krynica morska.
Jak się trochę ogarnę i znajdę kabel do telefonu to zapodam jakieś foto przełączników i ciągadła.
Te przełączniki wyrwałem w sklepie motoryzacyjnym,bardzo delikatne.
mały pisze:Nic rewelacyjnego innych fot nie mam,a nie chce mi się rozbierać kiery.
Fajne rozwiązanie, a do czego służą te przełączniki ?
Muślałem nad czymś podobnym. A i faktycznie zadnych szpetnych kabli w fatalnych oplotkach....gratuluje pomysłu
... _ _ _ ...
mały pisze:Nic rewelacyjnego innych fot nie mam,a nie chce mi się rozbierać kiery.
kierunki i zmiana śateł.
Muślałem nad czymś podobnym. A i faktycznie zadnych szpetnych kabli w fatalnych oplotkach....gratuluje pomysłu
kierunki i zmiana śateł.
Mały chyba Ci zapierdole pomysł bo mamproblem z moją chińszczyzną. Mam nadzieje że sie nie pogniewasz
... _ _ _ ...
Dziś traja moja wróciła ze szwagra wycieczki na lawecie rozjebała się skrzynia biegów,zblokowało koła i pękła obudowa.
Jestem w trakcie poszukiwania skrzynki