lubisz mocne wrażenia Rob..
a tak z innej beczki.widze ze trajka po spaleniu i nie szczelna.do tego jeszcze nie pewne hamulce.moge pomóc ci z tym problemem.daje 10000 zl i masz problem z głowy.niech bedzie moja strara
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
hehheheh potraficie mi poprawic humor - a ja nadal sie zastanawiam czy pierdolony filterek mogl byc nieszczelny ? bo skad tam paliwo ? przeciez jezdzilem z tydzien "wokol komina" i bylo ok
Rob_trike pisze:OŻESZKURWA - ale posrany jestem - wlasnie gasiłem traje - pierdolony filterek paliwa pod karoserią - ogien z metr mial - warto miec gasnice
OJP
po sciagnieciu karoseri okazalo sie ze nie ma strat w sumie a prawdopodobna przyczyna to przewod z wsówką ktory spadl z rozrusznika podczas odpalania - jeszcze rob_bulla tak biegajacego nie widzialem heheheh
Całe szczęście że, skończyło się na strachu.
Sam lata temu miałem podobny przypadek z maluchem, zapalił się podczas jazdy, spaliła się cała komora silnika wszystkie plastiki i instalacja , to był czad. Zatrzymałem się i ktoś z jakiegoś sklepu ugasił dużą gaśnicą, bo mała samochodowa to był tylko śmiech, nic nie dała. Przyczyny samozapłonu nigdy nie poznałem.
Żyj tak, aby nikt nigdy przez Ciebie nie płakał... chyba, że ze szczęścia
Rob_trike pisze:hehheheh potraficie mi poprawic humor - a ja nadal sie zastanawiam czy pierdolony filterek mogl byc nieszczelny ? bo skad tam paliwo ? przeciez jezdzilem z tydzien "wokol komina" i bylo ok
a heble teraz ............. ogień
pozdrawiam
heble ogień mówisz. i tu masz przyczyne samozapłonu
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
bylem na pogrzebie Oskara z Inowrocławia ( znany w światku customizerów ) - zginął na pożyczonym motocyklu budował istne cuda - konczył El Camino - nie zdążył się nim nacieszyć koledzy dokonczyli ostatnie prace w ciagu kilku dni - spełnili jego marzenie i pojechał w ostatnią drogę na pace swego ukochanego auta ...... na wspomnienie tego orszaku, motocykli, aż mi gardło ściska ...... młody był szkoda chłopaka .......
No cóż – tu możecie mnie opirdalać lub składać kondolencje –Ale poszła w dobre ręce i niech się nowy właściciel cieszy i będzie tak zadowolony jak ja …..
No a mi pozostało wyć ..... Tak wyglądam teraz - wystarczy kliknąć w załącznik
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.