OJPjunkers pisze: a potem już chyba zadupiami typu Rawicz, Leszno, Kościan itp.

OJPjunkers pisze: a potem już chyba zadupiami typu Rawicz, Leszno, Kościan itp.
zetor pisze:1. Szwagiersi (bezpośrednio na Babki)
2.Agat (przez Krobiowego grilla, jeśli będą inni chętni, a jeśli nie to na Babki)
3.Zetor z Wa-wy przez spotkanie w Strykowie i na Babki hehehe niech to żona zobaczy "jadę na babki "
4.Dark z Kalisza wyjazd ok. godz. 14,15 przez Pleszew ,Jarocin, i " na Babki "
SOBOTA
1. Rob_trike (potwierdzam wylot ok 5 rano na Babki chyba przez Gniezno)
2. Krobia
3. Maciej koło 9 w Babkach
4. Junkers, wylatuję czterema kółkami około 4 rano w sobotę - trasa na Wrocław, a potem już chyba zadupiami typu Rawicz, Leszno, Kościan itp.
dark pisze:zetor pisze: PIĄTEK 1. Szwagiersi (bezpośrednio na Babki)
2.Agat (przez Krobiowego grilla, jeśli będą inni chętni, a jeśli nie to na Babki)
3.Zetor z Wa-wy przez spotkanie w Strykowie i na Babki hehehe niech to żona zobaczy "jadę na babki "
4.Dark z Kalisza wyjazd ok. godz. 14,15 przez Pleszew ,Jarocin, i " na Babki "
SOBOTA
2. Krobia
4. Junkers, wylatuję czterema kółkami około 4 rano w sobotę - trasa na Wrocław, a potem już chyba zadupiami typu Rawicz, Leszno, Kościan itp.
9-ja przyjeżdżam z komornikiem -BalcerowiczempawlikTrike pisze:No to 8 osób już jest
I Ja z fanką trajek żoną ,będzie robiła za assistance na trasiekrobia pisze:9-ja przyjeżdżam z komornikiem -BalcerowiczempawlikTrike pisze:No to 8 osób już jest(moja żona )
wpadnij, będzie fajnieSulkyrider pisze:To moze ja tez przyjadę....
...lepiej przyjedź,ewentualnie przyjdź(zawsze lepiej niz wpaść),napijemy się...pawlikTrike pisze:wpadnij, będzie fajnieSulkyrider pisze:To moze ja tez przyjadę....
STOCK-cytrynowo żurawinowy może być?Sulkyrider pisze:Bedę.
Dzisiaj baron dojechał na zlot (dzięki Tyci!)
Więc nagroda dla pierwszego uczestnika.... ma juz właścicielaDobra, trochę oszukiwałem bo miałem blisko, ale i tak wygrałem i domagam się!
junkers pisze:maciej pisze:PIĄTEK
1. Szwagiersi (bezpośrednio na Babki) i Cicholc
3. ....
SOBOTA
2. Krobia
Postaram sie zabrac dla ciebie jako nagrode .piurnik.Sulkyrider pisze:Bedę.
Dzisiaj baron dojechał na zlot (dzięki Tyci!)
Więc nagroda dla pierwszego uczestnika.... ma juz właścicielaDobra, trochę oszukiwałem bo miałem blisko, ale i tak wygrałem i domagam się!
A gdzie Dark i Zetor?szwagiersi pisze:junkers pisze:maciej pisze:PIĄTEK
3. ....
SOBOTA
2. Krobia
Już wyruszyliSulkyrider pisze:A gdzie Dark i Zetor?szwagiersi pisze:junkers pisze:maciej pisze:PIĄTEK
3. ....
SOBOTA
2. Krobia
Takimi katastoficznymi newsami nie ma co się przejmować. Najlepiej obserwować pogodę tutaj http://new.meteo.pl/ - drogówka, z naszych rejonów, z tego korzysta aby zimą planować akcję odśnieżania, bo podobno się mega dobrze sprawdza. Ale jak kumpel mówił, max na 2-3 dni pogoda się w miarę dobrze sprawdza.
Podoba mi sie to assistancedark pisze:będzie robiła za assistance na trasiekrobia pisze:9-ja przyjeżdżam z komornikiem -BalcerowiczempawlikTrike pisze:No to 8 osób już jest(moja żona )
winda pisze:gadałem z Wiktorem.mówi ze nadciągnie ze wschodu a nie z zachodu.
a ja wam mówię ze pogoda będzie
te burze to przy nich pikuś.Luksky pisze:Victor naciąga, ale z Klatą
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość