to nic, to kraj europejski. Wszystkie golfery i calibry maja niemiecką i jest respektowana u nas.
Kiedys pamietam, ze amerykanskie auta przerabiali z tyłu kierunki, teraz coraz wiecej widze na tablicach PL i kierunki maja czerwone, wiec o co tutaj chodzi?
T F F T A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
Kiedys pamietam, ze amerykanskie auta przerabiali z tyłu kierunki, teraz coraz wiecej widze na tablicach PL i kierunki maja czerwone, wiec o co tutaj chodzi?[/quote]
A o to chodzi że jeszcze nikt im nie dojebał za to.Kumpel ma 3 auta z USA i za każdym razem dowód leci...przy kontroli.
mechanior pisze:o to własnie chodzi, o te cholerne wytłoczenia na szybie, inaczej sie na przeglądzie przyczepią.
ale nie muszą gorzej jak jakiś nadgorliwy pies sie dopierdoli wtedy 100 PLN mandatu plus przegląd bo dowód zabiorą plus koszt nowych lamp z cholernymi wytłoczeniami na szybkach
mały pisze:Kiedys pamietam, ze amerykanskie auta przerabiali z tyłu kierunki, teraz coraz wiecej widze na tablicach PL i kierunki maja czerwone, wiec o co tutaj chodzi?
A o to chodzi że jeszcze nikt im nie dojebał za to.Kumpel ma 3 auta z USA i za każdym razem dowód leci...przy kontroli.[/quote]
to dziwne, gośc u mnie na wsi ma Dodge RAM z tymi ichnimi lampami, lata tym juz ze 3 latka i caly czas jezdzi.....
T F F T A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
mały pisze:Kiedys pamietam, ze amerykanskie auta przerabiali z tyłu kierunki, teraz coraz wiecej widze na tablicach PL i kierunki maja czerwone, wiec o co tutaj chodzi?
A o to chodzi że jeszcze nikt im nie dojebał za to.Kumpel ma 3 auta z USA i za każdym razem dowód leci...przy kontroli.
to dziwne, gośc u mnie na wsi ma Dodge RAM z tymi ichnimi lampami, lata tym juz ze 3 latka i caly czas jezdzi.....[/quote]
chłopaki przecież w tym wszystkim chodzi o to żeby bezpiecznie było, jak mają być z homologacją to trzeba takowe założyć, a jak palanty jeżdżą na hamerykańskich to w sumie powinni się za diagnostów zabrać i jebać równo
nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Luksky pisze:Ja do gnojowozu teraz instaluje te dwie okragle traktorowe. są homologowane, maja krotkie, długie, postojowe, wiec pełna satysfakcja
Custom kiedyś przymierzał się do robienia obudów do wkładów lamp okrągłych, stożki itp, może trzeba go zmobilizować i wtedy każdy będzie miał możliwość na fajną lampę z homologowanym wkładem
nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Luksky pisze:Ja do gnojowozu teraz instaluje te dwie okragle traktorowe. są homologowane, maja krotkie, długie, postojowe, wiec pełna satysfakcja
Custom kiedyś przymierzał się do robienia obudów do wkładów lamp okrągłych, stożki itp, może trzeba go zmobilizować i wtedy każdy będzie miał możliwość na fajną lampę z homologowanym wkładem
Fakt , kiedyś przymierzałem się do wyoblania fajnych lamp , ale jak to zwykle bywa pomysł spalił na panewce.
Powodem jest zbyt . Sprzedało by się może kilkanaście szt . a koszty uruchomienia produkcji to min. 10 tyś.
Panowie, właśnie wróciłem z garażu, i muszę powiedzieć że dzisiaj zrobiłem pierwsze 0,5 km na mojej traji, pewnie czuliście to samo po pierwszej przejażdżce wiec nie będę się rozpisywał, mam przypalone obie łydki, i jest zajebiście, ten silnik ciągnie jak pojebany , ledwo automat wrzucił drugi bieg musiałem hamować , dobrze że wiktor powiedział mi co ten silnik potrafi i dobrze się trzymałem bo zostałbym na asfalcie.
Mówić nie myśląc, to tak jak strzelać nie celując.
Gratulki Mechanior.Teraz w robocie będziesz tuptał i co 15 minut zaglądał na zegarek żeby skończyć robotę i szybko do garażu.
Powodzenia w dalszych pracach.
Dzięki panowie, teraz jeszcze w zasadzie kosmetyka , rejestracja i w drogę. tylko muszę coś z tymi rurami zrobić bo podczas wolnej jazdy czułem się jakby ktoś opalarkami przypalał mi nogi, myślę o tych taśmach do owijania wydechu powinny się nadać, może miał ktoś z was z nimi do czynienia?
Mówić nie myśląc, to tak jak strzelać nie celując.