Co do napędu, wał mnie przeraża, nie wiem czemu ale jakoś nie mam do tego przekonania, pasek no cóż , pasek najlepiej wygląda przy spodniach

a właśnie, jeżeli juz o kolorach mowa.custom pisze:Ten Twój czarny mat i mnie w głowie popierdzielił , przez Ciebie Czarek.
pawlikTrike pisze:Może walnij na czarny mat ?
nakładany wałkiemadaśko pisze:czarny młotkowy
co kto lubi, ja lubię taki ''agresywny'' styl motocykli, który idealnie podkreśla malowanie w jedynie słusznym kolorzecustom pisze:Ten Twój czarny mat i mnie w głowie popierdzielił , przez Ciebie Czarek.
Fido pisze:Może ze swojego zrobie boberka ???
trają nr 2 wjebałem się w rozlane na drodze gówno/obornik/odchody.... dobrze,że mam dobry przedni błotnik, ale traja tak jebała,że musiałem jechać na myjnie... masakraLuksky pisze:CZaruś, kierownik tego motocykla jak wjedzie w krowie gówno, nie bedzie mile wspominał dnia.
nawet by wypadałoLuksky pisze:ja tam wole inne Boberki
czy mogę uwidocznic na foto?
andy pisze:nawet by wypadałoLuksky pisze:ja tam wole inne Boberki
Łukasz troche więcej ruchuLuksky pisze:andy pisze:nawet by wypadałoLuksky pisze:ja tam wole inne Boberki
Widzisz Andy - Ty jako nieliczny jestes tutaj normalny - reszta tylko motocykle, traje i głosniki w kufrach
lakierowanie motocykla na kolor inny niż czarny mat jest...do dupyFido pisze:Zapowiadał się fajny temat a tu jak zwykle dupy.
Eh......
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość