Bo tą białą z bulldoga 1100 to już daaawno na żywo obcykałem

Kurwa Czaras od samego początku mu to mówiłem , aby spatynował tą miedźCzarek-trike pisze:Pawlik gratulacje![]()
Były jeszcze jakieś inne Traje?
Widać w gadżetach reklamówkę od motorcycle storehouse- zatem pewnie jest fajna zawartość![]()
Z tym pierwszym miejscem to chyba jaja, toć to wygląda na harleyowego Shovela na sztywniaku jekko zeszczurzonego- ale lampe ma fantazyjną![]()
Morał z tego taki, Pawlik zamiast w miedź mógł uderzyć w ''patynę''
pawlikTrike pisze:Dziękuję wszystkim za uznaniei miłe słowa.
Tym wszystkim, którzy pokonali setki km żeby zobaczyć na żywo miedzianą trajkę należa się specjalne podziękowania !!
Wczoraj późnym wieczorem dotarliśmy szczęśliwie do domu po meczących 4 dniach targów.
Wicemistrzostwo też jest OK, choć nie będę ukrywał, że trochę żal mi pierwszego miejsca.
Co do sposobu glosowania... po tym co się wczoraj dowiedziałem nie widzę sensu startowania w przyszłości...
winda pisze:w opisie " Trajkersi MC "
Ja tak pisałem ?pawlikTrike pisze:Nie zaglądałem tu od Custom Festivalu 2015, przeglądnąłem sobie cały wątek jeszcze raz... gęba m się cieszy jak dziecku, które dostało cukierka... aż mi wstyd , że nie dotknąłem miedzianej zabaweczki od ponad roku... ale cóż może tak jak Custom pisał, że muszą minąć trzy lata
Takcustom pisze:Ja tak pisałem ?pawlikTrike pisze:Nie zaglądałem tu od Custom Festivalu 2015, przeglądnąłem sobie cały wątek jeszcze raz... gęba m się cieszy jak dziecku, które dostało cukierka... aż mi wstyd , że nie dotknąłem miedzianej zabaweczki od ponad roku... ale cóż może tak jak Custom pisał, że muszą minąć trzy lata
... i może coś w tym jestcustom pisze:Piotrek , miałem takie same myśli ze trzy lata temu , wtedy odpuściłem wszelkie tematy trajkowe aż do dziś . Nie przejmuj się to mija i znowu się chcepawlikTrike pisze:Jeżeli jeszcze kiedykolwiek będę chciał budować tajkę, to proszę niech znajdzie się ktoś, kto mnie kopnie w dupę !!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość