W poniedziałek dorobie na drugi miejszy zegarek A tu podaje filmika z jazdy na zewnątrz z głopimi docinkami ale leje na to..
Noi po pierwszej jeżdzie urwał mi się od skrzyniuchwyt od przedniej poduszki..
jarekqqq pisze:W poniedziałek dorobie na drugi miejszy zegarek A tu podaje filmika z jazdy na zewnątrz z głopimi docinkami ale leje na to..
Noi po pierwszej jeżdzie urwał mi się od skrzyniuchwyt od przedniej poduszki..
A gdzie ten film?
Nie ważne co masz pod dupą. Ważne co pod kaskiem. T F F T
Sulkyrider pisze:Trochę części zostawiasz na trasie przejazdu, ale ok
A pamiętasz swoją pierwszą jazdę SU-LK 2?wyjechales na ulicę w czapce a wróciłeś bez. Zbudowales normalnie czapkozrywacza ...i dzięki temu jeden jedyny raz widziałem ciebie bez czapki
A pamiętasz swoją pierwszą jazdę SU-LK 2?wyjechales na ulicę w czapce a wróciłeś bez. Zbudowales normalnie czapkozrywacza ...i dzięki temu jeden jedyny raz widziałem ciebie bez czapki
Prysznic biorę bez czapki, gdybyś znowu chciał zobaczyć
Nie ważne co masz pod dupą. Ważne co pod kaskiem. T F F T
Prysznic biorę bez czapki, gdybyś znowu chciał zobaczyć
ło kutwa ! Teraz Krobia zamilknie na kilka miesięcy
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
He , he , jeszcze któryś miesiąc będziesz się za sobą oglądał czy klamory nie odpadają , każdy to przechodził , w miarę przejechanych km ta uciążliwość ustaje ...
A ja dzisiaj ciołęm spawałem przednie zawieche do środy mam nadzieje że sie uporam było wyprzedzenie na 130mm teraz zrobiłem na 80 jutro zrobie mniej i zobacze....