poczytaj o tym co sie dzieje z silnikami garbusowymi - to dokładnie to samo, tylko droższe.Taj pisze:czytam i czytam ale nie znalazlem konkretow co z tym silnikiem od t3 jest nie tak
autko mozna wyrwac za polowe kasiory co garba iec kompletny dawca bedzie ale piszecie ze nie a ja glupi jestem i chce wiedziec czemu
ale nie ze czemu glupi jestem tylko czemu nie ten silnik
napęd i tylne zawieszenie to przeważnie jedne z mniejszych finansowych inwestycji w budowie trajkiTaj pisze:(..)
autko mozna wyrwac za polowe kasiory co garba iec kompletny dawca (..)
Lub do czołgi jak mawia jeden z bujna fryzuraLuksky pisze:stare Vw ktore są nie do zabicia i nadaja sie na traje to 1.8 benzyniak z Golfa 2. Te chłodzone powietrzem nadaja sie na spotkanie z prasą (hydrauliczną) i skup złomu.
Sulk napisz mi na pw. za ile poszedł bo mam ze dwa takie do opierdolenia.Sulkyrider pisze:swojego wiatraka 2L który palił 10 -12 /100 jeśli mu się nie zacięło ssanie, który kichał prychał, gasł na wolnych sprzedałem za kwotę, za którą kupiłem kompletny samochód Alfa Romeo 145 1,6 boxer. Zostało jeszcze na przekładkę. Teraz traja po prostu jeździ. Podchodzę, odpalam i jadę. Moc większa, spalanie mniejsze, silnik pracuje jak silnik a nie jak młockarnia.
Punkt 1 PowitalniaKita pisze:Witam!
Planuje budowe trajki, pierwszym dylematem jaki mam jest silnik i skrzynia ... Znajomy mowi ze najlepiej jest wstawic automatyczna skrzynię I nie trzeba wahlowac gałką, w sumie go popieram tylko nie wiem jaki silnik I skrzynie wybrać... Licze na wasze podpowiedzi...
Alfa 33, 147 jest parę na forum poszukaj np Trajka Windy IIKita pisze:jaki silnik alfy masz na mysli?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość