Sulk to poważny błąd.Wężyk do pompy zrób trochę wyżej bo wszystkie syfy od razu w najniższym punkcie się zbierają a zimą problemy z odpalaniem( zawsze jest trochę wody w paliwie i w wężyku zamarza).
Z Trajką jest jak z babą...jak się raz za nią zabierzesz to do końca życia będziesz się pierdolił!
Niekoniecznie z tą samą...
Sulkyrider pisze:Króciec wchodzi w zbiornik ok. 1cm, w związku z czym mimo ze jest wlutowany w najnizszym punkcie, to wokół niego zostanie "jeziorko" syfu.
OK. Zrobiłeś jakąś wyczystke w butli ?
Z Trajką jest jak z babą...jak się raz za nią zabierzesz to do końca życia będziesz się pierdolił!
maciej pisze:Szkoda bo butla po gazie jest w środku mocno zasyfiona. Mam mały patent na czyszczenie od środka skorodowanych zbiorników motocyklowych.
Zaglądałem przez dziurkę którą wywierciłem i wydawało mi się, że butla była zdrowa. Wcześniej był w niej gaz R22 - nie wiem, ale chyba nie jest agresywny. Z resztą... pożyjemy, zobaczymy.
Nie ważne co masz pod dupą. Ważne co pod kaskiem. T F F T
maciej pisze:Szkoda bo butla po gazie jest w środku mocno zasyfiona. Mam mały patent na czyszczenie od środka skorodowanych zbiorników motocyklowych.
Macieju masz patent a ja kur...a męczę się z czyszczeniem zbiornika od SHL.
Ostatnio próbowałem w betoniarce, tzn zbiornik zamocowany w betoniarce i wypełniony w środku ziarnem ściernym "Korund", efekt marny gdyż zbiornik jest mocno zardzewiały .
Jaki to patent ????
slawek99 pisze:
Ostatnio próbowałem w betoniarce, tzn zbiornik zamocowany w betoniarce i wypełniony w środku ziarnem ściernym "Korund", efekt marny gdyż zbiornik jest mocno zardzewiały .
Jaki to patent ????
No właśnie taki.Zbiornik szmatami zabezpieczony w betoniarce. Dobrze wyszło czyszczenie odpadami prętów kwadratowych 12(max dł 40) z tłuczonym szkłem po miętówce
Sulk to poważny błąd.Wężyk do pompy zrób trochę wyżej bo wszystkie syfy od razu w najniższym punkcie się zbierają a zimą problemy z odpalaniem( zawsze jest trochę wody w paliwie i w wężyku zamarza).
Sulky - Dlutowniczy ma 100% racji, bedziesz zasysał jak rumunka - wszystkie syfy
T F F T A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
Dlutowniczy - podziel sie sposobem, mam zbiornik po LPG, ze sprawnym czujnikiem poziomu cieczy, wiec czujnik paliwa mam od razu, wlew ok 1cm srednicy, wiec rozwierce, ale musze wyczyszcic.
kurwa skad ja wezme betoniarke
?!?!?!?!?
T F F T A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
Luksky pisze:Dlutowniczy - podziel sie sposobem, mam zbiornik po LPG, ze sprawnym czujnikiem poziomu cieczy, wiec czujnik paliwa mam od razu, wlew ok 1cm srednicy, wiec rozwierce, ale musze wyczyszcic.
Luksky pisze:Dlutowniczy - podziel sie sposobem, mam zbiornik po LPG, ze sprawnym czujnikiem poziomu cieczy, wiec czujnik paliwa mam od razu, wlew ok 1cm srednicy, wiec rozwierce, ale musze wyczyszcic.
?!?!?!?!?
Samochodowy LPG ma czujnik przykręcany, otwór min ok 60 mm.
?!?!?!?!?
Wewal do pralki
Albo do wirówki
Nie! wirówka ma za duże obroty. Wywali w powietrze jak 3 maluchowe silniki Oleja
?!?!?!?!?
Wewal do pralki
Albo do wirówki
Nie! wirówka ma za duże obroty. Wywali w powietrze jak 3 maluchowe silniki Oleja
To do takiej "nisko obrotowej wirówki " co nie robi fiuuuuuuuuuuu tylko bry, bry, bry i taka nie wystawi bokiem kranika od zbiornika jak korbowody malcowego silnika po odpaleniu przez Oila.