super, nieźle się zapowiada , tylko uważaj na te zamknięte drzwi
Co Franky źle się kojarzy gdy są zamknięte drzwifranky pisze:Po cholere oglądałem ten filmik.
Aż tak źle to nie jest.GREGOR pisze:Co Franky źle się kojarzy gdy są zamknięte drzwifranky pisze:Po cholere oglądałem ten filmik.
Twoja też jest nie najgorszafranky pisze:Aż tak źle to nie jest.GREGOR pisze:Co Franky źle się kojarzy gdy są zamknięte drzwifranky pisze:Po cholere oglądałem ten filmik.Tylko Traja przyciąga oko.
Widać na filmiku jak guma zostaje na podłodzejarekqqq pisze:HE HE ja też mało co nie przywaliłem w wrota tylko ślady zostały na betonie
![]()
![]()
Miałem ten sam problem, to jest ten magiczny kabelekjarekqqq pisze:Kowal a jaki masz problem żeby sie przejechac ??
W sobote mam zamiar na zewnątrz wyjechać i zobaczyć jak sie prowadzi ,tylko żeby nie lało
Mam pytanie ma ktoś rozpiske ecu bo mam jeden kabel który ma iść na sygnał od rozrusznika ale w jaki sposób i gdzie to niewiem a niechce dać dupy żeby nie upalić kompa . Nieodpala od pierwszego i niewiem czy to problem przez ten kabelek czy może za mała dawka paliwa na start ,pompka zewnetrzna może powinienem załozyć jakiś zaworek żeby paliwo sie nie cofało..
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość