VI Zlot u Trajkersów - Babki 2015
- seta
- Krótki opis: Wieczna kombinacja ;-)
- Kontakt:
Re: VI Zlot u Trajkersów - Babki 2015
Ta fota z lusterkiem jest fajna 

- Rob_trike
- President
- Krótki opis: Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg
- Kontakt:
wszystkie zajebiste 

Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg.
-
- Krótki opis: bunio
- Kontakt:
Troszkę się rozkleiłem wczoraj a poznanych ludzi było znacznie więcej niż mówię,a tak w ogóle to winne są nasze kobitki,lecz bez nich ani rusz,jak hamulce puszczają to one zawsze włączą awaryjne.
Inspiracja zerżnięta z Jokeja z przed roku czy dwóch i wtedy też mi się podobała i zostało w pamięci...seta pisze:Ta fota z lusterkiem jest fajna
- Lipa
- Krótki opis: <> POTWORNY GARAŻ <>
- Kontakt:
Było, było Piotrek sam osobiście w towarzystwie Katownika, Seku i Sety walnąłem pielgrzymkę dookoła zlotowiska witając wszystkich dobrym słowem i czymś więcejpiotrbuniowski pisze:Troszkę się rozkleiłem wczoraj a poznanych ludzi było znacznie więcej niż mówię,a tak w ogóle to winne są nasze kobitki,lecz bez nich ani rusz,jak hamulce puszczają to one zawsze włączą awaryjne.

- pamiętasz Seku ???

Czasem spotykasz ludzi, którzy pędzą przed siebie na zabój, złamanie karku.... czasem tak trudno ich kurwa wyprzedzić !!!
- krobia
- Kontakt:
Lipa pisze:Było, było Piotrek sam osobiście w towarzystwie Katownika, Seku i Sety walnąłem pielgrzymkę dookoła zlotowiska witając wszystkich dobrym słowem i czymś więcejpiotrbuniowski pisze:Troszkę się rozkleiłem wczoraj a poznanych ludzi było znacznie więcej niż mówię,a tak w ogóle to winne są nasze kobitki,lecz bez nich ani rusz,jak hamulce puszczają to one zawsze włączą awaryjne.w imieniu forum. Pamiętam -jeszcze
-, że z Wami też się witaliśmy. ...
- pamiętasz Seku ???![]()
![]()

- tim
- Kontakt:
Radość chłopaka którego wówczas odwiedziliśmy jest bezcenna, te "kurwiki" w jego oczach jak otrzymał prezent o którym marzył........Sulkyrider pisze:Sorry, ale witałem się z każdym kogo spotkałem i nie powiem, trochę mi było przykro jak zobaczyłem grupkę wyjeżdżającą ze zlotu zanim zlot się zaczął na dobre.
...........................................................
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Lipa
- Krótki opis: <> POTWORNY GARAŻ <>
- Kontakt:
taaa też mi się wydawało, że była więcej niż jedna rundkakrobia pisze:Lipa pisze:Było, było Piotrek sam osobiście w towarzystwie Katownika, Seku i Sety walnąłem pielgrzymkę dookoła zlotowiska witając wszystkich dobrym słowem i czymś więcejpiotrbuniowski pisze:Troszkę się rozkleiłem wczoraj a poznanych ludzi było znacznie więcej niż mówię,a tak w ogóle to winne są nasze kobitki,lecz bez nich ani rusz,jak hamulce puszczają to one zawsze włączą awaryjne.w imieniu forum. Pamiętam -jeszcze
![]()
![]()
![]()
...mi sie zdaje,że rundkę odwalałes ze mna...ale może mi sie tylko zdawało,może to wpływ tego "dynksu"

Czasem spotykasz ludzi, którzy pędzą przed siebie na zabój, złamanie karku.... czasem tak trudno ich kurwa wyprzedzić !!!
- krobia
- Kontakt:
były co najmniej dwie....ktoś przy barze mi mówił,że z nim dwa razy się witalismyLipa pisze:taaa też mi się wydawało, że była więcej niż jedna rundkakrobia pisze:Lipa pisze:Było, było Piotrek sam osobiście w towarzystwie Katownika, Seku i Sety walnąłem pielgrzymkę dookoła zlotowiska witając wszystkich dobrym słowem i czymś więcejpiotrbuniowski pisze:Troszkę się rozkleiłem wczoraj a poznanych ludzi było znacznie więcej niż mówię,a tak w ogóle to winne są nasze kobitki,lecz bez nich ani rusz,jak hamulce puszczają to one zawsze włączą awaryjne.w imieniu forum. Pamiętam -jeszcze
![]()
![]()
![]()
...mi sie zdaje,że rundkę odwalałes ze mna...ale może mi sie tylko zdawało,może to wpływ tego "dynksu"

- sekuwawa
- Kontakt:
Piątek to jakoś tak na odcięciu byłemLipa pisze:Było, było Piotrek sam osobiście w towarzystwie Katownika, Seku i Sety walnąłem pielgrzymkę dookoła zlotowiska witając wszystkich dobrym słowem i czymś więcejpiotrbuniowski pisze:Troszkę się rozkleiłem wczoraj a poznanych ludzi było znacznie więcej niż mówię,a tak w ogóle to winne są nasze kobitki,lecz bez nich ani rusz,jak hamulce puszczają to one zawsze włączą awaryjne.w imieniu forum. Pamiętam -jeszcze
![]()

- Arek
- Vice-President
- Kontakt:
taaa też mi się wydawało, że była więcej niż jedna rundka
[/quote]
były co najmniej dwie....ktoś przy barze mi mówił,że z nim dwa razy się witalismy
[/quote]
A nie ?

były co najmniej dwie....ktoś przy barze mi mówił,że z nim dwa razy się witalismy

A nie ?

-
- Kontakt:
Koledzy było zarąbiście i nie uważam aby SULKI czy WINDA się z kimś nie przywitał a jeśli kogoś ominął to nie miejcie żadnego żalu bo kto by to wszystko zorganizował i dopilnował, gdyby NIE ONI I NIE TYLKO ONI BO BYLI I INNI to chyba byśmy się spotykali w mniejszym gronie to jest w podgrupach i jedni o drugich nic nie wiedzieli. Ja z kolegą dojechaliśmy w piątek gdzie jeszcze nie działał punkt opłat bo było wiele innych robót a SULKI już wszystko ogarniał na wysokich obrotach i zaraz się pojawił posłaniec z opaskami aby nas odznaczyć i zapisać jako zlotowiczów i opłatę uiścić. Jeśli by ktoś przejął trochę obowiązków to Winda i Sulki by się zintegrowali jeszcze lepiej z nami wszystkimi
a pomimo tylu obowiązków i tak można było z nimi porozmawiać, tak że czekamy na podanie następnego terminu zlotu

-
- Krótki opis: bunio
- Kontakt:
To widzę że zaniki mam nie tylko ja,mogę to zwalić na wiek,upał lub napitki,następnym razem pomyślę bardziej nad tym co minęło i chylę czoła przed organizatorami,bez sponsorów,własnymi siłami to spore wyzwanie.
- winda
- Secretary
- Kontakt:
no to mam nadzieję ze sprawa załatwiona
ps. musicie zacząć pić alkohol lepszy gatunkowo bo macie problemy z ocena sytuacji i przeceniacie moja osobę
to chyba Geminowi powiedziałem że za kilka minut Go znajdę i pogadamy. udało się po 6 godzinach

ps. musicie zacząć pić alkohol lepszy gatunkowo bo macie problemy z ocena sytuacji i przeceniacie moja osobę

to chyba Geminowi powiedziałem że za kilka minut Go znajdę i pogadamy. udało się po 6 godzinach

RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
- Sulkyrider
- Krótki opis: Rekwizytor
- Kontakt:
A ja przemyslalem sobie i teraz mam zal do tych, ktorzy ze mna sie nie przywitali. Tylko co do niektorych nie mam pewnosci czy sie witali czy nie. Na pewno Katownik do mnie nie podszedl z poczestunkiem, a u niektorych byl 2 razy.
Nie ważne co masz pod dupą. Ważne co pod kaskiem.
T F F T
T F F T
- bynio204
- Kontakt:
A ja Wam powiem tyle ..... zlot zajebisty , ale jedna rzecz mnie wqrwia ..... dlaczego nastepny dopiero za rok ? ja chce częściej 

-
- Krótki opis: Zen
- Kontakt:
Adas ja proponuje reanimowac tak zwane spotkanie u Stasia ,mysle ze jest to jakie rozwiazanie ,pewnie pojawi sie MONIA tak dawno nie ogladana ??????

- Arek
- Vice-President
- Kontakt:
nie żałuj,miał dyktęSulkyrider pisze:A ja przemyslalem sobie i teraz mam zal do tych, ktorzy ze mna sie nie przywitali. Tylko co do niektorych nie mam pewnosci czy sie witali czy nie. Na pewno Katownik do mnie nie podszedl z poczestunkiem, a u niektorych byl 2 razy.

-
- Krótki opis: Zen
- Kontakt:
Arku dykta szybciej wali o glebe !!!!

- Katownik
- Krótki opis: Pod osłoną nocy P*S kraj na dno toczy
- Kontakt:
to był specjalnie wyselekcjonowany trunek , a i wysezonował sie ładnych parę lat 

- adaśko
- Krótki opis: pierdolić biurokrację!!!
- Kontakt:
oj dobry to był trunek , oj dobryKatownik pisze:to był specjalnie wyselekcjonowany trunek , a i wysezonował sie ładnych parę lat

Bóg jest litościwy ... a Ja nie.....!!!
- kowall
- Sergeant
- Kontakt:
Trunek był dobry o bardzo wyspecjalizowanym kolorze ale miał jedną wade ,jadąc do domu miałem po nim lęki,dosłownie czułem że mam jakby krzywe koło i mnie rzuca na bokiadaśko pisze:oj dobry to był trunek , oj dobryKatownik pisze:to był specjalnie wyselekcjonowany trunek , a i wysezonował sie ładnych parę lat

- winda
- Secretary
- Kontakt:
lepsze gatunkowo pij Kowal to i lęków nie będzie 

RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
- kowall
- Sergeant
- Kontakt:
Masz racje winda ,świętą racje-jeszcze raz dzięki za lewarek-winda pisze:lepsze gatunkowo pij Kowal to i lęków nie będzie
- GREGOR
- Krótki opis: Żyj tak , aby dobrze Cię potem wspominali
- Kontakt:
kilka dni przerwy miałem i nic nie pisałem se trochę poleżałem
miałem możliwość tylko czytać bo pisanie mnie się zacieło
miło jest wspominać te chwile i nawet jak kogoś nie poznałem to przynajmniej mam okazję jechać za rok i to nadrobić ,
nie da się wszystkiego ogarnąć za pierwszym razem to będzie drugi i trzeci itd...
jesteście zajebiści ,super się bawicie trajami i nie trzeba tego psuć tylko wspierać jak największą frekwencją na zlocie
pozdrawiam serdecznie wszystkich których poznałem , a tych co nie udało mi się poznać, poznam za rok

miałem możliwość tylko czytać bo pisanie mnie się zacieło
miło jest wspominać te chwile i nawet jak kogoś nie poznałem to przynajmniej mam okazję jechać za rok i to nadrobić ,
nie da się wszystkiego ogarnąć za pierwszym razem to będzie drugi i trzeci itd...
jesteście zajebiści ,super się bawicie trajami i nie trzeba tego psuć tylko wspierać jak największą frekwencją na zlocie
pozdrawiam serdecznie wszystkich których poznałem , a tych co nie udało mi się poznać, poznam za rok

Żyj tak, aby Cię potem dobrze wspominali...