Jedrusiowa traja
- andrzejqs
- Kontakt:
Re: Jedrusiowa traja
Bo YT sie pitolił
Byli już tacy, co zrobili coś co było nie możliwe do zrobienia, bo nie wiedzieli, że tego się nie da zrobić
.

- winda
- Secretary
- Kontakt:
porządny filmik 

RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
- andrzejqs
- Kontakt:
Moja pierwsza trajka
Byli już tacy, co zrobili coś co było nie możliwe do zrobienia, bo nie wiedzieli, że tego się nie da zrobić
.

- andrzejqs
- Kontakt:
Taką zaślepkę sobie popełniłem na ślad po czyimś bucie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
.

- sekuwawa
- Kontakt:
andrzejqs pisze:Taką zaślepkę sobie popełniłem na ślad po czyimś bucie
Patrzą czytają, a i tak się wpierdalają. Ostatnio mi nawet kurtkę i kask zdjęli żeby dupy posadzić.
-
- Krótki opis: FTW
- Kontakt:
,mnie się pytają.... ale takich naklejek mam kurwa aż 3 sztukisekuwawa pisze:andrzejqs pisze:Taką zaślepkę sobie popełniłem na ślad po czyimś bucie
Patrzą czytają, a i tak się wpierdalają. Ostatnio mi nawet kurtkę i kask zdjęli żeby dupy posadzić.

It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
It's a fucking lifestyle
- Rob_trike
- President
- Krótki opis: Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg
- Kontakt:
ja w Sierpcu ułamałem zeschniętą gałąź akacji i na siedzenie - nikt nie siadał 

Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg.
- Arek
- Vice-President
- Kontakt:
Rob_trike pisze:ja w Sierpcu ułamałem zeschniętą gałąź akacji i na siedzenie - nikt nie siadał

- GREGOR
- Krótki opis: Żyj tak , aby dobrze Cię potem wspominali
- Kontakt:
o przepraszam, ja siedziałemRob_trike pisze:ja w Sierpcu ułamałem zeschniętą gałąź akacji i na siedzenie - nikt nie siadał

Żyj tak, aby Cię potem dobrze wspominali...
- Rob_trike
- President
- Kontakt:
- andrzejqs
- Kontakt:
Jeżeli brak jest argumentów do ludzi to pozostaje takie rozwiazanie
http://www.hanet.com.pl/userdata/gfx/45 ... 08eb3d.jpg
http://www.hanet.com.pl/userdata/gfx/45 ... 08eb3d.jpg
.

- custom
- Member
- Krótki opis: TRAJKERS
- Kontakt:
- franky
- Member
- Krótki opis: Trza być twardym jak gąbka
- Kontakt:
Paralizator?
- pawlikTrike
- Member
- Kontakt:
Paralizator to raczej nie, bo jak gościu usiądzie i go sparaliżuje to trzeba będzie go jeszcze z trajki takiego sztywnego zdjąćfranky72 pisze:Paralizator?

Żyj tak, aby nikt nigdy przez Ciebie nie płakał... chyba, że ze szczęścia
- Sulkyrider
- Krótki opis: Rekwizytor
- Kontakt:
http://www.zootechnika.sklep.pl/index.p ... lektrycznepawlikTrike pisze:Paralizator to raczej nie, bo jak gościu usiądzie i go sparaliżuje to trzeba będzie go jeszcze z trajki takiego sztywnego zdjąćfranky72 pisze:Paralizator?
Albo jeszcze inaczej - cewka zapłonowa i impulsator. Chyba najprościej.
Nie ważne co masz pod dupą. Ważne co pod kaskiem.
T F F T
T F F T
- kowall
- Sergeant
- Kontakt:
Nie wiem czy to taki dobry pomysł z tym pastuchem ,ludzie którzy siadają na traje bez pozwolenia to nie ludzie tylko trzodaSulkyrider pisze:http://www.zootechnika.sklep.pl/index.p ... lektrycznepawlikTrike pisze:Paralizator to raczej nie, bo jak gościu usiądzie i go sparaliżuje to trzeba będzie go jeszcze z trajki takiego sztywnego zdjąćfranky72 pisze:Paralizator?
Albo jeszcze inaczej - cewka zapłonowa i impulsator. Chyba najprościej.

- franky
- Member
- Kontakt:
ALe tak z drugiej strony. Nie rozpiera Was wszystkich , którzy budowaliście z takim mozołem i oddaniem swoje Traje,że każdy chce sobie zrobić zdjęcie, chce usiąść?
Mnie atakują dzieci, bo chcą zdjęcia. Domyślam się,że spojrzenia pełne podziwu, wręcz pożądania, kobiet Wam nie wystarczają, A faceci którzy chcą sobie posiedzieć Was wkurzają. No ale macie coś co wzbudza podziw, zazdrość, lub wręcz nienawiść, bo kobieta jadąca z gościem w wypasionym aucie patrzy za Wami, a on za kierownicą się wkurza.Dodaj gazu i zostaw go w tyle, przechlapane, jakby mógł to by Cię rozjechał.
Mnie atakują dzieci, bo chcą zdjęcia. Domyślam się,że spojrzenia pełne podziwu, wręcz pożądania, kobiet Wam nie wystarczają, A faceci którzy chcą sobie posiedzieć Was wkurzają. No ale macie coś co wzbudza podziw, zazdrość, lub wręcz nienawiść, bo kobieta jadąca z gościem w wypasionym aucie patrzy za Wami, a on za kierownicą się wkurza.Dodaj gazu i zostaw go w tyle, przechlapane, jakby mógł to by Cię rozjechał.
- franky
- Member
- Kontakt:
Ale delikatnie go pchniesz i po sprawie. Nie będzie protestował.pawlikTrike pisze:Paralizator to raczej nie, bo jak gościu usiądzie i go sparaliżuje to trzeba będzie go jeszcze z trajki takiego sztywnego zdjąćfranky72 pisze:Paralizator?
- krobia
- Kontakt:
...jesli mu się spodaobafranky72 pisze:
Ale delikatnie go pchniesz i po sprawie. Nie będzie protestował.

- franky
- Member
- Kontakt:
krobia pisze:...jesli mu się spodaobafranky72 pisze:
Ale delikatnie go pchniesz i po sprawie. Nie będzie protestował.![]()
Nie o takim pchnięciu mówię! Fuj
- kowall
- Sergeant
- Kontakt:
Franky mylisz trochę pojęcia ,jeśli chodzi o mnie to poza jednym przypadkiem (gościu totalnie nawalony ) to nie pamiętam żebym komuś nie pozwolił usiąść i zrobić sobie i rodzinie zdjęcia ,warunek jest jeden -zapytaj - a nie siadaj bez pozwolenia ,są tacy co jak postawisz maszynę zaraz przyjdą i się zapytają a inni patrzą z byka że niby ich to nie interesuje i nie podejdą a jak się oddalisz to walą i siadają jak muchy na gównie ,totalnie mnie wkurwia jak przychodzę i mam ślady buta na baku ,poprzekręcane lusterka bo dziunia musiała sobie poprawić fryz albo wycisnąć pryszcza ,no i zawsze rączka od sprzęgła jest pociągnięta do zera (do rączki) u mnie to jest atrapa i linka nie pracuje więc jak ktoś naciągnie to ona już nie wróci ,tak więc przyjacielu wystarczy kulturalnie zapytać i na pewno każdy z nas nie odmówi ,ja osobiście bardzo lubię jak laska siada na mojej maszynie i bawi się moją wajchąfranky72 pisze:ALe tak z drugiej strony. Nie rozpiera Was wszystkich , którzy budowaliście z takim mozołem i oddaniem swoje Traje,że każdy chce sobie zrobić zdjęcie, chce usiąść?

- GREGOR
- Krótki opis: Żyj tak , aby dobrze Cię potem wspominali
- Kontakt:
i to jest własnie ta różnica , pięknie to Kowall ująłeś osobiście też lubię jak sobie naród kulturalny robi fotki z moją trają , ale nie lubię właśnie tych śladów pozostawionych na trajikowall pisze:Franky mylisz trochę pojęcia ,jeśli chodzi o mnie to poza jednym przypadkiem (gościu totalnie nawalony ) to nie pamiętam żebym komuś nie pozwolił usiąść i zrobić sobie i rodzinie zdjęcia ,warunek jest jeden -zapytaj - a nie siadaj bez pozwolenia ,są tacy co jak postawisz maszynę zaraz przyjdą i się zapytają a inni patrzą z byka że niby ich to nie interesuje i nie podejdą a jak się oddalisz to walą i siadają jak muchy na gównie ,totalnie mnie wkurwia jak przychodzę i mam ślady buta na baku ,poprzekręcane lusterka bo dziunia musiała sobie poprawić fryz albo wycisnąć pryszcza ,no i zawsze rączka od sprzęgła jest pociągnięta do zera (do rączki) u mnie to jest atrapa i linka nie pracuje więc jak ktoś naciągnie to ona już nie wróci ,tak więc przyjacielu wystarczy kulturalnie zapytać i na pewno każdy z nas nie odmówi ,ja osobiście bardzo lubię jak laska siada na mojej maszynie i bawi się moją wajchąfranky72 pisze:ALe tak z drugiej strony. Nie rozpiera Was wszystkich , którzy budowaliście z takim mozołem i oddaniem swoje Traje,że każdy chce sobie zrobić zdjęcie, chce usiąść?
Mnie atakują dzieci, bo chcą zdjęcia. Domyślam się,że spojrzenia pełne podziwu, wręcz pożądania, kobiet Wam nie wystarczają, A faceci którzy chcą sobie posiedzieć Was wkurzają. No ale macie coś co wzbudza podziw, zazdrość, lub wręcz nienawiść, bo kobieta jadąca z gościem w wypasionym aucie patrzy za Wami, a on za kierownicą się wkurza.Dodaj gazu i zostaw go w tyle, przechlapane, jakby mógł to by Cię rozjechał.![]()

Żyj tak, aby Cię potem dobrze wspominali...
- franky
- Member
- Kontakt:
Nie myślałem,że odmawiacie jeśli ktoś zapyta, nie w tym kierunku szła ma myśl. Ale jak już zaczął się temat wajch i lasek to już wiemy jak skończy się ten wątek. Zaraz znajdą się odpowiednie fotkikowall pisze:Franky mylisz trochę pojęcia ,jeśli chodzi o mnie to poza jednym przypadkiem (gościu totalnie nawalony ) to nie pamiętam żebym komuś nie pozwolił usiąść i zrobić sobie i rodzinie zdjęcia ,warunek jest jeden -zapytaj - a nie siadaj bez pozwolenia ,są tacy co jak postawisz maszynę zaraz przyjdą i się zapytają a inni patrzą z byka że niby ich to nie interesuje i nie podejdą a jak się oddalisz to walą i siadają jak muchy na gównie ,totalnie mnie wkurwia jak przychodzę i mam ślady buta na baku ,poprzekręcane lusterka bo dziunia musiała sobie poprawić fryz albo wycisnąć pryszcza ,no i zawsze rączka od sprzęgła jest pociągnięta do zera (do rączki) u mnie to jest atrapa i linka nie pracuje więc jak ktoś naciągnie to ona już nie wróci ,tak więc przyjacielu wystarczy kulturalnie zapytać i na pewno każdy z nas nie odmówi ,ja osobiście bardzo lubię jak laska siada na mojej maszynie i bawi się moją wajchąfranky72 pisze:ALe tak z drugiej strony. Nie rozpiera Was wszystkich , którzy budowaliście z takim mozołem i oddaniem swoje Traje,że każdy chce sobie zrobić zdjęcie, chce usiąść?
Mnie atakują dzieci, bo chcą zdjęcia. Domyślam się,że spojrzenia pełne podziwu, wręcz pożądania, kobiet Wam nie wystarczają, A faceci którzy chcą sobie posiedzieć Was wkurzają. No ale macie coś co wzbudza podziw, zazdrość, lub wręcz nienawiść, bo kobieta jadąca z gościem w wypasionym aucie patrzy za Wami, a on za kierownicą się wkurza.Dodaj gazu i zostaw go w tyle, przechlapane, jakby mógł to by Cię rozjechał.![]()

- custom
- Member
- Kontakt:
Pamiętam jak w pierwszej traji w sobotę odebrałem zbiornik paliwa od malowania , zapłaciłem 300 zł a w niedzielę jakaś młoda mamusia sadzając syneczka na siedzeniu przerysowała bucikiem nowy lakier
Myślałem , że mnie krew zaleje .

Omne Trinum Perfectum.
- Rob_trike
- President
- Kontakt:
miałem tak w srebrnej - w tej mnie nie ruszacustom pisze:Pamiętam jak w pierwszej traji w sobotę odebrałem zbiornik paliwa od malowania , zapłaciłem 300 zł a w niedzielę jakaś młoda mamusia sadzając syneczka na siedzeniu przerysowała bucikiem nowy lakierMyślałem , że mnie krew zaleje .

Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg.