nie rozpierdoli,nawet nie wiesz ale już opracował czujnik anty-rynnowyLuksky pisze:ja tez proszę, o ile nie rozpierdolisz ryflówki to wezme dwie sztuki.

nie rozpierdoli,nawet nie wiesz ale już opracował czujnik anty-rynnowyLuksky pisze:ja tez proszę, o ile nie rozpierdolisz ryflówki to wezme dwie sztuki.
Przykryta plandeką i zasypana śniegiem.tyci-pn pisze:Sulki a jak Twoja Trajka?
Jest duża dowolność.buszowanie pisze:A jaka jest zasada działania prędkościomierza? Gdzie się Go podłącza?
Na razie nie chcę nic prorokować.Iron Maiden pisze:Sulkyrider a jak cenowo będzie się to przedstawiać???
Bo bylbym zainteresowany tym cudem techniki hehe
Ta wersja nie przewiduje obr. silnika, chyba że zamiast prędkości.Iron Maiden pisze:to ja też chcę taki z podstawowymi informacjami jak prędkość,obr silnika,kierunki,długie,olej,temperatura silnika,ładowanie....
![]()
![]()
to chyba wszystko co ty Salki wymieniłeś
![]()
![]()
ale chce taki![]()
![]()
no pierwsza obudowa pod zbiornikiem np puszka z blachy w srodku bebechy te elektroniczne wyjscie jak z dysku twardego taśmą - taśma przewleczona w szczelinie zrobionej w zbiorniku i na górze zbiornika tylko mały wyświetlacz w drugiej obudowie... co do temp - nie mam pojęcia ale myślę ze dobre kilkadziesiąt stopni - pod 80 co najmniej -jak to na rozgrzanym silniku w aucie bez wymuszonego nawiewuSulkyrider pisze:czyli rozumiem że pod blachówą zabudowana płytka i tylko wyświetlacz na wierzchu tej samej blachy? Krótka taśma i powinno być ok.
A jaka temperaturę tam przewidujesz?
Ja nie wiem.Nie mierzyłem swojej. Ale jak Ciupcia mówiła to im dłuższa tym lepsza.Rob_trike pisze:
jak długa może być maksymalnie taśma?
Im krótsza taśma tym lepiej, ale w Twoim przypadku kilka cm styknie, więc bedzie ok.Rob_trike pisze:aha piszą niby + 70 na wyswietlacz wiec na zew raczej ok da radę tylko te elektroniczne bebechy czy sie nie skopcą .....
no i pytanie czy tego zielonego brzydalamożna zastąpić tym: http://allegro.pl/art-nowe-lcd-2x16-w-k ... 70423.html
jak długa może być maksymalnie taśma?
NieLuksky pisze: Sulk mam nadzieję, że w Twoim patencie jest CANBUS
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości