winda pisze:że tak zapytam Luk..żona wie ze Wiktor ci trajkę wiezie?
ona juz czeka od miesiaca bardziej na ta traje niz ja. Tylko nikt jej nie powiedział, że traja bedzie miec trzy miejsca. Jedno dla mnie i dwa dla synusiów. Mamusia niestety sie nie załapuje w tym pojezdzie
T F F T A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
nie wylata!!
musialem ją zdjac bo na taki wcisk traja wchodzila
kurwa nie pomyslalem ze jak mnie luk spije to mi ryfel pozciaga z tranzola
a ten ryfel to stal czy alu? bo jak alu to bezpieczny jesteś........ nie biore tego gownianego metalu bo sie go bardzo kiepawo obrabia w warunkach amatorskich
T F F T A C A B
ona juz czeka od miesiaca bardziej na ta traje niz ja. Tylko nikt jej nie powiedział, że traja bedzie miec trzy miejsca. Jedno dla mnie i dwa dla synusiów. Mamusia niestety sie nie załapuje w tym pojezdzie
Albo na Wiktora
POWODZENIA !!!!!!
T F F T A C A B
kilka fotek. Dzis czeka mnie zajebiste wyzwanie. w garaz musze zmieścic dwie trajeczki, z tymże duża musi byc w takiej pozycji aby mozna było grzebac na bieżąco a i małą trzeba czesto jezdzić. Nie jestem pewien czy na trzeźwo dam radę dokonać takiego cudu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
T F F T A C A B
Luksky pisze:kilka fotek. Dzis czeka mnie zajebiste wyzwanie. w garaz musze zmieścic dwie trajeczki, z tymże duża musi byc w takiej pozycji aby mozna było grzebac na bieżąco a i małą trzeba czesto jezdzić. Nie jestem pewien czy na trzeźwo dam radę dokonać takiego cudu
No, a jak już się dość 'nagrzebiesz' przy tej dużej i zaczniesz nią jeździć, to co zrobisz z tą małą? Wstawisz w kąt, żeby nie przeszkadzała, czy..?
Kurcze, zadobyć się takiej...
Kultowej z ryflem...
Fajna 'laska' przymierza się do tej dużej trajki, choć nie Azjatka...
Stara, maluszkowa trajka zostaje u mnie pod dachem, synek ją juz ma zapowiedzianą, że jest jego
T F F T A C A B
Rozrusznik, chłodnica w drodze. Świece żarowe juz na swoim miejscu. Jak przyjdzie rozrusznik to bedzie próbne palenie. Problem mam tylko z kołem pasowym dolnym. Niby na allegro każdy ma, ale jak przychodzi co do czego to nie ma już albo zniszczone.
Przede wszystkim dąże aby traja zrobiła się jezdząca, reszta wtedy to pikuś.
T F F T A C A B