Jest też pozytywna wiadomość, od jutra odpoczywam na urlopie

Tak jak było zaplanowane, jest niżej od poprzedniego o 8 cm . Ponieważ mam jeszcze inne plany wobec niego, musi tak pozostać.winda pisze:Chyba niżej miał być bagażnik?
No jak już jest chłodnica to jakoś ten bagażnik nie wyglądawinda pisze:Chyba niżej miał być bagażnik?
Zależy komu ma się podobaćyunkers pisze:No jak już jest chłodnica to jakoś ten bagażnik nie wyglądawinda pisze:Chyba niżej miał być bagażnik?
Dżentelmen nie rozmawia o kasiecustom pisze:No i dokonałeś tego , gratulacje . To była tylko wymiana silnika a tyle problemów stwarza i kasy idzie co niemiara . Jakby ktoś zapytał ile kosztuje taka przekładka , to słysząc cenę pomyśli , że go w hooja robisz . Fajne zdjęcie wydechu od dołu , chyba musiałeś uwalić się pod trają .
zapierdziela pięknie , nawet nie wiesz kiedy jest 100 na liczniku, po za tym brzmienie to dla mnie bajka , tylko ta jebana elektronikaRob_trike pisze:a jak zapierdziela ? jest frajda z mocy ?![]()
wiem że to słaba pociecha - sam przez to przechodziłem ale wszystko da się ogarnąć - tylko nerwy i stres wielki - chciało by się samemu zrobic ale niestety
jak byś bliżej mieszkał to na pewnoKatownik pisze:będzie dobrze
Po dzisiejszej wczesno porannej (6.15)debacie z Kątownikiem jestem przekonany,że naprawił by to "telefonicznie."GREGOR pisze:jak byś bliżej mieszkał to na pewnoKatownik pisze:będzie dobrze
custom pisze:No to Gregor już koniec widać ?
na grzyby chybawinda pisze:custom pisze:No to Gregor już koniec widać ?
Taaa....koniec sezonu !
Mi też się tak wydaje, po dzisiejszej telekonferencji poznaje moc i wiedzę Kato, nadzieja umiera ostatniakrobia pisze:Po dzisiejszej wczesno porannej (6.15)debacie z Kątownikiem jestem przekonany,że naprawił by to "telefonicznie."GREGOR pisze:jak byś bliżej mieszkał to na pewnoKatownik pisze:będzie dobrze
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość