Nowe życie Feniksa
- sekuwawa
- Kontakt:
Re: Nowe życie Feniksa
To chyba była trajka Małego.
- custom
- Member
- Krótki opis: TRAJKERS
- Kontakt:
Trajka małego , znaczy w jego starym temacie coś będzie . Dzięki Seku .sekuwawa pisze:To chyba była trajka Małego.
Wiktor a może u Ciebie w kompie znajdziesz ? Ja miałem kiedyś ale to było kilka komputerów w stecz

Omne Trinum Perfectum.
- winda
- Secretary
- Kontakt:
Custom ,dziecko drogie, zacznij pić lepsze gatunkowo bo ci na mózg siada
wystarczy wejść na stronę Wiktora
http://customparts.pl/g/tarcze-hamulcowe
druga strona w galerii

druga strona w galerii

RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
- custom
- Member
- Kontakt:
Dzięki Winda , widać strona ruszyła . Ostatnio była w przebudowie .winda pisze:Custom ,dziecko drogie, zacznij pić lepsze gatunkowo bo ci na mózg siada![]()
druga strona w galerii
Omne Trinum Perfectum.
- Sulkyrider
- Krótki opis: Rekwizytor
- Kontakt:
Custom, ale czy napis nie powinien brzmieć "feniks"?
Nie ważne co masz pod dupą. Ważne co pod kaskiem.
T F F T
T F F T
- custom
- Member
- Kontakt:
No właśnie tak Sulky. Zmienimy tylko napisSulkyrider pisze:Custom, ale czy napis nie powinien brzmieć "feniks"?

Omne Trinum Perfectum.
- yunkers
- Treasurer
- Krótki opis: G.O.P.
- Kontakt:
W razie potrzeby narysuję co potrzeba, a wytniesz u BOOMacustom pisze:No właśnie tak Sulky. Zmienimy tylko napisSulkyrider pisze:Custom, ale czy napis nie powinien brzmieć "feniks"?
nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
- custom
- Member
- Kontakt:
Dzięki Yunkers , następnym razem skorzystam ale teraz mam gratis u Wiktora , znaczy wygrana aukcja z przed czterech lat na dom dzieckayunkers pisze:W razie potrzeby narysuję co potrzeba, a wytniesz u BOOMacustom pisze:No właśnie tak Sulky. Zmienimy tylko napisSulkyrider pisze:Custom, ale czy napis nie powinien brzmieć "feniks"?

Omne Trinum Perfectum.
-
- Prospect
- Kontakt:
rozumiem, że Ci się nie śpieszy ?custom pisze:Dzięki Yunkers , następnym razem skorzystam ale teraz mam gratis u Wiktora , znaczy wygrana aukcja z przed czterech lat na dom dzieckayunkers pisze:W razie potrzeby narysuję co potrzeba, a wytniesz u BOOMacustom pisze:No właśnie tak Sulky. Zmienimy tylko napisSulkyrider pisze:Custom, ale czy napis nie powinien brzmieć "feniks"?
- custom
- Member
- Kontakt:
Nie spieszyło mi się , bo cztery lata nic nie robiłem przy trajkach , teraz do Feniksa jak znalazł . 

Omne Trinum Perfectum.
- custom
- Member
- Kontakt:
Znalazłem tochę czasu dla feniksa. Po testach na zlocie , wyrzuciłem termostat wraz z obudową , zastępując to całe ustrojstwo zbiornikiem płynu zrobionym z nierdzewki , który okazał się konieczny w tej instalacji .
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Omne Trinum Perfectum.
-
- Krótki opis: FTW
- Kontakt:
ładny bandzior się robi z tego feniksa 

It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
It's a fucking lifestyle
- GREGOR
- Krótki opis: Żyj tak , aby dobrze Cię potem wspominali
- Kontakt:
no i jak tu nie pochwalić , pięknie się zapowiada i ty myślisz że nikt tego nie doceni , Custom nie narzekaj tylko dawaj do przodu z robotą .
Ładny bibelocik ci wyszedł

Żyj tak, aby Cię potem dobrze wspominali...
- custom
- Member
- Kontakt:
No staram się Gregor , żeby przynajmniej do Sierpca z Kowalem jechać .GREGOR pisze:no i jak tu nie pochwalić , pięknie się zapowiada i ty myślisz że nikt tego nie doceni , Custom nie narzekaj tylko dawaj do przodu z robotą .
Zrobiłem też na nowo heble , zastępując zaciski Tico oryginalnymi od Mercedesa 123 .
Pompa z serwem to hybryda Polonez/Ursus C-360 .
Pompa przykręcona do serwa w pionie dzięki naszemu Wielebnemu , który oświecił mnie wiedzą w tym temacie a mianowicie że połówki obudowy serwa poloneza można ustawić pod dowolnym kątem , bez zmiany mocowań

Dzięki Winda , teraz jak na to patrzę , aż się dziwię że wcześniej nikt na to nie wpadł .

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Omne Trinum Perfectum.
- GREGOR
- Kontakt:
no to zapodaj fotę tego serwa i pompy w stylu Windycustom pisze:No staram się Gregor , żeby przynajmniej do Sierpca z Kowalem jechać .GREGOR pisze:no i jak tu nie pochwalić , pięknie się zapowiada i ty myślisz że nikt tego nie doceni , Custom nie narzekaj tylko dawaj do przodu z robotą .
Zrobiłem też na nowo heble , zastępując zaciski Tico oryginalnymi od Mercedesa 123 .
Pompa z serwem to hybryda Polonez/Ursus C-360 .
Pompa przykręcona do serwa w pionie dzięki naszemu Wielebnemu , który oświecił mnie wiedzą w tym temacie a mianowicie że połówki obudowy serwa poloneza można ustawić pod dowolnym kątem , bez zmiany mocowań![]()
Dzięki Winda , teraz jak na to patrzę , aż się dziwię że wcześniej nikt na to nie wpadł .![]()

- kowall
- Sergeant
- Kontakt:
Chciałbym cię pochwalić custom bo mi się podoba to co zrobiłeś ,ale nie mogę tego zrobić bo odpuścisz i od tego chwalenia ci się we łbie popierdoli i nie zdążysz jej skończyć na zlot do Sierpca ,więc tylko napiszę że chujowo ,do dupy i mi się nie podoba

- krobia
- Kontakt:
...no i za ten wpis Custom sie obrazi i do Sierpca nie przyjedziekowall pisze:Chciałbym cię pochwalić custom bo mi się podoba to co zrobiłeś ,ale nie mogę tego zrobić bo odpuścisz i od tego chwalenia ci się we łbie popierdoli i nie zdążysz jej skończyć na zlot do Sierpca ,więc tylko napiszę że chujowo ,do dupy i mi się nie podoba![]()

- custom
- Member
- Kontakt:
Nie , dobrze dobrzekrobia pisze:...no i za ten wpis Custom sie obrazi i do Sierpca nie przyjedziekowall pisze:Chciałbym cię pochwalić custom bo mi się podoba to co zrobiłeś ,ale nie mogę tego zrobić bo odpuścisz i od tego chwalenia ci się we łbie popierdoli i nie zdążysz jej skończyć na zlot do Sierpca ,więc tylko napiszę że chujowo ,do dupy i mi się nie podoba![]()

Omne Trinum Perfectum.
- winda
- Secretary
- Kontakt:
Ta trajka, z brzydkiego kaczątka , przeistacza się w łabędzia na olej napędowy 

RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
-
- Prospect
- Kontakt:
Dobra Custom - napieraj bo niewiele masz czasu - i nie mówię o Sierpcu by była jasność.
- custom
- Member
- Kontakt:
Wiem co Ci chodzi po głowierożek pisze:Dobra Custom - napieraj bo niewiele masz czasu - i nie mówię o Sierpcu by była jasność.

Omne Trinum Perfectum.
- yunkers
- Treasurer
- Krótki opis: G.O.P.
- Kontakt:
A ja to widzę inaczej i mi się nie podoba, że idzie w kierunku błyskotek i takich tam, jak już wcześniej mówiłem nawet ten harleyowski osprzęt nie pasuje, według mnie akurat ta traja powinna zostać takim poprawnym "brzydalem" bez zbędnej cepelii, a Custom niby to rozumie, a jednak tak jak srokę bawią go świecidełka 

nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
-
- Prospect
- Kontakt:
hmmm - Ty się nie wymądrzaj bo masz tyle samo czasu co Custom.yunkers pisze:A ja to widzę inaczej i mi się nie podoba, że idzie w kierunku błyskotek i takich tam, jak już wcześniej mówiłem nawet ten harleyowski osprzęt nie pasuje, według mnie akurat ta traja powinna zostać takim poprawnym "brzydalem" bez zbędnej cepelii, a Custom niby to rozumie, a jednak tak jak srokę bawią go świecidełka
- GREGOR
- Kontakt:
Przygadał kocioł garnkowirożek pisze:hmmm - Ty się nie wymądrzaj bo masz tyle samo czasu co Custom.yunkers pisze:A ja to widzę inaczej i mi się nie podoba, że idzie w kierunku błyskotek i takich tam, jak już wcześniej mówiłem nawet ten harleyowski osprzęt nie pasuje, według mnie akurat ta traja powinna zostać takim poprawnym "brzydalem" bez zbędnej cepelii, a Custom niby to rozumie, a jednak tak jak srokę bawią go świecidełka

- custom
- Member
- Kontakt:
Może uda się wyważyć całość , zobaczymyyunkers pisze:A ja to widzę inaczej i mi się nie podoba, że idzie w kierunku błyskotek i takich tam, jak już wcześniej mówiłem nawet ten harleyowski osprzęt nie pasuje, według mnie akurat ta traja powinna zostać takim poprawnym "brzydalem" bez zbędnej cepelii, a Custom niby to rozumie, a jednak tak jak srokę bawią go świecidełka

Omne Trinum Perfectum.