Renegat pisze:57kg. to chyba przytylLuksky pisze:Tak, ma dużo mniejważy 57kg ale będzie żył
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
czapeczke DŻEM mial mokra i dlatego
Renegat pisze:57kg. to chyba przytylLuksky pisze:Tak, ma dużo mniejważy 57kg ale będzie żył
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Renegat pisze:57kg z czapeczka to juz kawal chlopaLuksky pisze:Renegat pisze:57kg. to chyba przytylLuksky pisze:Tak, ma dużo mniejważy 57kg ale będzie żył
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
czapeczke DŻEM mial mokra i dlatego
Renegat pisze:na silownie zaczynasz chodzicSulkyrider pisze:Kurwa 57 w czapce bez fajek i nie kombinujcie, nadrobię niedługo.![]()
Kurwa wasze posty bedę kasował. Nie macie o czym pogadac?Luksky pisze:Renegat pisze:na silownie zaczynasz chodzicSulkyrider pisze:Kurwa 57 w czapce bez fajek i nie kombinujcie, nadrobię niedługo.![]()
Ooooo, tak kurwa napewno, będzie kasował, ale nie sztangi tylko bilety wstepu.....
Sulkyrider pisze:Kurwa wasze posty bedę kasował. Nie macie o czym pogadac?Luksky pisze:Renegat pisze:na silownie zaczynasz chodzicSulkyrider pisze:Kurwa 57 w czapce bez fajek i nie kombinujcie, nadrobię niedługo.![]()
Ooooo, tak kurwa napewno, będzie kasował, ale nie sztangi tylko bilety wstepu.....
nie ma chuje we wsi, jeden juz taki był co probował, ale rebelia trzyma sie dzielnie.... Ogladałes STAR WARS? Vader skakal i za kazdym razem mu chate rozpierdoliliSulkyrider pisze:Jak ja kurwa kiedyś to forum oczyszcze ze spamerów, to bedzie wyglądało jak 5 lat temu.
...miesiąc minął od ostatniego wpisuqwerty pisze:Karramba pisze:ano nie mamy kurde łysy będziesz ...
![]()
![]()
A listopad się zbliża...
Aleś zaszalał.tyci-pn pisze:Odsyłam do mojego opisu.
podoba mi sie koncept golenia wg Devila....Devil pisze:Dlaczego tu nic sie nie dzieje mial byc listopad mamy styczen .
Sulky ty nie bedziesz ogolony tylko calkowicie pozbawiony owlosienia przez palnik do zgrzewania papy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość