ta zważywszy że pierwsze podrygi z budową datuje na Wrzesień zeszłego rokuLuksky pisze:proponuje dac mu bana - za szybko zapierdala z budową, co wiecej, wychodzi mu cos pieknego.
Bana , dać mu bana , jestem za

ta zważywszy że pierwsze podrygi z budową datuje na Wrzesień zeszłego rokuLuksky pisze:proponuje dac mu bana - za szybko zapierdala z budową, co wiecej, wychodzi mu cos pieknego.
czyli powrociles od Marynarza i stwierdziłes że zrobisz swój stojak pod nawigację, ktora bedziecie poprawnie ustawiac?kaski pisze:ta zważywszy że pierwsze podrygi z budową datuje na Wrzesień zeszłego rokuLuksky pisze:proponuje dac mu bana - za szybko zapierdala z budową, co wiecej, wychodzi mu cos pieknego.
Braci mój bliźniaku , gdzieś był całe życie moje , i dlaczego czytasz w moich myślach.Luksky pisze:czyli powrociles od Marynarza i stwierdziłes że zrobisz swój stojak pod nawigację, ktora bedziecie poprawnie ustawiac?kaski pisze:ta zważywszy że pierwsze podrygi z budową datuje na Wrzesień zeszłego rokuLuksky pisze:proponuje dac mu bana - za szybko zapierdala z budową, co wiecej, wychodzi mu cos pieknego.
a dlaczego to kolega się nabijacustom pisze:Podoba mi się ten napis KASKI , wiesz kaski
A tak się ciągnie od szkoły średniej.Luksky pisze:ale jedno nam jesteś winien
Powiedz skąd sie wzięło KASKI?
Kaski , pozytywnie zakręcony bracie mój , dlaczego twierdzisz , że się nabijam ? Jeżeli się kiedykolwiek z czegoś nabijałem to było to tak bardziej dla jaj i starałem się przy okazji nie urazić nikogo , bo to nie w moim stylukaski pisze:a dlaczego to kolega się nabijacustom pisze:Podoba mi się ten napis KASKI , wiesz kaski![]()
ja wiem że to nie cięte wodą , plazmą czy laserem
ale efekt końcowy też jest ciekawy
może w tym tygodniu zamocuje tą blache to dam foto
Ten jest trzecim który zrobiłem, jak chcesz mogę i dla Ciebie zdrutować.custom pisze:Kaski , pozytywnie zakręcony bracie mój , dlaczego twierdzisz , że się nabijam ? Jeżeli się kiedykolwiek z czegoś nabijałem to było to tak bardziej dla jaj i starałem się przy okazji nie urazić nikogo , bo to nie w moim stylukaski pisze:a dlaczego to kolega się nabijacustom pisze:Podoba mi się ten napis KASKI , wiesz kaski![]()
ja wiem że to nie cięte wodą , plazmą czy laserem
ale efekt końcowy też jest ciekawy
może w tym tygodniu zamocuje tą blache to dam foto![]()
Napis Twój podoba mi się i koniec , sam zrobię taki swój w traji nr 2 jeżeli nie będziesz miał nic przeciw temu.
A to łobuz ten kaskiwinda pisze:no nie do końca zadowoleni.niby Kaski taki pomocny ale napis to juz sam muszę mocować...
a powiedział Pan Zółtaczka gdzie mają być dziurki pod śrubkiwinda pisze:no nie do końca zadowoleni.niby Kaski taki pomocny ale napis to juz sam muszę mocować...
A Ty byś dał komuś przy kochance dłubaćcustom pisze:A to łobuz ten kaskiwinda pisze:no nie do końca zadowoleni.niby Kaski taki pomocny ale napis to juz sam muszę mocować...mocowania nie zrobił
toż to gorsze od paradexu
![]()
![]()
dobrekaski pisze: Pan Zółtaczka
Kaski , zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości . To co napisałem miało być znowu tak dla jaj . Jeżeli źle to odebrałeś to sory , bo nie miało to na celu wkurwiać tylko rozweselaćkaski pisze:a powiedział Pan Zółtaczka gdzie mają być dziurki pod śrubkiwinda pisze:no nie do końca zadowoleni.niby Kaski taki pomocny ale napis to juz sam muszę mocować...
ale za to śrubki ampulowe M6 z kwasiaka czekają
A Ty byś dał komuś przy kochance dłubaćcustom pisze:A to łobuz ten kaskiwinda pisze:no nie do końca zadowoleni.niby Kaski taki pomocny ale napis to juz sam muszę mocować...mocowania nie zrobił
![]()
![]()
![]()
![]()
Jak masz traje lub budujesz to coś samemu trzeba podłubać , NIE
Coś Ty Bracie mój zakręcony pozytywnie.custom pisze:Kaski , zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości . To co napisałem miało być znowu tak dla jaj . Jeżeli źle to odebrałeś to sory , bo nie miało to na celu wkurwiać tylko rozweselaćkaski pisze:a powiedział Pan Zółtaczka gdzie mają być dziurki pod śrubkiwinda pisze:no nie do końca zadowoleni.niby Kaski taki pomocny ale napis to juz sam muszę mocować...
ale za to śrubki ampulowe M6 z kwasiaka czekają
![]()
![]()
![]()
![]()
Jak masz traje lub budujesz to coś samemu trzeba podłubać , NIE![]()
Może już nie będę pisał po jednym głębszym
Aj, do dzisiaj żałuję , że nie zrobiliśmy dwu metrowego pionaqwerty pisze:kaski pisze: /.../
A Ty byś dał komuś przy kochance dłubać![]()
/.../
Podłubać to raczej nieee...Ale za to wczoraj mnie na Niej przewiózł.
Ale jazda!!!
Co Ty , życie jak to życie pokazało że trzeba improwizować.Karramba pisze:Pełna profeska Panie....
może , ale pewnie tylko z napędem grawitacyjnymLuksky pisze:we wtorek bedzie jezdził, jak tak dalej pojdzie
qwerty pisze:Tylko nie mów, że w weekend będziesz pił!!!kaski pisze: ale jutro kończę spawanie ramy
od poniedziałku stawiam na koła i wieszam silnik
Żeby odreagować
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 9 gości