A BBcode jak miałem wyłączone tak mam.
To jakaś dyskryminacja? Bo mam trajkę odwrotnie?
Czy o co chodzi?
Nie bardzo rozumiem o chodzi z tym słaniem po 3-4 zdjęcia jak można wrzucić wszystkie naraz, zostawić kompa i się samo wrzuci. A serwer przyjmuje bardzo duży transfer i nie jesteś w stanie go zamulić bo jak robie kopie bezpieczeństwa między jednym a drugim serwer to idzie transfer 10MB/s (jakieś 80Mbit/s czyli 80xneostrada 1Mbit) więc dla nas to jest nie wyobrażalny transfer i nikt takiego w domu na bank nie ma aby zamulić serwer.luksky pisze:tak, tylko nasza galeria przyjmuje transfer makabrycznie, musisz słac po 3-4 zdjęcia. probowałem z 7 razy i sie tylko wkurwiałem. Zobacz roznicę jak u nas sie wysyła 180fotek a jak sie wysyła na gmailPróbowałem wczoraj wysyłac u nas, mało mnie chuj nie strzelił, niestety
To wina tylko i wyłącznie FlashPlayera i przeglądarki. Serwer i transfer nie ma tu nic do rzeczy.luksky pisze:własnie że jak wysyłasz foty to po 3 zdjęciu wisi, wisi, wisi i tak bedzie wisiał bez końca, w koncu trzeba zamknąć stronke i na tym sie konczy przygoda. Nie działa to tak płynnie jak mowisz. Wczoraj zaczalem wrzucac foty i po 3 fotce juz był koniec.
Co do tych fotek to fakt coś się wiesza i nie wiem jeszcze co ;/luksky pisze:ok, ale to i tak problemu nie rozwiąże - ja moge moje foty tak wrzucić, ale co z resztą, ktora ma po 100 i wiecej fotek? takich ludzi jest z 5-6, wysyłanie tego mejlami do mnie to podwojna robota. Ludzie wrzucaja na picasa i po krzyku, dlatego ładne miejsce musimy zrobić, mysle że na forum gdzie bedziemy prywatne galerie wrzucać. poprzeczytaniu wywalimy te posty tutaj
Po przeczytaniu tego doszedłem dziś rano do wniosku, że licznik napisanych postów na forum nie działa prawidłowo ponieważ post grzegorza był ostatnim jaki wczoraj przeczytałem. Dziś rano licznik wskazywał 10002, a postów napisanych i nie przeczytanych miałem 8.
Bartek2501 pisze:Mi za kazdym nowa wypowiedzia "zatrzepie" calym obrazem....
[ Dodano: Pon Paź 12, 09 00:18 ]
Mi za kazdym nowa wypowiedzia "zatrzepie" calym obrazem....
[ Dodano: Pon Paź 12, 09 09:30 ]
Panowie. Za kazdym razem gdy zostawie komputer wyrzuca,wylogowuje mnie.
Nawet jak zaznacze by logowalo mnie przy kazdej wizycie....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość