Weź jeszcze tego..w stroju batmanabudyn pisze:Ja mysle nadtym wydarzeniem ,Czarek-trike pisze:Budynia i Luka moszna by ?

Weź jeszcze tego..w stroju batmanabudyn pisze:Ja mysle nadtym wydarzeniem ,Czarek-trike pisze:Budynia i Luka moszna by ?
Cicholc pisze:Adaś oczywiście Batmobil dojedzie chyba nawet z Niewiadówką
Ja pierdole, on żyjeRob_trike pisze:a kto to Cicholc ?
Powinien zacząć od powitalniGREGOR pisze:Ja pierdole, on żyjeRob_trike pisze:a kto to Cicholc ?
''Cicholc pomachaj snickersem''Rob_trike pisze:"...... patrzcie - ciągle tam jest... "![]()
![]()
Cicholc pisze:Przypominam że u Adaśka trajką przyjechałem a nie autem. Więc cuda się zdarzają
Arek pisze:Cicholc pisze:Przypominam że u Adaśka trajką przyjechałem a nie autem. Więc cuda się zdarzają![]()
![]()
..i nadal nie był w powitalnipawlikTrike pisze:Arek pisze:Cicholc pisze:Przypominam że u Adaśka trajką przyjechałem a nie autem. Więc cuda się zdarzają![]()
![]()
![]()
Napisał dwa posty ? dwa dni pod rząd ? Toż to szok !![]()
![]()
Bo to efekt dobrej zmiany......GREGOR pisze:Ludzie się zmieniają, ciągle na dobre , Cicholc witaj po latach
To w tych czasach są organizowane jakieś --imprezy--Czarek-trike pisze:Decyzja raczej ''rozsądna'', aczkolwiek znam gościaco podczas tej całej ''epidemii'' harleyem z koszem uczestniczył w ''imprezie charytatywnej'' motocykle+zabytkowe auta+militarne.. podobno dzień po dziesiątej rocznicy katastrofy smoleńskiej....
Podobno nawet jechal na końcu karawany, a zanim policja jechała i ''szczekaczka'' ''zostańcie w domu..''...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość