Regulamin forum
Tutaj zamieszczamy zdjęcia i opis swojej trajki.
Napisz jak budowałeś swoją maszynę, jakie wykorzystałeś podzespoły, jakie napotkałeś trudności, czy i kto Ci pomagał, co planujesz jeszcze zmienić itp. Mile widziany link do galerii zdjęć i filmów.
OPISY TYLKO JEŻÐŻĄCYCH TRAJEK
Wszelkie inne posty będą usuwane.
Dalej chujnia oczywiście pali, jeździ, ale maksymalna prędkość to 100 km i do tego bez gwałtownego przyśpieszania, gdy tylko doda się więcej gazu przerywa i traci moc
GREGOR pisze:Dalej chujnia oczywiście pali, jeździ, ale maksymalna prędkość to 100 km i do tego bez gwałtownego przyśpieszania, gdy tylko doda się więcej gazu przerywa i traci moc
Nic się nie popsuło, ona dba o to, żebyś za szybko nie jeździł i żebyś kulturalnie przyśpieszał
Żyj tak, aby nikt nigdy przez Ciebie nie płakał... chyba, że ze szczęścia
GREGOR pisze:Dalej chujnia oczywiście pali, jeździ, ale maksymalna prędkość to 100 km i do tego bez gwałtownego przyśpieszania, gdy tylko doda się więcej gazu przerywa i traci moc
Nic się nie popsuło, ona dba o to, żebyś za szybko nie jeździł i żebyś kulturalnie przyśpieszał
Dokładnie, omijaj autostrady to i przepisowo będziesz jeździł
Wygląda na to, że włączył się tryb awaryjny i w pizdeczkę nie pociśniesz.
Kody błędów do odczytania, metodą kontrolki, mamy to zrobić z Walerym, ale nie mam kiedy, więc do Silverado jadę Aprilią, zobaczymy co z tego wyjdzie, ale powoli żałuję zakupu od Grzesia, miało być pięknie, a wyszło jak zwykle
GREGOR pisze:Kody błędów do odczytania, metodą kontrolki, mamy to zrobić z Walerym, ale nie mam kiedy, więc do Silverado jadę Aprilią, zobaczymy co z tego wyjdzie, ale powoli żałuję zakupu od Grzesia, miało być pięknie, a wyszło jak zwykle
Dawaj traję do mnie na warsztat, ogarnie się temat.
w końcu prawdziwy motocyklista ! Zapomniałeś jeszcze o dożynkach... . Tylko jest jeszcze istotna sprawa ..trzeba się zapisać do stowarzyszenia i mieć koszulkę i czyściutką flagę z tyłu motocykla... reszta chuj , bez znaczenia...
w końcu prawdziwy motocyklista ! Zapomniałeś jeszcze o dożynkach... . Tylko jest jeszcze istotna sprawa ..trzeba się zapisać do stowarzyszenia i mieć koszulkę i czyściutką flagę z tyłu motocykla... reszta chuj , bez znaczenia...
Można też najebac całą kamizelkę znaczków i naszywek.