A tak jeszcze uściślając to na kat. B ztego co wyczytałem będzie można każdą trajke objeżdżać tak ? Więc nie ma dla mnie większego znaczenia czy moto czy sam.
To jeszcze zostaje mi ogarnąć drugiego kierowcę bo lawetę już ogarnąłem (tzn. wiem skąd i za ile )i może ten Lublin... Chociaż mam rodzinę w Świdniku i od 10 lat mnie zapraszają ale się wykręcam, że za daleko a teraz po Trajkę się kopnę to mnie powieszą za ....
To jeszcze zostaje mi ogarnąć drugiego kierowcę bo lawetę już ogarnąłem (tzn. wiem skąd i za ile )i może ten Lublin... Chociaż mam rodzinę w Świdniku i od 10 lat mnie zapraszają ale się wykręcam, że za daleko a teraz po Trajkę się kopnę to mnie powieszą za ....
No panie, teraz masz trzy powody by tutaj zawitać Dwie Trajki do oglądania i rodzina do odwiedzenia
winda pisze:Byłem w garażu. Pogadałem z trajką. Doszliśmy do wniosku że nie chcemy się rozstać chyba. Przepraszam za zamieszanie i dziękuję za ciche oferty
winda pisze:Byłem w garażu. Pogadałem z trajką. Doszliśmy do wniosku że nie chcemy się rozstać chyba. Przepraszam za zamieszanie i dziękuję za ciche oferty
Ehh czyli Lublin odpada
No moja jest caly czas na sprzedaż
Bier panie tą od Szefcia, zobacz na OLX...w przedziale 30-40 tysiaka masz w zasadzie same na zawieszeniu i silniku garbusa...
A tą opierdolisz w czarnym macie...................................................... czy tam obwiesisz frędzlami, podwyższysz szybę, nakleisz ''metalowe'' naklejki z czaszkami i napisem trike ..i hej przygodo
Ehh czyli Lublin odpada
Bier panie tą od Szefcia, zobacz na OLX...w przedziale 30-40 tysiaka masz w zasadzie same na zawieszeniu i silniku garbusa...
A tą opierdolisz w czarnym macie...................................................... czy tam obwiesisz frędzlami, podwyższysz szybę, nakleisz ''metalowe'' naklejki z czaszkami i napisem trike ..i hej przygodo
Ehh czyli Lublin odpada
HEhehe myślę, że ta koncepcja by się Szefciowi spodobała
Niestety po jedną to za duże ryzyko taką trase lecieć. Jakbyśmy sie nie dogadali to będzie lipa. Dwie to zawsze szanse więcej o 100% że jednak coś się weźmie.
Spoko.
Narazie stoi sobie spokojnie w garażu. Nie mam jakiejś specjalnej presji na szybką sprzedaż. Pojeździj pooglądaj te do ktorych masz bliżej.
Czaruś czarna juz byla. To jest jej 3 wersja. Ale fredzle???
Szefciu pisze:Spoko.
Narazie stoi sobie spokojnie w garażu. Nie mam jakiejś specjalnej presji na szybką sprzedaż. Pojeździj pooglądaj te do ktorych masz bliżej.
Czaruś czarna juz byla. To jest jej 3 wersja. Ale fredzle???
Właśnie w tym problem, że nic bliżej nie mam Dlatego chcialem się wybrać do Lublina bo były dwie po jedną to duże ryzyko. Chyba że cos się jeszcze koło Ciebie pojawi