Jesteś w błędzie z tą Komarówką , bo wiem gdzie będzie większość trajek z LubelskiegoYesvs666 pisze:Po bardziej dokładnych pomiarach i przymiarkach tego przeosiowienia wychodzi mi tak 15-17 stopni- czy to dużo? Trudno powiedzieć jak takie coś na komfort jazdy wpłynie, ale ciągle mi się wydaje że i tak będzie lepiej niż wykręcona dupa.
Temat batmobila zapodany przez Kowala jest mocno ciekawy- taka była moja pierwsza wizja i prawie byłem na tak, ale chęć usadowienia pasażerów bliżej osi trajki, a co za tym idzie bezpieczniej w razie "W" wygrywa na korzyść szukania alternatywnego, być może niekonwencjonalnego rozwiązania.
Z tym widlakiem to takie nie do końca trafione- trajka to nie coś czym się jeździ po 8h/dzień, 5 dni w tygodniu, no a tym bardziej nie w pełnym składzie (3-4 osoby)- w trajce jak na motocyklu- najwygodniej powinien mieć kierowca, pasażerowie zawsze będą mieli pod górkę, trzeba tylko tak wykombinować żeby ta górka nie była zbyt stroma...
Chyba dzisiaj spróbuję coś w aucie wymodzić jakieś poddupniki pod tym kątem i powożę trochę moje smarki i babę- zobaczymy co będzie.
Przymiarki też robię do bardziej kaskadowgo umieszczenia siedzeń, ale traja strasznie w górę wtedy rośnie- też niedobrze.
Kuźwa, jak nie w górę, to wzdłuż, to w szerz... już kilka tygodni o tm myślę. Czekam na złoty strzał- a nóż ktoś coś widział i podpowie... Jutro motopiknik Komarówka w Podlaskiem- może tam coś się uda podpatrzeć???