Nie potosezon rozpoczął w sierpniu aby co chwilę na forum wchodzić i meldowac,. W grudniu wróci to się dowieszbandit pisze:Franky gdzie obecnie przebywasz?

Nie potosezon rozpoczął w sierpniu aby co chwilę na forum wchodzić i meldowac,. W grudniu wróci to się dowieszbandit pisze:Franky gdzie obecnie przebywasz?
moja teżadaśko pisze:... ale następny sezon wyjedzie
to razem wyjadziemLipa pisze:moja teżadaśko pisze:... ale następny sezon wyjedzie![]()
![]()
To są oryginalne cewki HD ?BOOM pisze:Witek,nie martw się moja wycieczka też skończyła się na lawecie
I jak mawiał klasyk:"nadeszła wiekopomna chwila"...aby wstawić...BOOM pisze:A to pozostawiało dużo do życzenia ,ten co nawijał to był chyba wczorajszy bo druty zachodziły jeden za drugiego
No a jaaaaakandrzejqs pisze:Na przyszły sezon subaru
tam pan miałeś chyba wszystko RevTecha ? czy coś mnie się popier..?BOOM pisze:Na kartonie pisało USA ale czy tak jest to nie wiem ,poprzednia cewka miała bardzo gruby drut i była made in Tajwan
Latali dalej w kosmos niż my? Mieli szybszy internet? Szybsze samochody? Może robili bardziej zaawansowane procesory? Czy komunikowali się szybciej, niż przez telefon?custom pisze:Polski archeolog znalazł ślady cywilizacji , która była przed nami i do tego miała lepsze technologie niż my .
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość