Traja na sprzedaż

Wszystko związane z handlem od A do Z
Czarek-trike
Krótki opis: FTW
Kontakt:

Re: Traja na sprzedaż

Post autor: Czarek-trike »

Zajebista linia, malowanie.... szkoda tylko,że...w zasadzie jest bez papieru :wink:
It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
Awatar użytkownika
sekuwawa
Kontakt:

Post autor: sekuwawa »

Piękna, zwarta i bez ozdobników tylko ten papier u mnie w żadnej stacji SKP nie przejdzie.
Awatar użytkownika
krobia
Kontakt:

Post autor: krobia »

nima licznika i trąbika :? :mrgreen:
z partyzanckim pozdrowieniem
http://www.youtube.com/watch?v=F2fYUMWZLL0
Awatar użytkownika
winda
Secretary
Secretary
Kontakt:

Post autor: winda »

sekuwawa pisze:Piękna, zwarta i bez ozdobników tylko ten papier u mnie w żadnej stacji SKP nie przejdzie.
a skad wiesz jakie zmiany techniczne są w dowodzie?

w Sulkiego veloreksie to była zmieniona pojemność, masa, dmc i... więcej nie pamiętam
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
Awatar użytkownika
sekuwawa
Kontakt:

Post autor: sekuwawa »

winda pisze:
sekuwawa pisze:Piękna, zwarta i bez ozdobników tylko ten papier u mnie w żadnej stacji SKP nie przejdzie.

w Sulkiego veloreksie to była zmieniona pojemność, masa, dmc i... więcej nie pamiętam
Dluga historia, ale poznałem co znaczy przegląd SAMa w stacjach dużego miasta gdzie stacja koło stacji i wszyscy się podpierdalają bo to biznes, a nie działalność prospołeczna. Znam stacje gdzie wszystko przejdzie, ale na przegląd nie zamierzam jeździć w inne województwo.
Awatar użytkownika
budyn
Krótki opis: Maczeta !
Kontakt:

Post autor: budyn »

winda pisze:

Noi ostatnimi czasy wlaciciel chuba , :roll:
Bay
Awatar użytkownika
Sulkyrider
Krótki opis: Rekwizytor
Kontakt:

Post autor: Sulkyrider »

Velorex 350. Pojemność 1600, dmc, nacisk osi - wszystko zgodne ze stanem rzeczywistym. Żaden podejrzany "SAM" :)
Oczywiście jak kupowałem, to sprawdzałem czy wszystkie dane z dowodu zgadzają się ze stanem rzeczywistym pojazdu. Jak ktoś chce poważyć, to powinien się skontaktować z producentem i ustalić jak wyglądał Velorex 350 z silnikiem 1.6 i czy ten egzemplarz znacząco odbiega od stanu fabrycznego.
Nie ważne co masz pod dupą. Ważne co pod kaskiem.
T F F T
Awatar użytkownika
GREGOR
Krótki opis: Żyj tak , aby dobrze Cię potem wspominali
Kontakt:

Post autor: GREGOR »

Żyj tak, aby Cię potem dobrze wspominali...
Awatar użytkownika
andrzejqs
Kontakt:

Post autor: andrzejqs »

sekuwawa pisze:
Czarek-trike pisze:
yunkers pisze:
winda pisze:super cena!
Ale papier do dupy, po wprowadzeniu cepik 2.0 sporo się zmienia w tej kwestii.
cena jak za traję bez papiera :wink: ...ale papier też ciekawy! pewnie dla niektórych może być cenniejszy niż papier SAM :D .....a cepik... no cóż od 15 grudnia... do wczoraj czekałem na wydanie stałego dowodu rejestracyjnego do harleya...kurwa mać! :wink:
A co się zmieni w opcji Cepik 2.0 :?:
winda pisze:noc istotnego. Propagandę wrogą sieją
I tu może być mały cepikowy zonk np. przeglądy, jeśli kupisz pojazd bez przeglądu, to jest możliwość, że sprzedający robił przegląd i nie przeszedł, a kupujący nie ma możliwości zrobić przeglądu nigdzie indziej jak na tej samej stacji co wcześniej, pojazd nie przeszedł go, a co jak diagnosta się uparł, że nie bo nie??.

.Więc kupując trajke bez przeglądu w Gdańsku a jesteś z Katowic a trajka nie przeszła przeglądu w Gdańsku to trzeba wozić tą trajke na lawecie do Gdańska na przegląd do momentu jak się odwidzi diagnoście.
Byli już tacy, co zrobili coś co było nie możliwe do zrobienia, bo nie wiedzieli, że tego się nie da zrobić :-) .
Awatar użytkownika
Jaro
Kontakt:

Post autor: Jaro »

andrzejqs pisze:
I tu może być mały cepikowy zonk np. przeglądy, jeśli kupisz pojazd bez przeglądu, to jest możliwość, że sprzedający robił przegląd i nie przeszedł, a kupujący nie ma możliwości zrobić przeglądu nigdzie indziej jak na tej samej stacji co wcześniej, pojazd nie przeszedł go, a co jak diagnosta się uparł, że nie bo nie??
Więc kupując trajke bez przeglądu w Gdańsku a jesteś z Katowic a trajka nie przeszła przeglądu w Gdańsku to trzeba wozić tą trajke na lawecie do Gdańska na przegląd do momentu jak się odwidzi diagnoście.
Chyba nie do końca tak jest, diagnosta po prostu wklepuje w system przyczyny przez które pojazd nie przeszedł przeglądu do ktorych dostęp mają na wszystkich stacjach. Więc nie trzeba wracać na tą samą stację.
Prawdziwy motocykl ma trzy koła.
Awatar użytkownika
andrzejqs
Kontakt:

Byłem na przeglądzie i gostek mnie zaskoczył tekstem dowód i kasa, pytam, że jak, dlaczego o on nowa ustawa.

i na koniec powiedział, że jak by pojazd nie przeszedł to usterkę wpisuje do cepika i powtórny przegląd jest tylko możliwy na jego stacji, bo system cepik nie pozwala rozpoczęcie nowego przeglądu na innej stac
Byli już tacy, co zrobili coś co było nie możliwe do zrobienia, bo nie wiedzieli, że tego się nie da zrobić :-) .
Awatar użytkownika
tim
Kontakt:

Post autor: tim »

Jak usterkę usuniesz chyba w ciągu 14 dni to dopłacasz 20zł i masz wydaną opinię pozytywną . a jak przekroczysz termin to cała opłata do uiszczenia jeszcze raz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Awatar użytkownika
krobia
Kontakt:

tim pisze:Jak usterkę usuniesz chyba w ciągu 14 dni to dopłacasz 20zł i masz wydaną opinię pozytywną . a jak przekroczysz termin to cała opłata do uiszczenia jeszcze raz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tak właśnie miałem 2 tyg temu
Awatar użytkownika
Jaro
Kontakt:

Powiem szczerze, trochę mnie zaskoczyłes, myslałem, że po wbiciu w system nie ma znaczenia stacja, a tu niespodzianka.
Awatar użytkownika
krobia
Kontakt:

andrzejqs pisze:Byłem na przeglądzie i gostek mnie zaskoczył tekstem dowód i kasa, pytam, że jak, dlaczego o on nowa ustawa.

i na koniec powiedział, że jak by pojazd nie przeszedł to usterkę wpisuje do cepika i powtórny przegląd jest tylko możliwy na jego stacji, bo system cepik nie pozwala rozpoczęcie nowego przeglądu na innej stac
z tym cepikiem to sa nie złe jazdy....ja czekałem z 10min bo nie chciał przyjąc adnotacji. jeśli usterk e usuniesz w ciągu 14 dni to opłata 20 zł,jesli po 14 dniach to 100zł
Awatar użytkownika
Jaro
Kontakt:

krobia pisze: z tym cepikiem to sa nie złe jazdy....ja czekałem z 10min bo nie chciał przyjąc adnotacji. jeśli usterk e usuniesz w ciągu 14 dni to opłata 20 zł,jesli po 14 dniach to 100zł
Tak samo, byliśmy z kumplem na przeglądzie na 2 motory, jego zrobił w 10 minut a ja musiałem czekać dodatkowe 15 żeby gość mógl wklepać w system.
Awatar użytkownika
andrzejqs
Kontakt:

Jaro pisze:Powiem szczerze, trochę mnie zaskoczyłes, myslałem, że po wbiciu w system nie ma znaczenia stacja, a tu niespodzianka.
Nie wiem, czy diagnosta to ogarnia, trzeba by to potwierdzić na innej stacji.
ODPOWIEDZ