Rękawice motocyklowe ...
- kowall
- Sergeant
- Kontakt:
Re: Rękawice motocyklowe ...
Piję kawę i tak myślę o tym kasku i jednak ci mogę coś napisać , coś co mnie ciekawi , jak go mam założonego to ciąży z przodu , delikatnie ,ale jest to odczuwalne ,tak jak był z przodu bardziej dociążony , i jedyne co przyszło mi do głowy to to że producent wymyślił że po to leci do przodu żeby siła wiatru która go będzie pchała do tyłu to równoważyła , ot takie moje spostrzeżenie , ale może moja teoria jest błędna
,dodam jeszcze że na giełdzie przymierzyłem chyba z dziesięć garnków i dopiero ten mi przypasował i wizualnie i z dopasowaniem do łba .

- krobia
- Kontakt:
Przywieś sobie z tyłu odważnik 5kg...głowa ci nie opadniekowall pisze:Piję kawę i tak myślę o tym kasku i jednak ci mogę coś napisać , coś co mnie ciekawi , jak go mam założonego to ciąży z przodu , delikatnie ,ale jest to odczuwalne ,tak jak był z przodu bardziej dociążony , i jedyne co przyszło mi do głowy to to że producent wymyślił że po to leci do przodu żeby siła wiatru która go będzie pchała do tyłu to równoważyła , ot takie moje spostrzeżenie , ale może moja teoria jest błędna,dodam jeszcze że na giełdzie przymierzyłem chyba z dziesięć garnków i dopiero ten mi przypasował i wizualnie i z dopasowaniem do łba .

- GREGOR
- Krótki opis: Żyj tak , aby dobrze Cię potem wspominali
- Kontakt:
no widzisz Kowall, teraz zaczyna być potrzebny ten temat z rękawicami, bo ja właśnie szukam kasku i chyba ten będę brał najbardziej poważniekowall pisze:Piję kawę i tak myślę o tym kasku i jednak ci mogę coś napisać , coś co mnie ciekawi , jak go mam założonego to ciąży z przodu , delikatnie ,ale jest to odczuwalne ,tak jak był z przodu bardziej dociążony , i jedyne co przyszło mi do głowy to to że producent wymyślił że po to leci do przodu żeby siła wiatru która go będzie pchała do tyłu to równoważyła , ot takie moje spostrzeżenie , ale może moja teoria jest błędna,dodam jeszcze że na giełdzie przymierzyłem chyba z dziesięć garnków i dopiero ten mi przypasował i wizualnie i z dopasowaniem do łba .

Żyj tak, aby Cię potem dobrze wspominali...