tak pytam bo pomyślałem, że może to nie do gazu potrzebujesz ...

To nie projekt. Delikatna modyfikacja.seta pisze:Czyli nadzór projektu masz na najwyższym poziomie
Z Seku już też rozmawiałem.seta pisze:Seku halo Seku a Ty nie miałeś jakiejś małej butli?
No butlę miałem, ale poszła do kampera.seta pisze:Seku halo Seku a Ty nie miałeś jakiejś małej butli?
20 l gazu? Widać chcesz tankować razem z Tomaszem(Baranem)franky pisze:Szukam walca w kształcie cygara.
Adaśko , to do Traji. Muszę zmniejszyć butle 30 l na mniejszą. Związane to jest z modyfikacjami "wyglądowymi".
Szczepan i Winda , w intercarsie nie ma ich na stanie. Nawet u producenta, już dzwoniłem.
Pawliku drogi, do gazu ma być.
Seta, z Byniem mam gorącą linie od zeszłego tygodnia.
20 l gazu? Widać chcesz tankować razem z Tomaszem(Baranem)[/quote]franky pisze:Seta, z Byniem mam gorącą linie od zeszłego tygodnia.
Nie będzie tak źle. Nie wiem jak, ale ten silnik na tasie, na 5 biegu niewiele bierze.GREGOR pisze:20 l gazu? Widać chcesz tankować razem z Tomaszem(Baranem)franky pisze:Seta, z Byniem mam gorącą linie od zeszłego tygodnia.
Od stacji do stacji było 50kmfranky pisze:Nie będzie tak źle. Nie wiem jak, ale ten silnik na tasie, na 5 biegu niewiele bierze.GREGOR pisze:20 l gazu? Widać chcesz tankować razem z Tomaszem(Baranem)franky pisze:Seta, z Byniem mam gorącą linie od zeszłego tygodnia.
Na pierwsze Silverado, po zgubieniu filtra powietrza, dojechałem ze zbiornikiem na 5 litrów benzyny.
W sumie tak zrobiłem, bańka między nogi i gitaraadaśko pisze:Oj tam Tomek wystarczy bańka na plecy i jedziesz
Ale to nie było w Niemcach?Baran pisze:W sumie tak zrobiłem, bańka między nogi i gitaraadaśko pisze:Oj tam Tomek wystarczy bańka na plecy i jedziesz![]()
Nawet mnie trzy razy uratowała, nie sądziłem, ze na stacji paliw nie będzie benzyny -żadnej![]()
Dziki wschód normalnie
Jakieś 100 km za Lublinemfranky pisze:Ale to nie było w Niemcach?Baran pisze:W sumie tak zrobiłem, bańka między nogi i gitaraadaśko pisze:Oj tam Tomek wystarczy bańka na plecy i jedziesz![]()
Nawet mnie trzy razy uratowała, nie sądziłem, ze na stacji paliw nie będzie benzyny -żadnej![]()
Dziki wschód normalnie
Trza Windy zapytać gdzieś był, bo to powyżej Lubartowa.Baran pisze:Jakieś 100 km za Lublinemfranky pisze:Ale to nie było w Niemcach?Baran pisze:W sumie tak zrobiłem, bańka między nogi i gitaraadaśko pisze:Oj tam Tomek wystarczy bańka na plecy i jedziesz![]()
Dziki wschód normalnie
Jak się mijałeś to zapewne jeszcze miał. A może na luzie jechał z górki? Chociaż u Ciebie mało górek.winda pisze:Mijałem się z Baranem na trasie przed Lublinem ale wtedy jeszcze miał paliwo
Kurwa Adaś, jakby to kury Witka usłyszały to w ramach protestu by z piór zrezygnowałyadaśko pisze:Adaśko , to do Traji. Muszę zmniejszyć butle 30 l na mniejszą. Związane to jest z modyfikacjami "wyglądowymi".
ATy masz tą instalację w dowód wbitą ? jak nie potrzebujesz Homologacji na zbiornik, to proponuję wykonac jakis zbiorniczek z bezszwowej rury do rurociągów
Albo zastosuj dwie turystyczne butle gazowe
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość