bratbandit pisze:A co w tym brata Ce 4 Picasso jest nie ten teges?

bratbandit pisze:A co w tym brata Ce 4 Picasso jest nie ten teges?
Przerabialem już to i się podzielę wiedząandrzejqs pisze:Jak temat dotyczy tego auta, to może podzieli się kto wiedzą na temat czego i jakiego modelu unikać przy kupnie c4.
Mało piszą o awariach w dieslach dziwne. Książkę by można napisać o 1,6 vti i 1,6 thppawlikTrike pisze:Ogolnie 1,6 hdi to chyba jedne z lepszy diesli
Rob_trike pisze:pierdzielicie z tym 1,6 - jestem przekonany ze do tej budy jest wystarczający
Dlatego ja sobie Śmigam hondą jazz rok pański 2003 1.4 z podtlenkiem LPG ....jedyna awaria czujnik polożenia wału..andrzejqs pisze:Co tu pisać jak słów brak te pojazdy, bo ciężko je nazwać samochodami wróciły do epoki zaporożca.
....to tak jak i ja RAMemCzarek-trike pisze: nie ekonomiczne jezdzę gdzie i kiedy chcę
bogacz kurwakrobia pisze:....to tak jak i ja RAMemCzarek-trike pisze: nie ekonomiczne jezdzę gdzie i kiedy chcę
Przy aucie... byle nie czarny, no chyba, że ktoś lubi jeździć wiecznie upiepszonym autem- zawsze brudne, niezależnie od pogodyRob_trike pisze:.... aha i najważniejsze kryterium podczas zakupu .................
............ kolor![]()
![]()
otóż to tylko srebrny/ podobnyYesvs666 pisze:Przy aucie... byle nie czarny, no chyba, że ktoś lubi jeździć wiecznie upiepszonym autem- zawsze brudne, niezależnie od pogodyRob_trike pisze:.... aha i najważniejsze kryterium podczas zakupu .................
............ kolor![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jak ten picuś na forkach wyżej- kolor idealny dla auta, nawet jak ujebane błotem, to wygląda na względnie czyste![]()
![]()
![]()
Miałem kilka czarnych i zawsze powtarzam, że to już ostatnie, ale... kupiłem QRWA granatowena szczęście jako drugie auto i na krótko, bo musiałem coś mieć na zapas. Szukam i rozglądam się teraz, czarne i granatowe omijam z daleka, a w takim kolorze, jak ta picasa, to bym szarpał, jak reksio szynkę, tylko w pełnym automacie musi być...
To są najlepsze diesle. Przewaliłem takimi 500 000 km i super się sprawują. W peugocie 508 miałem chipa na 145 KM i latałem pod 220 km/h. Ze spalaniem schodziłem do 4 litrów.pawlikTrike pisze:Ogolnie 1,6 hdi to chyba jedne z lepszy diesli
Początek lat 90tych,zołte kartonyyunkers pisze:Przypomina mi sie producent slodkich napoi, ktory chwile na rynku funkcjonował, nazwa to była DICK BLACK![]()
Ale smakowe były, nie to, co ta qpa terazkrobia pisze:Początek lat 90tych,zołte kartonyyunkers pisze:Przypomina mi sie producent slodkich napoi, ktory chwile na rynku funkcjonował, nazwa to była DICK BLACK![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość