https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/5RYb/
nie no bądżmy normalniArek pisze:Ale za to satysfakcja po przebrnięciu przez wszystkie problemy niezwykłaDziałaj, bo dobrze Ci idzie
Jeszcze nie wiadomo jaka będzie karosa, zmieni to wygląd trajki dość znacznie, ale co do przodu... Kąt widelca jak w ścigaczu- też mam mieszane uczucia jak to wyjdzie na koniec. Pewnie prowadzi się świetnie, ale do tej bryły jakoś nie pasuje- ale to tylko moje zdanie, podobać ma się twórcy.adaśko pisze:albo gościu buduje trajkę dla siebie , albo buduje kozę do jebania , przepraszam ale ze trzy razy zastanawiałem się jak mam to skwitować i użyłem , delikatnych slów
Adaś , dla ciebie koza a dla innego rasowy koń , każdy buduje po swojemu i według siebie i swoich możliwości ,a najważniejsze jest to czym się szczycimy , to że nie jest to rewaco ,boom ani inne seryjne gówno, tylko coś indywidualnego , zbudowanego przez siebie , i to jest ważne , a że wygląda troszkę inaczej , hmm ...... jest nie gotowa ,poczekajmy na finisz i wtedy będziemy chwalić albo krytykować , plus tego wszystkiego jest taki że właśnie przyjechałem i jak się tak na tą traje napatrzyłem to zaraz się przebieram i idę na nockę budować własną ---kozę --adaśko pisze:albo gościu buduje trajkę dla siebie , albo buduje kozę do jebania , przepraszam ale ze trzy razy zastanawiałem się jak mam to skwitować i użyłem , delikatnych slów
MAREK Ja Cię proszę !!!!!i zakończmy ten temat, bo zaraz kozy nas wezwą do sądukowall pisze:Adaś , dla ciebie koza a dla innego rasowy koń , każdy buduje po swojemu i według siebie i swoich możliwości ,a najważniejsze jest to czym się szczycimy , to że nie jest to rewaco ,boom ani inne seryjne gówno, tylko coś indywidualnego , zbudowanego przez siebie , i to jest ważne , a że wygląda troszkę inaczej , hmm ...... jest nie gotowa ,poczekajmy na finisz i wtedy będziemy chwalić albo krytykować , plus tego wszystkiego jest taki że właśnie przyjechałem i jak się tak na tą traje napatrzyłem to zaraz się przebieram i idę na nockę budować własną ---kozę --adaśko pisze:albo gościu buduje trajkę dla siebie , albo buduje kozę do jebania , przepraszam ale ze trzy razy zastanawiałem się jak mam to skwitować i użyłem , delikatnych slów
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 9 gości