GREGOR pisze:Winda był wczoraj u mnie, ale byliśmy tak zajęci obrabianiem dup że nie zdążyłem zrobić żadnej foty
Fajny zapierdalator , gumy piszczały jak odjeżdżał
Gregor nie nastąpiło tu przejęzyczenie kto tam piszczał ? gumy czy laski jak winda odjeżdżał ?
GREGOR pisze:Winda był wczoraj u mnie, ale byliśmy tak zajęci obrabianiem dup że nie zdążyłem zrobić żadnej foty
Gregor nie nastąpiło tu przejęzyczenie kto tam piszczał ? gumy czy laski jak winda odjeżdżał ?
Jak gumy piszczały to chyba za słabe smarowanie mieliście
Żyj tak, aby nikt nigdy przez Ciebie nie płakał... chyba, że ze szczęścia
Jak gumy piszczały to chyba za słabe smarowanie mieliście
ze smarowaniem nie było problemu a gumy podtarte to zapiszczały
Po pierwszym pełnym sezonie trajką III czas na zmiany a raczej zniwelowanie wad wykrytych przez te kilka tysięcy kilosów. Konstruktor przewidział wyciąganie silnika w dół.
20180206_183737.jpg
20180206_183747.jpg
a tu sensacja!. Sianko jeszcze z Babek!!
20180206_185551.jpg
silnik już na palecie...
20180206_185606.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
Świstak wywróżył że zima ma być jeszcze przez sześć tygodni to Winda nie zasypia gruszek w popiele tylko zakasał rękawy i wziął się do roboty ,panowie budzić się ze snu zimowego i bierzcie z Windy przykład
kowall pisze:Świstak wywróżył że zima ma być jeszcze przez sześć tygodni to Winda nie zasypia gruszek w popiele tylko zakasał rękawy i wziął się do roboty ,panowie budzić się ze snu zimowego i bierzcie z Windy przykład
kowall pisze:Świstak wywróżył że zima ma być jeszcze przez sześć tygodni to Winda nie zasypia gruszek w popiele tylko zakasał rękawy i wziął się do roboty ,panowie budzić się ze snu zimowego i bierzcie z Windy przykład
Z Windy i z Ciebie
Custom nie bądź taki skromny, bo wszyscy wiemy że jak nic nie wklejasz to znaczy zapierdalasz w garażu
Na pierwszy ogień. kosmetyka i wymiana wszystkiego co trzeba przy silniku oraz zmiana dyferencjału w skrzyni. Mam nadzieję ze równolegle będzie przebiegał remont przedniego zawieszenia .
Sianko pójdzie w ramki
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU