ok, doczytałemSzalony-Mateo pisze:Yunkers w dziale prezentacji piotrbuniowski opisał tą trajkę:
http://e-trike.pl/forum/viewtopic.php?f=64&t=2782

ok, doczytałemSzalony-Mateo pisze:Yunkers w dziale prezentacji piotrbuniowski opisał tą trajkę:
http://e-trike.pl/forum/viewtopic.php?f=64&t=2782
jakby nie patrzeć kilka osób podniosło ''poprzeczkę zapierdalania'' także taka trajka (tak jak i z resztą moja) to raczej takie spokojne niż zapierdalatory. Teraz to trzeba mieć 250KM + żeby było można mianować to zapierdalatoremSzalony-Mateo pisze:(..)
" To niema wyglądać, to ma zapierdalać. "
co do pasztetu kwestia gustu ,moim zdaniem sprzęt jeżdzi zarejestrowany za stosunkowo niezłe pieniądze. Jeżeli ja bym był na kupnie to bym ją kupił ,no cóż posiadam spowalniacza i ciszę się nim jak mały piesek pchłamiLeprosus pisze:Mateo - na tym forum powstało wiele fajnych trajek z różnym budżetem. Trajka, ktorą wybrałeś to jest niezły pasztet estetyczny. Może ona ma moc i nieźle jeździ, ale (moim zadaniem!!!) nawet kilka kolejnych zim spędzonych na dłubaniu nie uczyni z tego sprzętu ładnej trajki.
I nie piszę tego, bo sam mam coś do sprzedania.
Gdzieś juz widzialem taki napisCzarek-trike pisze:jakby nie patrzeć kilka osób podniosło ''poprzeczkę zapierdalania'' także taka trajka (tak jak i z resztą moja) to raczej takie spokojne niż zapierdalatory. Teraz to trzeba mieć 250KM + żeby było można mianować to zapierdalatoremSzalony-Mateo pisze:(..)
" To niema wyglądać, to ma zapierdalać. ".oczywiście jeżeli jest to komuś potrzebne
to ma byc bydle?Szalony-Mateo pisze:Tim na tym filmie wygląda, że to wielkie bydle.
Jak obejrzę i się przejadę to zobaczę czy nie jestem za mały do tej traji.
Tylko, że tam jest masywny przód i to powoduje takie wrażenie.bandit pisze:to ma byc bydle?Szalony-Mateo pisze:Tim na tym filmie wygląda, że to wielkie bydle.
Jak obejrzę i się przejadę to zobaczę czy nie jestem za mały do tej traji.
ma 4 metry?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość