virago

Wszystko na temat jednośladów.
Awatar użytkownika
Sulkyrider
Krótki opis: Rekwizytor
Kontakt:

Re: virago

Post autor: Sulkyrider »

Luksky pisze:Wymagania kurwa mać. Ja w dalszym ciągu bym chciał dostać kiedyś motorynkę w dobrym stanie (trajki się zbyt mocno nagrzewają w czasie jazdy, coś jak Concorde) - marzenie niespełnione za tych skurwysyńskich komunistów.
Mozesz różne rzeczy pisać o komunistach, ale motorynki, wski produkowali i nie ich wina że nie miałeś.
Ja też marzyłem, kolega miał, inni mieli romety a ja obciachowego komara. Też komunistycznego. Ale nie od komunistów dostałem, tylko od jednego gamonia, który myślał że on już nie pojedzie. Wtedy obcy człowiek rozebrał ze mną gaźnik i poskładał tłumacząc mi wszystko po kolei.
Dzisiaj gówniarz dostaje chiński skuter i nie ma bladego pojęcia dlaczego to gówno nagle przestało jechać, a pomoże mu tylko serwis, w którym złodzieje naopowiadają mu głupot.
Lepiej napisz że w sklepach był tylko ocet, albo że milicja biła niewinnych, ale nie że nie miałeś motorynki przez komuchów.
Nie ważne co masz pod dupą. Ważne co pod kaskiem.
T F F T
Awatar użytkownika
budyn
Krótki opis: Maczeta !
Kontakt:

Post autor: budyn »

Sulkyrider pisze:
Luksky pisze:Wymagania kurwa mać. Ja w dalszym ciągu bym chciał dostać kiedyś motorynkę w dobrym stanie (trajki się zbyt mocno nagrzewają w czasie jazdy, coś jak Concorde) - marzenie niespełnione za tych skurwysyńskich komunistów.
Mozesz różne rzeczy pisać o komunistach, ale motorynki, wski produkowali i nie ich wina że nie miałeś.
Ja też marzyłem, kolega miał, inni mieli romety a ja obciachowego komara. Też komunistycznego. Ale nie od komunistów dostałem, tylko od jednego gamonia, który myślał że on już nie pojedzie. Wtedy obcy człowiek rozebrał ze mną gaźnik i poskładał tłumacząc mi wszystko po kolei.
Dzisiaj gówniarz dostaje chiński skuter i nie ma bladego pojęcia dlaczego to gówno nagle przestało jechać, a pomoże mu tylko serwis, w którym złodzieje naopowiadają mu głupot.
Lepiej napisz że w sklepach był tylko ocet, albo że milicja biła niewinnych, ale nie że nie miałeś motorynki przez komuchów.
Luk Batmanie Co ty pierdolisz ? o komunie i Komunistach ? Zaszkodziły kolonie ci w DDR ? Ty masz 30kilka lat + 2 okruszki , A wtedy był inny klimat oraz czasy Huja wiesz o komunie daj na luz, Chwała ze Sulki sie wreszcie obudził i cie Jebie pobudka zycie to nie tylko NET !!!! Naczytasz sie gowna i naoglądasz sie kurew kture dla kasy zrobią laske nieboszczykowi i to ma byc CACY ?
Bay
Czarek-trike
Krótki opis: FTW
Kontakt:

Post autor: Czarek-trike »

zetor pisze:dzieki wszystkim za pomoc
wiem tyle co przed napisaniem tematu :mrgreen:
bier te jamache :mrgreen:
It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
Awatar użytkownika
zetor
Member
Member
Kontakt:

Post autor: zetor »

tez tak mysle i ja troche przerobie
ta mi sie podoba
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"żyj a nie istniej"

"Nie ważne ile razy upadasz.
ważne, że potrafisz pić na leżąco"
Czarek-trike
Kontakt:

bardzo ładne malowanie :mrgreen:
It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
Awatar użytkownika
zetor
Member
Member
Kontakt:

Post autor: zetor »

wiedziałem że ci sie spodoba
zastanawialem sie jak by wygladał z czerwona rama
"żyj a nie istniej"

"Nie ważne ile razy upadasz.
ważne, że potrafisz pić na leżąco"
Czarek-trike
Kontakt:

rama najlepiej czarna, bo jakby się kiedyś zmieniła koncepcja malowania to do czarnej ramy wszystko pasuje :wink:
It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
Awatar użytkownika
adaśko
Krótki opis: pierdolić biurokrację!!!
Kontakt:

Post autor: adaśko »

Fajna baza na bobera , jak napęd wporzo to bier machinę reszta do zrobienia
Bóg jest litościwy ... a Ja nie.....!!!
ODPOWIEDZ