Regulamin forum
Tutaj zamieszczamy zdjęcia i opis swojej trajki.
Napisz jak budowałeś swoją maszynę, jakie wykorzystałeś podzespoły, jakie napotkałeś trudności, czy i kto Ci pomagał, co planujesz jeszcze zmienić itp. Mile widziany link do galerii zdjęć i filmów.
OPISY TYLKO JEŻÐŻĄCYCH TRAJEK
Wszelkie inne posty będą usuwane.
nie sądzę że na forum są tacy ludzie, młodzi bananowcy żyjący na kredyt żeby pokazać jacy są zajebiści .bardziej szanuję ludzi prostych , biednych z pasją a nie pajaców po solarium
hot rod stoi zakurzony ale zrobiłem w końcu rodzinne auto , i zbieram części do budowy nowej trajki oczywiście po mojemu odjechanej , w stylu morgana 3 kołowego .2 koła przód 1 tył taki hotrod z przodu tył jak bagger z kuframi . mam silnik v8 dolno zaworowy 2,2 litra malutki ale fajny felgi poskręcałem 22 x10 z niską oponą 235 przód i 13 tył z laczkiem 335 koło ma być całe odkryte . jak by kogoś zaciekawiło to mogę wrzucić jakieś foty gratów , a teraz pochwalę się karawanem może i link do więcej zdjęć https://www.facebook.com/profile.php?id ... 643&type=3
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
taka trajka wiem że po cichu , nie długo, będzie się robiła na forum . Czuje jednak ze będziesz pierwszy.
Jak przeczytałem że to auto rodzinne to pomyślałem o rodzinie Adamsów
Zajebiste auto. Ramę robiłeś?
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
Rzadko pojawiasz się na forum , ale jak już to z wielką pompą , gratuluję przede wszystkim Trajki z Custom bike schow w Poznaniu . O nowym projekcie nie wiedziałem , ale będę wiernym kibicem bo robisz zajebiste konstrukcje.
Powiedz co się stało z tym hot rodem z Poznania ? Projekt był zajebisty , więc myślę , że się nieźle sprzedał
winda pisze:taka trajka wiem że po cichu , nie długo, będzie się robiła na forum . Czuje jednak ze będziesz pierwszy.
Jak przeczytałem że to auto rodzinne to pomyślałem o rodzinie Adamsów
Zajebiste auto. Ramę robiłeś?
obciąłem budę mercedesa i wspawałem w podłogę profile 120x60 w kształcie budy packarda i nasadziłem ją na tą płytę podłogową
hot rod przywalony i zakurzony , czeka na nadchnienie , a poza tym kupiłem silnik od czołgu t-34 i chcę zrobić nowego hot roda ,ale ktoś mi podkupił koła z allegro , sprzedawca powiedział że ktoś kupił bo będzie budował trajkę MOŻE KTOŚ WIE KTO TO .....koła od cięzarówki z alusami opony 495/45/22,5
gucci-xxx pisze:takie koła albo same felgi 17x22,5 a opony 495x45x22,5
No zajebiste koła i szerokość słuszna .
Przyznać się kto koledze podkupił taki towar ?
Dwa posty wyżej ,masz odpowiedź
Custom to ten od tej pokracznej trajki z V12 od mercedesa w tyłku , ze stadem czaszek i lasem krzyży
Teraz ponoć buduje trajkę z silnikiem Scanii coś koło 600 KUNI
Custom to ten od tej pokracznej trajki z V12 od mercedesa w tyłku , ze stadem czaszek i lasem krzyży
(...)
Kurwa, sam wymoderowałem to co teraz napisałem, zanim opublikowałem.
Nie ważne co masz pod dupą. Ważne co pod kaskiem. T F F T
(...)
Kurwa, sam wymoderowałem to co teraz napisałem, zanim opublikowałem.