Fizycznie nie różnię się niczym szczególnym... normalny - 180 cm i 75 kg oczy i nos mam lecz z psychicznego punktu widzenia już chyba tak kolorowo nie jest
młody pisze:Fizycznie nie różnię się niczym szczególnym... normalny - 180 cm i 75 kg oczy i nos mam lecz z psychicznego punktu widzenia już chyba tak kolorowo nie jest
winda pisze:witaj. jak tak długo z partyzanta czytałes to forum i jednak nie uciekłeś to ty jakis dziwny jesteś
W tym wariactwie jest jakaś logika, sama czyłam z partyzanta z pół roku ale jak to mówią ciągnie swój do swego
Przed użyciem forum, skonsultuj się ze swoim lekarzem lub psychologiem, gdyż każdy post niewłaściwie sformułowany lub zinterpretowany, może zagrażać Twojemu zdrowiu psychicznemu...
młody pisze:Fizycznie nie różnię się niczym szczególnym... normalny - 180 cm i 75 kg oczy i nos mam lecz z psychicznego punktu widzenia już chyba tak kolorowo nie jest
Z Twojego opisu wynika, że piszesz o mnie
ufff, już dobrze że o Tobie budrys bo juz myślalam że o mnie
witaj Młody
Przed użyciem forum, skonsultuj się ze swoim lekarzem lub psychologiem, gdyż każdy post niewłaściwie sformułowany lub zinterpretowany, może zagrażać Twojemu zdrowiu psychicznemu...
Codzienność szara ołówkiem szkicuje życie,
co gna wstęgą drogi, niepowtarzalnej jak Heraklitowa rzeka.
I słońce na twarzy, co przesiadło się z rydwanu Heliosa
na trajkę, bo czas mu było jechać na znak,
na Lipsa powiew, ciepły, pachnący wolnością.