===Zdecydowanie kupię===

Wszystko związane z handlem od A do Z
Kudłaty
Kontakt:

Re: ===Zdecydowanie kupię===

Post autor: Kudłaty »

Dzięki za wszelakie propozycje które mi złożyliscie ale mam jedną prośbę : nie dalej niż 100-150km od wrocka , sami rozumiecie , że to co dla sprzedającego może być spełnieniem marzeń niekoniecznie może odpowiadać kupującemu a jazda 500 czy 600 kilometrów i związane z tym koszty są zbyt duże bym mógł sobie na nie pozwolić . Dzieki za zrozumienie . :D
Czarek-trike
Krótki opis: FTW
Kontakt:

Post autor: Czarek-trike »

http://motoallegro.pl/trike-gaz-i2395368831.html
masz ci ideał,
fajna linia, silnik inny niż od motopompy , LPG, województwo dolnośląskie , cena niziutka,
Była u nas na zlocie, fajnie to latało na kole
It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
Kudłaty
Kontakt:

Jakoś nie w moim stylu , jeśli faktycznie jest na gaz to juz totalnie odpada , no i brak jakiegolwiek opisu na allegro tez nie wyglada zachęcająco , ale wielkie dzieki za podpowiedż .
Awatar użytkownika
winda
Secretary
Secretary
Kontakt:

Post autor: winda »

po co opis???
jedzie sie i ogląda. rozmawia. ładny opis to u handlarzy samochodami
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
Kudłaty
Kontakt:

Nie no kurcze chociaz jakies podstawowe sprawy , masz rację jedzie sie i ogląda to podstawa ale tego typu aukcje to trochę obciach - miom skromnym zdaniem oczywiscie .
Czarek-trike
Kontakt:

Czemu taka aukcja to obciach? Przecież może to być np aukcja grzecznościowa. Facet np zarzucił fotami swojej/mu córce/matce/kochance/kumplowi/szwagrowi czy bóg wie komu, żeby mu wystawił traje, bo np akurat jest zajebany pracą i nie ma czasu na bawienie się internetem.
Poza tym czego jako kupujący byś sobie życzył w opisie? czy musi koniecznie być napisane,że przy budowie pojazdu wypalono 99 g zielska? wypito hektolitry mięty itp?, czy to,
It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
Kudłaty
Kontakt:

Tak jak napisałem powyżej - moim skromnym zdaniem - a przecież każdy z nas może mieć swoje i w niczym to nie przeszkadza . Zgadzam się że może być tak jak napisałeś .
Awatar użytkownika
buszowanie
Krótki opis: Sergiusz
Kontakt:

Post autor: buszowanie »

Najważniejsza jest gatka przez telefon. Ja kupując swoją, wszystkiego dowiedziałem się telefonicznie. Od razu pojechałem lawetą. Myślę, że sprzedający będzie uczciwie zachwalał trajkę. Przecież to nie handlarz komisowy, który będzie wciskał, że jeździła starsza pani, w niedzielę.
Awatar użytkownika
Baran
Member
Member
Kontakt:

Post autor: Baran »

Kudłaty pisze:
Cena do przełkniecia - jest skłonny sporo opuścić - ale nie bardzo mi się podoba ( kolor malowania , koła ) , tak czy siak dzięki za info .
A wiele sobie kolega winszuje skoro piszesz, że jest skłonny sporo odpuścić? Jeśli to nie tajemnica :)
Kudłaty
Kontakt:

Myślę ze jak by doszło już do konkretów to jakieś 20% taniej , tym bardziej że ma tam problem z hamulcami .
Czarek-trike
Kontakt:

Wiesz to jest SAM, samoróbka, to nie jest sprzęt z fabryki, żeby było bezawaryjne. Możesz kupić z dobrymi hamulcami, a za 3 tygodnie ci się schrzanią , i przy okazji np padnie skrzynia. Taki urok SAMów. Więc może jeszcze sto razy się zastanów, zanim wyłożysz tyle pieniędzy. Może lepiej japońskiego cruisera? z szybą, sakwami, frędzlami. Bedzie bezawaryjnie, wygodnie, dostępny cenowo itp
It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
dark

Post autor: dark »

Ta Czarek dobrze gada . Trajkers twardy musi byc he,he,he. a nie wygodny..
Awatar użytkownika
maciey
Krótki opis: Narzędziem pracy artystów jest...DŁUTO!!!
Kontakt:

Post autor: maciey »

Czarek-trike pisze:Wiesz to jest SAM, samoróbka, to nie jest sprzęt z fabryki, żeby było bezawaryjne. Możesz kupić z dobrymi hamulcami, a za 3 tygodnie ci się schrzanią , i przy okazji np padnie skrzynia. Taki urok SAMów. Więc może jeszcze sto razy się zastanów, zanim wyłożysz tyle pieniędzy. Może lepiej japońskiego cruisera? z szybą, sakwami, frędzlami. Bedzie bezawaryjnie, wygodnie, dostępny cenowo itp
Trochę postów Kudłatego poczytałem.
Czarek kolor lisiej kity będzie nieodpowiedni :lol:
Z Trajką jest jak z babą...jak się raz za nią zabierzesz to do końca życia będziesz się pierdolił!
Niekoniecznie z tą samą...
Czarek-trike
Kontakt:

maciej pisze:.
byłeś wtedy z nami na bramie? co był ten dziwny koleś w czapce marynarskiej? Stwierdziłem,że brakuje mu przy motocyklu lisiej kity, patrzymy a tam powiewa, ale wersja vip lisia kita pod kolor motocykla :lol: :lol: :lol:
It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
Awatar użytkownika
Rob_trike
President
President
Krótki opis: Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg
Kontakt:

Post autor: Rob_trike »

dajcie szansę - jak kupi załapie bakcyla i wsiąknie w jazdę

Kupuj nie zastanawiaj się - wrażenia bezcenne :D
Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg.
Awatar użytkownika
Sulkyrider
Krótki opis: Rekwizytor
Kontakt:

Post autor: Sulkyrider »

Przważnie i tak SAM kupiony od kogoś na dzień dobry jest przerabiany, poprawiany, zmieniane jest to czy tamto. Taki urok. Ktoś buduje maszynę pod siebie, ktos kupuje - przerabia pod siebie.
Nawet jak kupisz taką, którą od razu bedziesz jeździł, to podejrzewam że po sezonie i tak będziesz coś zmieniał. Tak stwierdzam z obserwacji.
Nie ważne co masz pod dupą. Ważne co pod kaskiem.
T F F T
Awatar użytkownika
maciey
Krótki opis: Narzędziem pracy artystów jest...DŁUTO!!!
Kontakt:

Post autor: maciey »

Czarek-trike pisze:
byłeś wtedy z nami na bramie? co był ten dziwny koleś w czapce marynarskiej? Stwierdziłem,że brakuje mu przy motocyklu lisiej kity, patrzymy a tam powiewa, ale wersja vip lisia kita pod kolor motocykla :lol: :lol: :lol:
Pamiętam :lol: zagadałem z gościem...i odpadłem. Musiałem słuchać jak silnik się wkręca do odcięcia. :lol: :lol: :lol:
Z Trajką jest jak z babą...jak się raz za nią zabierzesz to do końca życia będziesz się pierdolił!
Niekoniecznie z tą samą...
lukasz
Kontakt:

Post autor: lukasz »

sulk dobrze prawi, a co do hamulcow w tej traji z legnicy to trzeba zaciski zmienic na inne ,maja male tloczki sa to tylne z mustanga,nic wiecej jej nie boli
Czarek-trike
Kontakt:

maciej pisze: (..)Musiałem słuchać jak silnik się wkręca do odcięcia. :lol: :lol: :lol:
na prawdopodobnie seryjnych wydechach :lol:
I jakże obnosił się, ileż dziesiątków tysięcy to kosztowało , a na koniec przykleił naklejkę zlotową na zbiornik :shock:
It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
Awatar użytkownika
krobia
Kontakt:

Post autor: krobia »

maciej pisze:
Czarek-trike pisze:
Pamiętam :lol: zagadałem z gościem...i odpadłem. Musiałem słuchać jak silnik się wkręca do odcięcia. :lol: :lol: :lol:
Mnie też zaatakował....alem sie nasłuchał :mrgreen:
Ale jedno trza mu przyznać....spojrzał na moje nr-y rejst i powiedział prawie dokładnie gdzie mieszkam :shock:
Tydzień przed zlotem był obok mojej chałupy na otwarciu sezonu u "Fenixów"
z partyzanckim pozdrowieniem
http://www.youtube.com/watch?v=F2fYUMWZLL0
Awatar użytkownika
custom
Member
Member
Krótki opis: TRAJKERS
Kontakt:

Post autor: custom »

Kudłaty pisze:
gregro pisze:no to masz chłopie niezły wybór - a widze, że po zlocie wyprzedaż trajek na bazie garbusa
Taaa... właśnie niby wybór jest ale jak zaczynam dopytywać o szczegóły sprzedawcy milkną , sam nie wiem co o tym myśleć
Moim zdaniem zabierasz się do tego jak pies do jeża . Dostałeś propozycje od chłopaków więc wal do nich na pw pytać o ceny . Pokaż stan konta to każdy potraktuje Cię poważnie a na razie wygląda to raczej niezdecydowanie.
Omne Trinum Perfectum.
Kudłaty
Kontakt:

custom pisze:
Kudłaty pisze:
gregro pisze:no to masz chłopie niezły wybór - a widze, że po zlocie wyprzedaż trajek na bazie garbusa
Taaa... właśnie niby wybór jest ale jak zaczynam dopytywać o szczegóły sprzedawcy milkną , sam nie wiem co o tym myśleć
Moim zdaniem zabierasz się do tego jak pies do jeża . Dostałeś propozycje od chłopaków więc wal do nich na pw pytać o ceny . Pokaż stan konta to każdy potraktuje Cię poważnie a na razie wygląda to raczej niezdecydowanie.
A pytalem i niestety cisza ale czekam nie każdy ma czas codziennie cos napisać .
Kudłaty
Kontakt:

Dzięki za info , dodaje do mojej prywatnej kolekcji propozycji , a tak przy okazji co myślicie o -
- JDF CHOOPERS . Warto z dzikim nawiązać kontak .
Luksky
Krótki opis: Życie to piękne, ludzie są wspaniali...
Kontakt:

Post autor: Luksky »

Kudłaty pisze:Dzięki za info , dodaje do mojej prywatnej kolekcji propozycji , a tak przy okazji co myślicie o -
- JDF CHOOPERS . Warto z dzikim nawiązać kontak .

To bardzo solidny partner do robienia interesów. 70% przerobionych moto w okolicach 200km to własnie Dzika robota. Ta firma istnieje prawie 20lat, to pasjonaci. Swoja droga człowiek założył Klub Motocyklowy, który ma sie świetnie i sie rozwija, więc to chyba kompletnie rozwiewa wszelakie wątpliwości.
T F F T
A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
ODPOWIEDZ