Bartek2501 pisze:Witam panowie;) Zagladam na ta stronke juz od lipca. Ale dopiero teraz sie przedstawiam. Mam na imie Bartek i jestem z pomorza. Chcialem zrobic trajeczke juz od dawna... Moi znajomi maja dwie traje ktorymi objezdzaja wszystkie okoliczne zloty no i bedac w lipcu na zlocie motocykli w polanowie postanowilem zobic trajke;)
A ze mam sprzet wiec jakos to sie potoczylo. Na poczatku ona miala tylko jezdzic a dopiero z czasem zrodzil sie pomysl zeby to mialo rece i nogi;) Wiec walcze zeby to mialo jakis wyglad;)
Wstawilbym zdjecia ale nie mam pojecia jak to zrobic;p
Witaj.
MAsz racje cos sie galeria spierd...... i chwilowo jest zlekka niedysponowana. Wstaw w topiku z fotkami trajek - tam wrzucamy wszystko....
T F F T A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
Bartek2501 pisze:Szczerze mowiac to nigdy nie slyszalem legend o ufo w Czluchowie;)
za komuny czytałem czasopismo jedyne słuszne SKRZYDLATA POLSKA i tam co miesiac był artykuł o tym. To było dawno i nieprawda pewnie lub tak to powstawało jak paskuda w kanale Zegrzyńskim (urban - celowo zachowana pisownia kapał sie i ludzie wpadali w panike)
T F F T A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
Witam wszystkich.Jestem z Grudziądza ale korzenie mam z Drawska Pom.i często jeżdżę przez Wałcz w moje dawne strony na razie tylko samochodem,ale to się morze zmieni.Pozdrawiam.
witam.
jak wszyscy to wszyscy.
nazywam się Grzesiek Wojtyła.mieszkam we wsi SERNIKI pod LUBLINEM.zapraszam wszystkich przejeżdzających. inaczej WINDA posiadam trajkę która kilka lat temu zbudował Adam Marculewicz ( opis w prezentacjach naszych trajek).ja jestem prawdopodobnie jej trzecim właścicielem.ząb czasu ją nadgryzł ale w zimie odzyska dawną świetność + coś odemnie. tak teraz wygląda http://www.youtube.com/watch?v=510kHl1DK-o
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
Bartek tak patrze na Twoją traje i nasówa mi się pytanie: czy budowałeś wcześniej podobną traje?;> Bo jeździ po zlotach taka żółta traja (bardzo podobna style) i na człuchowskich numerach.
Yyy nie...
Tamta trajka porusza sie gosc o ksywie Diabel...
A raczej poruszal sie poniewaz traja dostala silnik od garba a juz latem poszla w zapomnienie... Stoi i rdzewieje-jest na sprzedaz chyba nawet bo gosc buduje teraz z silnikiem audi 1,8.
Mieszka niecale 20km ode mnie...
A tamta trajka o jakiej mowisz byla praca dyplomowa tego chlopaka;)