Witam z pyrlandi
-
- Kontakt:
Re: Witam z pyrlandi
no sie płodzi tak piec cc903 kista 700 cc wachacz 126 tył przodek tel mz na pchanym rama widelec z profila jeszcze niewiem czy profil na kant czy płasko - waze jeszcze .zakupy bede robił po wakacjach [ musze mame wywieżc do gąsek na 2 tyg] ten rok se odpuściłem ale wiosna ;;nasza;; :)ps chciał bym aby przodek był wysoki i długi jak łania zbiornik- tablica liczniki zegary prawie w pionie no to ogólnie by było no i cholerny raban po odwinięciu jakiś rozdzielacz do rejestraci czy kontroli jak mnie wychaczy psiarnia mnowa o wydechu 

- adaśko
- Krótki opis: pierdolić biurokrację!!!
- Kontakt:
- krzysiek1105
- Krótki opis: Mówią mi BAYRON :)
- Kontakt:
Witaj i wrazie co o rady pytaj
Idę własną drogą ,bo tylko taką znam.
... _ _ _ ...
... _ _ _ ...
- El Kopyto
pisz ze oborniki wlkp bo to ladne miasteczko i witajAnginsam pisze:no no nie spodziewalem sie z tak wielkim powitaniemjestem z Obornik z pod Poznania wychowalem sie na komarku i wsk 125 i zapomnialem o 2i3 kolach na jakies xx lat ele po tym jak zięć zakupil 2 koła z japoni i odwiedzinach z kolegami z trają obudziło się we mni no jakiś djabeł no 2 koła w moim wieku to troche mało wyszło że 3 mi trza nawet mi sie nazwa maszynki wzieła ANGINSAM
Amatorzy zbudowali arke a zawodowcy tytanic
- arczi1215
- Kontakt:
Powitać 

- El Kopyto
to teleskop z przodu czy wahacz?bo jeśli teleskopowy to bierz od klr600 lagi a polki YAMAHA FZR 600 z 93r i masz długie i przy tym zestawie możesz dać szersze kolo z przodu i jakoś lepsza niż MZ a cena porównywalna powiem tak jak mi powiedzieli kombinujesz z3 aut to koszty ci rosną pomyśl może o takim zestawie tył od skody 105 lub pochodnej z skrzy7nia a silnik faworytki koszty nisze i pewność połączenia nie tak łatwo połączyć skrzynie CC 700 z wahaczami malca to raz dwa ustawienie osiowości wahaczy malca to sztuka jak już byś się tak upierał na ten zestaw to wywal z myśli wahacze malca a daj np. tylna belek od bmw e30-e32 wtedy odpada problem ustawienia wahaczy łatwiej złożyć jedna półoś z 2 niż półoś CC dostosowywać do wahaczy malcaAnginsam pisze:no sie płodzi tak piec cc903 kista 700 cc wachacz 126 tył przodek tel mz na pchanym rama widelec z profila jeszcze niewiem czy profil na kant czy płasko - waze jeszcze .zakupy bede robił po wakacjach [ musze mame wywieżc do gąsek na 2 tyg] ten rok se odpuściłem ale wiosna ;;nasza;; :)ps chciał bym aby przodek był wysoki i długi jak łania zbiornik- tablica liczniki zegary prawie w pionie no to ogólnie by było no i cholerny raban po odwinięciu jakiś rozdzielacz do rejestraci czy kontroli jak mnie wychaczy psiarnia mnowa o wydechu
- yunkers
- Treasurer
- Krótki opis: G.O.P.
- Kontakt:
Oil normalnie miażdżysz mi jaja 

nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
- El Kopyto
- adaśko
- Kontakt:
czytam piąty raz i za chuja już nie wiem o so chosi?
Bóg jest litościwy ... a Ja nie.....!!!
- El Kopyto
o to chodzi ze odpowiedziałem na jego założenia konstrukcyjne tzn ostrzegam go przed tym przed czym mnie ostrzegam
- ozon
- Kontakt:
Adaś ja zrozumiałem dopiero za szóstym razem po prostu przeczytaj jeszcze raz
a tak poważnie to chyba szyfr jakiś i trzeba to czytać od tyłu
ale i tak nie ma gwarancji że to zrozumiesz.
P.S. Weźcie pod uwagę że na tym forum są mniej wykształceni ludzie tacy jak ja (po podstawówce) więc mniej opisów!!!!!!! więcej zdjęć!!!!!

P.S. Weźcie pod uwagę że na tym forum są mniej wykształceni ludzie tacy jak ja (po podstawówce) więc mniej opisów!!!!!!! więcej zdjęć!!!!!

- adaśko
- Kontakt:
- winda
- Secretary
- Kontakt:
Ozon to ty jak ja kończyłeś podstawówke wieczorową?
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
-
- Krótki opis: FTW
- Kontakt:
Tak czytam i snuję domysły,że OILowi chodzi o to, iż przód yamahokawasaki będzie lepszy niż MZ. Dalej autor tekstu chyba miał na myśli, że najlepszym rozwiązaniem jest takie aby zawiecha i skrzynia była od jednego grata.
It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
It's a fucking lifestyle
- adaśko
- Kontakt:
kurde Czaruś ty to hyba OHP kończyłeś i awansujesz na Olejowego tłumaczaCzarek-trike pisze:Tak czytam i snuję domysły,że OILowi chodzi o to, iż przód yamahokawasaki będzie lepszy niż MZ. Dalej autor tekstu chyba miał na myśli, że najlepszym rozwiązaniem jest takie aby zawiecha i skrzynia była od jednego grata.

Bóg jest litościwy ... a Ja nie.....!!!
- krobia
- Kontakt:
czyli mistrz krzyżowania wszystkiego ze wszystkim doszedł do wniosku ,że takie praktyki do niczego dobrego nie prowadząCzarek-trike pisze:Tak czytam i snuję domysły,że OILowi chodzi o to, iż przód yamahokawasaki będzie lepszy niż MZ. Dalej autor tekstu chyba miał na myśli, że najlepszym rozwiązaniem jest takie aby zawiecha i skrzynia była od jednego grata.

to były żarty,Olej "wziął już się za siebie" i zaczyna budowe-powodzenia
-
- Kontakt:
koledzy spokojnie jesli chodzi o spasowanie roznych podzespołow to niema problemu w latach 80-90 rozne wynalazki krzyżowałem tak że sie nie boje chodzi mi po łebku takie cóś silnik 900 cc i kista od 700 bedzie git natomiast tylne wachacze od 126 i połosie od 700 nie wiem czy przeguby wlezą jeśli nie to trza bedzie wachacz z rorek lepiej profilek co do ramy to profilek przedni widelec zawias pchany tez z profilka bez homonta głupio wygląda z tym homontem no to tyle z grubsza
- Sulkyrider
- Krótki opis: Rekwizytor
- Kontakt:
Już jak masz jeszcze tylną belke od BMW w tapczanie to ja wymiękam.Anginsam pisze:koledzy spokojnie jesli chodzi o spasowanie roznych podzespołow to niema problemu w latach 80-90 rozne wynalazki krzyżowałem tak że sie nie boje chodzi mi po łebku takie cóś silnik 900 cc i kista od 700 bedzie git natomiast tylne wachacze od 126 i połosie od 700 nie wiem czy przeguby wlezą jeśli nie to trza bedzie wachacz z rorek lepiej profilek co do ramy to profilek przedni widelec zawias pchany tez z profilka bez homonta głupio wygląda z tym homontem no to tyle z grubsza
Masz w klawiaturze przecinek? Shift? Kropkę?
Nie ważne co masz pod dupą. Ważne co pod kaskiem.
T F F T
T F F T
- krobia
- Kontakt:
Panie,spokojnie,bez nerwacji...zobacz skąd On jest,wydaje mi się,że ziomal Oleja.Sulkyrider pisze: Masz w klawiaturze przecinek? Shift? Kropkę?
Jeśli tak to wszystko w temacie

-
- Kontakt:
kolego jak ja chodziłem do szkoły to były co najwyżej magnetofony szpulowe i pioro maczane w kałamarzu kompa sie dopiero ucze nie tak jak ty że ci tata na roczek laptopa sprawił
- Sulkyrider
- Krótki opis: Rekwizytor
- Kontakt:
Nie chce mi się wchodzić w tę głupią dyskusję, ale obok klawisza "m" w prawo masz przecinek, dalej kropkę, używaj chociaż ich to da się Ciebie czytać.Anginsam pisze:kolego jak ja chodziłem do szkoły to były co najwyżej magnetofony szpulowe i pioro maczane w kałamarzu kompa sie dopiero ucze nie tak jak ty że ci tata na roczek laptopa sprawił
Nie ważne co masz pod dupą. Ważne co pod kaskiem.
T F F T
T F F T
- krobia
- Kontakt:
Spokojnie kolego,wyluzuj troszkeAnginsam pisze:kolego jak ja chodziłem do szkoły to były co najwyżej magnetofony szpulowe i pioro maczane w kałamarzu kompa sie dopiero ucze nie tak jak ty że ci tata na roczek laptopa sprawił

Jeśli Cię poirytowałem lub obraziłem to zrobiłem to nie świadomie i przepraszam

-
- Krótki opis: Życie to piękne, ludzie są wspaniali...
- Kontakt:
koniec świata - Krobia potulny........ coście mu tam zrobili na tym ostatnim zlocie?!
T F F T
A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
- krobia
- Kontakt:
No własnie nicLuksky pisze:koniec świata - Krobia potulny........ coście mu tam zrobili na tym ostatnim zlocie?!

A po za tym,kultura obowiązuje, ....ku...a jego mać

- El Kopyto
kolego to ze moje miasto ma w nazwie wielkopolski to zmyłka moje województwo i rejon geograficzny to lubuskie nie mylić z lubelskim,krobia pisze:Panie,spokojnie,bez nerwacji...zobacz skąd On jest,wydaje mi się,że ziomal Oleja.Sulkyrider pisze: Masz w klawiaturze przecinek? Shift? Kropkę?
Jeśli tak to wszystko w temacie