Witam z pyrlandi

Od tego należy zacząć, kilka słów o sobie..
Anginsam
Kontakt:

Re: Witam z pyrlandi

Post autor: Anginsam »

no sie płodzi tak piec cc903 kista 700 cc wachacz 126 tył przodek tel mz na pchanym rama widelec z profila jeszcze niewiem czy profil na kant czy płasko - waze jeszcze .zakupy bede robił po wakacjach [ musze mame wywieżc do gąsek na 2 tyg] ten rok se odpuściłem ale wiosna ;;nasza;; :)ps chciał bym aby przodek był wysoki i długi jak łania zbiornik- tablica liczniki zegary prawie w pionie no to ogólnie by było no i cholerny raban po odwinięciu jakiś rozdzielacz do rejestraci czy kontroli jak mnie wychaczy psiarnia mnowa o wydechu :lol:
Awatar użytkownika
adaśko
Krótki opis: pierdolić biurokrację!!!
Kontakt:

Post autor: adaśko »

powitam i ja
Bóg jest litościwy ... a Ja nie.....!!!
Awatar użytkownika
krzysiek1105
Krótki opis: Mówią mi BAYRON :)
Kontakt:

Post autor: krzysiek1105 »

Witaj i wrazie co o rady pytaj
Idę własną drogą ,bo tylko taką znam.
... _ _ _ ...
Awatar użytkownika
El Kopyto

Post autor: El Kopyto »

Anginsam pisze:no no nie spodziewalem sie z tak wielkim powitaniem :D jestem z Obornik z pod Poznania wychowalem sie na komarku i wsk 125 i zapomnialem o 2i3 kolach na jakies xx lat ele po tym jak zięć zakupil 2 koła z japoni i odwiedzinach z kolegami z trają obudziło się we mni no jakiś djabeł no 2 koła w moim wieku to troche mało wyszło że 3 mi trza nawet mi sie nazwa maszynki wzieła ANGINSAM :)
pisz ze oborniki wlkp bo to ladne miasteczko i witaj
Amatorzy zbudowali arke a zawodowcy tytanic
Awatar użytkownika
arczi1215
Kontakt:

Post autor: arczi1215 »

Powitać :D
Awatar użytkownika
El Kopyto

Anginsam pisze:no sie płodzi tak piec cc903 kista 700 cc wachacz 126 tył przodek tel mz na pchanym rama widelec z profila jeszcze niewiem czy profil na kant czy płasko - waze jeszcze .zakupy bede robił po wakacjach [ musze mame wywieżc do gąsek na 2 tyg] ten rok se odpuściłem ale wiosna ;;nasza;; :)ps chciał bym aby przodek był wysoki i długi jak łania zbiornik- tablica liczniki zegary prawie w pionie no to ogólnie by było no i cholerny raban po odwinięciu jakiś rozdzielacz do rejestraci czy kontroli jak mnie wychaczy psiarnia mnowa o wydechu :lol:
to teleskop z przodu czy wahacz?bo jeśli teleskopowy to bierz od klr600 lagi a polki YAMAHA FZR 600 z 93r i masz długie i przy tym zestawie możesz dać szersze kolo z przodu i jakoś lepsza niż MZ a cena porównywalna powiem tak jak mi powiedzieli kombinujesz z3 aut to koszty ci rosną pomyśl może o takim zestawie tył od skody 105 lub pochodnej z skrzy7nia a silnik faworytki koszty nisze i pewność połączenia nie tak łatwo połączyć skrzynie CC 700 z wahaczami malca to raz dwa ustawienie osiowości wahaczy malca to sztuka jak już byś się tak upierał na ten zestaw to wywal z myśli wahacze malca a daj np. tylna belek od bmw e30-e32 wtedy odpada problem ustawienia wahaczy łatwiej złożyć jedna półoś z 2 niż półoś CC dostosowywać do wahaczy malca
Awatar użytkownika
yunkers
Treasurer
Treasurer
Krótki opis: G.O.P.
Kontakt:

Post autor: yunkers »

Oil normalnie miażdżysz mi jaja :D
nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Awatar użytkownika
El Kopyto

no co znów coś nie tak?
Awatar użytkownika
adaśko
Kontakt:

czytam piąty raz i za chuja już nie wiem o so chosi?
Awatar użytkownika
El Kopyto

o to chodzi ze odpowiedziałem na jego założenia konstrukcyjne tzn ostrzegam go przed tym przed czym mnie ostrzegam
Awatar użytkownika
ozon
Kontakt:

Post autor: ozon »

Adaś ja zrozumiałem dopiero za szóstym razem po prostu przeczytaj jeszcze raz :mrgreen: a tak poważnie to chyba szyfr jakiś i trzeba to czytać od tyłu :mrgreen: ale i tak nie ma gwarancji że to zrozumiesz.
P.S. Weźcie pod uwagę że na tym forum są mniej wykształceni ludzie tacy jak ja (po podstawówce) więc mniej opisów!!!!!!! więcej zdjęć!!!!! :mrgreen:
Awatar użytkownika
adaśko
Kontakt:

damy rade!!!
Awatar użytkownika
winda
Secretary
Secretary
Kontakt:

Post autor: winda »

Ozon to ty jak ja kończyłeś podstawówke wieczorową?
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
Czarek-trike
Krótki opis: FTW
Kontakt:

Post autor: Czarek-trike »

Tak czytam i snuję domysły,że OILowi chodzi o to, iż przód yamahokawasaki będzie lepszy niż MZ. Dalej autor tekstu chyba miał na myśli, że najlepszym rozwiązaniem jest takie aby zawiecha i skrzynia była od jednego grata.
It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
Awatar użytkownika
adaśko
Kontakt:

Czarek-trike pisze:Tak czytam i snuję domysły,że OILowi chodzi o to, iż przód yamahokawasaki będzie lepszy niż MZ. Dalej autor tekstu chyba miał na myśli, że najlepszym rozwiązaniem jest takie aby zawiecha i skrzynia była od jednego grata.
kurde Czaruś ty to hyba OHP kończyłeś i awansujesz na Olejowego tłumacza :D
Awatar użytkownika
krobia
Kontakt:

Post autor: krobia »

Czarek-trike pisze:Tak czytam i snuję domysły,że OILowi chodzi o to, iż przód yamahokawasaki będzie lepszy niż MZ. Dalej autor tekstu chyba miał na myśli, że najlepszym rozwiązaniem jest takie aby zawiecha i skrzynia była od jednego grata.
czyli mistrz krzyżowania wszystkiego ze wszystkim doszedł do wniosku ,że takie praktyki do niczego dobrego nie prowadzą :shock: :?: Jeśli tak to szkoda... ,brakowało bedzie mi Olejowych rozważań na temat połączenia silnika cc ze skrzynią jelcza ,tylnym zawieszeniem bmw ,przednim bmx ze sławetnym kołem gilery, ...tylko co z drugą sławetną rzeczą na tym forum-blaszką :shock: :?:

to były żarty,Olej "wziął już się za siebie" i zaczyna budowe-powodzenia
z partyzanckim pozdrowieniem
http://www.youtube.com/watch?v=F2fYUMWZLL0
Anginsam
Kontakt:

koledzy spokojnie jesli chodzi o spasowanie roznych podzespołow to niema problemu w latach 80-90 rozne wynalazki krzyżowałem tak że sie nie boje chodzi mi po łebku takie cóś silnik 900 cc i kista od 700 bedzie git natomiast tylne wachacze od 126 i połosie od 700 nie wiem czy przeguby wlezą jeśli nie to trza bedzie wachacz z rorek lepiej profilek co do ramy to profilek przedni widelec zawias pchany tez z profilka bez homonta głupio wygląda z tym homontem no to tyle z grubsza
Awatar użytkownika
Sulkyrider
Krótki opis: Rekwizytor
Kontakt:

Post autor: Sulkyrider »

Anginsam pisze:koledzy spokojnie jesli chodzi o spasowanie roznych podzespołow to niema problemu w latach 80-90 rozne wynalazki krzyżowałem tak że sie nie boje chodzi mi po łebku takie cóś silnik 900 cc i kista od 700 bedzie git natomiast tylne wachacze od 126 i połosie od 700 nie wiem czy przeguby wlezą jeśli nie to trza bedzie wachacz z rorek lepiej profilek co do ramy to profilek przedni widelec zawias pchany tez z profilka bez homonta głupio wygląda z tym homontem no to tyle z grubsza
Już jak masz jeszcze tylną belke od BMW w tapczanie to ja wymiękam.
Masz w klawiaturze przecinek? Shift? Kropkę?
Nie ważne co masz pod dupą. Ważne co pod kaskiem.
T F F T
Awatar użytkownika
krobia
Kontakt:

Sulkyrider pisze: Masz w klawiaturze przecinek? Shift? Kropkę?
Panie,spokojnie,bez nerwacji...zobacz skąd On jest,wydaje mi się,że ziomal Oleja.
Jeśli tak to wszystko w temacie :mrgreen:
Anginsam
Kontakt:

kolego jak ja chodziłem do szkoły to były co najwyżej magnetofony szpulowe i pioro maczane w kałamarzu kompa sie dopiero ucze nie tak jak ty że ci tata na roczek laptopa sprawił
Awatar użytkownika
Sulkyrider
Krótki opis: Rekwizytor
Kontakt:

Post autor: Sulkyrider »

Anginsam pisze:kolego jak ja chodziłem do szkoły to były co najwyżej magnetofony szpulowe i pioro maczane w kałamarzu kompa sie dopiero ucze nie tak jak ty że ci tata na roczek laptopa sprawił
Nie chce mi się wchodzić w tę głupią dyskusję, ale obok klawisza "m" w prawo masz przecinek, dalej kropkę, używaj chociaż ich to da się Ciebie czytać.
Nie ważne co masz pod dupą. Ważne co pod kaskiem.
T F F T
Awatar użytkownika
krobia
Kontakt:

Anginsam pisze:kolego jak ja chodziłem do szkoły to były co najwyżej magnetofony szpulowe i pioro maczane w kałamarzu kompa sie dopiero ucze nie tak jak ty że ci tata na roczek laptopa sprawił
Spokojnie kolego,wyluzuj troszke :) miej dystans do siebie i nie bierz wszystkiego tak na poważnie :wink: Tu panuje luz i nikt nikogo nie ma zamiaru obrażać a za razem to nie jest forum wielbicieli kółka różańcowego. Ja też nie jestem młodzieniaszkiem a laptopa nie dostałem od tatusia na roczek tylko sam sobie kupiłem w wieku35lat (to tak dla ścisłości). A znaki interpunkcyjne naprawde warto stosować,chociażby po to aby inni wiedzieli o czym piszesz :shock:

Jeśli Cię poirytowałem lub obraziłem to zrobiłem to nie świadomie i przepraszam :)
Luksky
Krótki opis: Życie to piękne, ludzie są wspaniali...
Kontakt:

Post autor: Luksky »

koniec świata - Krobia potulny........ coście mu tam zrobili na tym ostatnim zlocie?!
T F F T
A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
Awatar użytkownika
krobia
Kontakt:

Luksky pisze:koniec świata - Krobia potulny........ coście mu tam zrobili na tym ostatnim zlocie?!
No własnie nic :!: :!: :!: :mrgreen: :mrgreen: nawet we własnych stringach wróciłem :mrgreen:

A po za tym,kultura obowiązuje, ....ku...a jego mać :mrgreen:
Awatar użytkownika
El Kopyto

krobia pisze:
Sulkyrider pisze: Masz w klawiaturze przecinek? Shift? Kropkę?
Panie,spokojnie,bez nerwacji...zobacz skąd On jest,wydaje mi się,że ziomal Oleja.
Jeśli tak to wszystko w temacie :mrgreen:
kolego to ze moje miasto ma w nazwie wielkopolski to zmyłka moje województwo i rejon geograficzny to lubuskie nie mylić z lubelskim,
ODPOWIEDZ