Siemano
- winda
- Secretary
- Kontakt:
Re: Siemano
silnik to akurat najtańsza część trajki.jak na silnik nie masz to co z resztą?
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
- yunkers
- Treasurer
- Krótki opis: G.O.P.
- Kontakt:
robos1221 pisze:Człowieku ! Podać ci nr. konta ? Mówię o tym chińskim bo jest tańszy a na taki silnik to nie wiem czy do następnych wakacji bym uzbierał.
to może na początek kup parę lizaków, usiądź spokojnie i się zastanów na co cie stać i co w sumie chcesz zrobić, może najlepszym wyjściem będzie gromadzenie kasy i jak już zrobisz prawko to zakupisz jakiś poważniejszy sprzęt, jak napisał Winda: silnik to dopiero początek wydatków, a jak kupisz gówniany to przewiduje że to nie będzie udany projekt
nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
- arczi1215
- Kontakt:
Witaj ...
- krobia
- Kontakt:
AMEN!junkers pisze:robos1221 pisze:Człowieku ! Podać ci nr. konta ? Mówię o tym chińskim bo jest tańszy a na taki silnik to nie wiem czy do następnych wakacji bym uzbierał.
to może na początek kup parę lizaków, usiądź spokojnie i się zastanów na co cie stać i co w sumie chcesz zrobić, może najlepszym wyjściem będzie gromadzenie kasy i jak już zrobisz prawko to zakupisz jakiś poważniejszy sprzęt, jak napisał Winda: silnik to dopiero początek wydatków, a jak kupisz gówniany to przewiduje że to nie będzie udany projekt
-
- Krótki opis: Życie to piękne, ludzie są wspaniali...
- Kontakt:
Zwykła, prosta, trajeczka na maluszku, to wydatek, hmmmmmm... po pierszych 4-5 tysiaczkach zaprzestalem liczenia, bo mnie wkurwiała ciekawość żonki. Zastanów sie porządnie najpierw czego pragniesz, mierz siły na zamiary, potem zabierz sie rozsądnie do pracy. Nikt tutaj sie nie nasmiewa - po prostu dostajesz prawde prosto w oczy podana na tacy. Konkretnie podejdz do tematu i pytaj.... Po to jesteśmy. Pozdrawiam.
aha a róznica czy robisz na silniku maluszka czy na innym to jakieś 500zł? może i nawet nie, jak dobrze sie okrecisz.
aha a róznica czy robisz na silniku maluszka czy na innym to jakieś 500zł? może i nawet nie, jak dobrze sie okrecisz.
T F F T
A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
-
- Kontakt:
Witam i pozdrawiam z Poznania.
Najbardziej cenie ludzi ,dla których słowo ma większą wartość od pieniądza !
-
- Kontakt:
Wyraziłem się jasno, że nie chce żadnych trajek na maluchu itp. tylko małego reversa. Nie wiem czy z w miarę dobrym silnikiem by to przekroczyło 1000zł. 
EDIT: http://allegro.pl/show_item.php?item=1662385438 mogę kupić
Z opisu aukcji wynika ze sprzedaje cały silnik. Nie napisał ze to tylko forma ogłoszenia. Jak za 5zł to myślę ze mi się opłaca
Jak nie będzie chciał sprzedać to napisze do allegro 

EDIT: http://allegro.pl/show_item.php?item=1662385438 mogę kupić

- WiseBlade
- Kontakt:
CO 5 Zł to chyba kogos posralorobos1221 pisze:Wyraziłem się jasno, że nie chce żadnych trajek na maluchu itp. tylko małego reversa. Nie wiem czy z w miarę dobrym silnikiem by to przekroczyło 1000zł.
EDIT: http://allegro.pl/show_item.php?item=1662385438 mogę kupićZ opisu aukcji wynika ze sprzedaje cały silnik. Nie napisał ze to tylko forma ogłoszenia. Jak za 5zł to myślę ze mi się opłaca
Jak nie będzie chciał sprzedać to napisze do allegro

- Sulkyrider
- Krótki opis: Rekwizytor
- Kontakt:
- WiseBlade
- Kontakt:
15Sulkyrider pisze:Brać. 10zł z wysyłką.

-
- Kontakt:
Wielka róznica
. Haha kupiłem, ciekawe co typ odpowie. O podobnej akcji mi stary opowiadał, jak jego kolega chyba na jebaju kupił samochód za 100 euro (i to nie żadnego rzęcha) 

- pawlikTrike
- Member
- Krótki opis: TRAJKERS
- Kontakt:
Co Ci odpisze ?robos1221 pisze:Wielka róznica. Haha kupiłem, ciekawe co typ odpowie. O podobnej akcji mi stary opowiadał, jak jego kolega chyba na jebaju kupił samochód za 100 euro (i to nie żadnego rzęcha)

Żyj tak, aby nikt nigdy przez Ciebie nie płakał... chyba, że ze szczęścia
- Sulkyrider
- Krótki opis: Rekwizytor
- Kontakt:
Możesz się sądzić. Wygrasz. Ale nie masz tyle czasu i kasy.
Nie ważne co masz pod dupą. Ważne co pod kaskiem.
T F F T
T F F T
-
- Kontakt:
Noom. Na początek postraszę go trochę to może wyśle a jak nie to pojadę bo niecałą godzinę mam do niego 

- krobia
- Kontakt:
jazda nie ma sensu.To i tak nic nie darobos1221 pisze:Noom. Na początek postraszę go trochę to może wyśle a jak nie to pojadę bo niecałą godzinę mam do niego
-
- Kontakt:
Ale zawsze warto spróbować 

- winda
- Secretary
- Kontakt:
w lutym 2011 został zmieniony zapis w regulaminie allegro.teraz aukcje moto sa jako ogłoszenia a nie umowa cywilno-prawna.to dlatego ze grupa ludzi żyła z pomyłek wystawiajacych.
powiem więcej.w tym roku zapadł pierwszy wyrok.skazany został kupujący za próbe wyłudzenia za zbyt mała kwotę
powiem więcej.w tym roku zapadł pierwszy wyrok.skazany został kupujący za próbe wyłudzenia za zbyt mała kwotę
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
- El Kopyto
http://moto.allegro.pl/silnik-do-quada- ... 90319.html a taki nie lepszy?i ma wsteczny
Amatorzy zbudowali arke a zawodowcy tytanic
- Iron Maiden
- Kontakt:
-
- Kontakt:
No właśnie taki silnik miałem na myśli mówiąc, że można zmieniać cylek z 50 na 110. 

- El Kopyto
i jest nowy z wstecznym nie trzeba bedzie na parkigu pchac jak mozna zrobic z50 na110to brac tylko jak jest kasa
-
- Kontakt:
Ja moge mieć takiego własnie 3+wsteczny w bdb stanie tlyko 50 za 200-250 

- Woma
- Kontakt:
Pamiętaj, że silnik to tylko czubek góry lodowej. A za 100zł można mieć silnik od malca 

-
- Kontakt:
Człowieeku, ja mam na wiosce u wujka całego malca. Ale chce zrobić no małą, albo żeby lepiej zrozumieć micro traje, na ramie mini crossa przerobionej. 

- El Kopyto
to nie ma co sie zastanawiacrobos1221 pisze:Ja moge mieć takiego własnie 3+wsteczny w bdb stanie tlyko 50 za 200-250