custom pisze:Częstochowa wita. Ciekawe czy angole rejestrują nasze trajki ? Drążyłeś temat ?
nie

custom pisze:Częstochowa wita. Ciekawe czy angole rejestrują nasze trajki ? Drążyłeś temat ?
No jak to Oil przeczytaWiseBlade pisze: bede cos probowal kombinowac z tym kaszlakiem bo do tego mam mase czesci i 2 silniki.
to bedzie chciał amortyzatory od Hyundai-amaciej pisze:No jak to Oil przeczytaWiseBlade pisze: bede cos probowal kombinowac z tym kaszlakiem bo do tego mam mase czesci i 2 silniki.
WiseBlade pisze:heh czytałem przywitanie OiL'a no i co dziwo dotrwałem do końca tych postówte wszystkie cale metryczne, rurowe i no i to mikro spawanie ...
Nie martw się - my tez nieWiseBlade pisze:Szczeze mowiac nie do konca ogarniam tego o czym tam byla mowa
mnie juz calkiem znudzilWiseBlade pisze:no a automat troche mnie juz nudzi
eeeeee że wolno niby ?????? bo mi się dwójka zakleszczyłaWiktor pisze:mnie juz calkiem znudzilWiseBlade pisze:no a automat troche mnie juz nudzi
zebys widzial moja znudzona mine jak jade
na cale szczescie Rob budzil mnie przed kazdym skrzyzowaniem wspanialym klangiem![]()
Traji nie masz w automacieWiseBlade pisze:generalnie to nie to ze jestem jakims przeciwnikiem automatow bo lubie moja astre w automacie no i mojego quada w automaciechodzi tylko o to ze juz wszystko mam w automacie
No faktycznie.Teraz dojrzałem :)TRYKE-to tak troche z języka "barańskiego"custom pisze:W tytule tego tematu jest błąd , który razi od samego początku - Tryke .
Trike brzmi dużo lepiej .
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość