Wesołe miasteczko stoi, kręci się, ale nie opłacalne wszystkie pieniądze za wstęp a w sumie nic nie ma ( kolejka górska z 1 pętlą ) z odzysku gdzies poszła do likwidacji ze względu na stan techniczny to wstawili to u nas
chętnie jak znajdę chwilkę to zajrze do rudy zobaczyć cacko:) marzyła by mi się trajka na GARBUSIE cos w stylu trajki od
Custom albo rob_trike super miodzio
p.s. gdzie sie zaopatrujecie w rury (chodzi o śląsk chorzów i bliskie okolice) i jakie rury szukać bo (jeżdże tirem i obsługuję hutę pokój i batory) może umiałbym coś tam załatwic tylko nie wiem czy się nadaje rura zimnowalcowana i różnego rodzaju profile ale zminogięte. i jakie rozmiary itp:) a także gdzie jakieś półki dawać robić itp
Najpopularniejsze rury na ramę to 42,4 albo 45 mm w ściance od 3,2 w górę
Zawias przedni fi 60,3 w ściance od pięciu mm - to już świat dobroci .
Dostaniesz w Centrostal Katowice . Nie pchaj się w materiały zimno gięte.
Gryfino - zachodniopomorskie wita. Od marzeń prawdopodobnie każdy z nas zaczynał. Najpiękniejszym dniem w życiu jest dzień ich urzeczywistnienia, czego serdecznie Ci życzę.
najtaniej jest w centrostalu w katowicach, jak powiesz że potrzebujesz rury bezszwowe, takie jak do gazu to będą dobre, są bardzo dobrze spawalne, dobrze się gną , nie pękają i są dosyć elastyczne. Z chorzowa masz do mnie 10 km, jak będziesz w okolicy to wpadnij.
Mówić nie myśląc, to tak jak strzelać nie celując.